Kişilik & Karakter Sizce en güzel dönem hangisi? Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Eger daha oralarda degilseniz ama güzel diye tahmin ediyorsanizda tiklayabilirsinizz Çocukluk Ergenlik Gençlik Evlilik Ebeveyinlik Yaşlilik Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Gençlik diyorum Sizce en güzel dönem hangisi? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hayatı yaşamayı bilene hepsi güzeldir. 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. 20-35 yaş arası. 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Cocukluk bence , ustunde hicbir sorumlulugun olmadigi , cocuk olabilecegin bir donem. 1 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Çocukluk çok iyi cumhurbaşkanı gibisin her şeyi yapmaya yetkin var ama hiç sorumluluğun yok. Suçu hep başkalarına atıp çıkabiliyorsun. :D :D :D 1 1 Yorumla Dertliymxm +1 yıl 😅😅 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bence hepsi ayri güzel ve ayri sorumluklarla dolu... Allah bilincli yasamak nasip eylesin ve yardimcimiz olsun 0 0 Yorumla
sudeak1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Sorumluluğumun hiç olmadığı çocukluk yıllarıma ışınlansam keşke 0 0 Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 758 cevap paylaştı. 19 aylık seruvenimin yanında 26 yılımın boşa geçtiğini düşünüyorum şahsen 0 1 Yorumla Bigbrader +1 yıl Ne oldu o 19 ayda Yorumla
MalcomXXX11111 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Her dönem birbirinden kıymetli ve değerli önemli olan anı ve günü yaşayabilmek 0 0 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şu an gençlik, ümit ediyorum ki gelecekte evlilik hepsinden daha iyi olsun. 0 0 Yorumla
Benibul1234_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çocukluk çok iyi cumhurbaşkanı gibisin her şeyi yapmaya yetkin var ama hiç sorumluluğun yok. Suçu hep başkalarına atıp çıkabiliyorsun. 😃 😃 😃 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Çünkü çok masum oluyorsun. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. gençlik dönemi daha güzeldi 0 0 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 324 cevap paylaştı. Lıse yılları hıc unutamam 😏😏 0 0 Yorumla
yavrupenguen Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ölüme daha yakın oluyoruz en azından yaşlanınca :d 0 0 Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı. Gençlik iyidir bence 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Evlilik bence 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çocukluk 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çocukluk ve gençlik. 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çocukluk ve gençlik 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ergenlik 0 0 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gençlik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hayatı yaşamayı bilene hepsi güzeldir.
20-35 yaş arası.
Cocukluk bence , ustunde hicbir sorumlulugun olmadigi , cocuk olabilecegin bir donem.
Çocukluk çok iyi cumhurbaşkanı gibisin her şeyi yapmaya yetkin var ama hiç sorumluluğun yok. Suçu hep başkalarına atıp çıkabiliyorsun. :D :D :D
😅😅
Bence hepsi ayri güzel ve ayri sorumluklarla dolu... Allah bilincli yasamak nasip eylesin ve yardimcimiz olsun
Sorumluluğumun hiç olmadığı çocukluk yıllarıma ışınlansam keşke
19 aylık seruvenimin yanında 26 yılımın boşa geçtiğini düşünüyorum şahsen
Ne oldu o 19 ayda
Her dönem birbirinden kıymetli ve değerli önemli olan anı ve günü yaşayabilmek
Şu an gençlik, ümit ediyorum ki gelecekte evlilik hepsinden daha iyi olsun.
Çocukluk çok iyi cumhurbaşkanı gibisin her şeyi yapmaya yetkin var ama hiç sorumluluğun yok. Suçu hep başkalarına atıp çıkabiliyorsun. 😃 😃 😃
Çünkü çok masum oluyorsun.
Bence en güzeli çocukluk dönemi
Çocukluğuma götürün beni.
gençlik dönemi daha güzeldi
Şimdiki dönemim
Zevk aldığın her dönem güzeldir.
Genclik iyidir
Lıse yılları hıc unutamam 😏😏
Ölüme daha yakın oluyoruz en azından yaşlanınca :d
Gençlik ve çocukluk bence
Gençlik iyidir bence
Evlilik bence