Bir kadından beklentiniz nedir?
Etrafınızdaki dişi nasıl olmalı?
her şey bir şey demek değildir evde dışarı da ortamda ne istenir bir kadından?
Yorumlarınız farklı yöne kayarsa cevaplamam sizde cevaplamayin zaten:)
Bir kadından beklentiniz nedir?
Etrafınızdaki dişi nasıl olmalı?
her şey bir şey demek değildir evde dışarı da ortamda ne istenir bir kadından?
Yorumlarınız farklı yöne kayarsa cevaplamam sizde cevaplamayin zaten:)
Köle olmasını istemem, kendi ayaklarının üstünde durmasını isterim , yalan söylemeyi /sini istemem, kendini koruyabilmesini isterim, bir yaraticını var olduğuna inanmasını isterim , örümcek kafalı olmasını istemem. kısaca kendi dünya görüşünde. hayati yaşayan eleştiriye açık ve dinlemesini bilen. Biri
İkili ilişkiler bir garipleşti. Zamanın hızıyla yarışıyor desem yeri. Beklenti içine girmektense akışına bırakıp tanıyarak bir beklenti oluşturmayı tercih ederim.
Güzel bakımlı zayıf olsun, dikkat çeksin ayrıca hoş sohbet olsun birde iyi iş yapsın ama ona da muhtaç olsun istiyor çoğu. Birde sözünden çıkmasın ortalama erkekler böyle maalesef
Cevap
18Cevap
ben aşk isterdim sadece
Ben kendim için konuşayım, benim olacak kadından isteğim benim onu sevdiğim kadar beni sevmesi, değer verdiğim kadar değer vermesi ve önemsediğim kadar beni önemsemesi ve benim ondan başkasını göremeyişim gibi onunda başkasını görmemesini isterim ama gel gör ki bu devirde böyle bir kadına denk gelmeyi bırak böyle bir kadının (ya da erkeğin) varlığı yok denilecek kadar azaldı.
Her kişi hayali düşüncesi farklı dır mesela ben takva olmasını isterdim edep haya iffet olması hoşuma gider
Güzel
bana her koşulda hastalıkta yaşlılıkta her zaman destek olacak her zaman yanımda olacak vaktinin çoğunu bana ayıracak biri olmalı
Ama o farklı yöndeyse ne olacak 🙃
en önemlisi o 🙃
Çok bişey beklemiyorum vakit geçirmekten keyif alabileyim onunla karakterli bi kadin olsun yoksa zor
İlgi sevgi destek olması. Biraz da hizmet. Cilve işve...
seks ve sadakat , pozitif olmasını, anlayışlı olmasını ve siz TC kadınları yapmıyosunuz ama düzgün erkekleri erkek yerine koymanızı
;)
TC dışı bayantanidinmi hiç :))
😀
Erkekler seks dışında bir beklentileri yok.
Tek dertleri cinsellik
Bunu dert edinmeyen kadın bizi hep yarım bırakıyor
@Kriminal_Kalp ya
Ya
@Kriminal_Kalp neyse ya
Aynen her kadının harcı değil bu
@Kriminal_Kalp tabi
Dürüst ol. Sen nasılsın sence o konu da?
@Kriminal_Kalp eh işte
Hımm
Hiçbişey istemez hacı ne istiyecek allahaşkına
Kişiye göre değişir bu
Kadın olmanın hakkını versin yeter
Ben sadece bir tutam sevgi istemiştim 😞
Saygılı seviyeli ve güzel olmalı
Merhamet sadakat dürüstlük sevgi saygı ilgi ve.
Feminen ve küçük bir kız gibi şirin cilveli
ateslı
Başının ağrımamasını istiyoruz
karakter
Herşeyi
şeftali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?