Hayatınızda en korktuğunuz şey hangisi?

Yılan
Örümcek
Yalnızlık
Sadakatsizlik
Ölüm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayatınızda en korktuğunuz şey hangisi?

Küçüklük travmamdır. Örümceklerden aşırı korkuyorum. Tiksinme yok fakat üzerime doğru geldiklerinde yaşadığım travmamdan dolayı gözümde bir anda büyüyorlar.
Herkes, özünde herkes ölümden korkar. Diğer şeylerden korkmasının sebebi de ölümdür. Ölüm bilinçaltımızda öyle bir yer kaplar ki; onunla yüzleşmeden, onu kabullenmeden kolay kolay aşamazsınız bu gerçeği. Ve sizi yavaş yavaş kendine çeker.
Yüksekten çok korkuyorum Allah’tan zemin katta oturuyorum. Dün bir arkadaşa çaya gittim 1. Katta oturuyor koridor çok dardı trabzanların yanında durmak bile beni çok tedirgin etti 😀
Birinci kat için mi 😂😂 Allah seni 😂
Sevdiklerimin ölümü. Hepsinden önce ben öleyim isterim 🥹
Hani pozitif düşünüyorduk 😇
Ölüm bir gerçek elbet bir gün öleceğiz😅
Ben ölmek istemiyorum belki aaaa😂
Kim ölmek istiyo ki fjdkdkd
Sus öldürdün bizi 😂
Cevap
11Cevap
Sıfırı karanlıkta tek başıma kalmak korkutur. karanlıkta asla kalamam, uyurken bile ışık açık uyurum.
Örümcek fobim var. Aklımı kaybediyorum görünce 😱😱
Foto için kusura bakma o zaman 😇 bende senin gibiydim ama yendim 😇
Nasıl yendin?
Küçük örümcekleri alarak elime başladım sonra da olay büyüdü büyüdü inan hiç korkacak şey yok. Bir kere yap yenersin 😇
Hiç bişey beni korkutmuyor ülkenin geleceği dışında şuanlık
O maalesef bir şey yapamıyoruz…
Seçeneklerden birini seçiceksem Yılan derim ama eğer genel bir cevap verecek olursam Allah'tan korkuyorum tabi
Her türlü yılandan korkarım.. 😅
İnsan olanı sıkıntı 😇
Evet Allah o yılanlardan korusun.. 😇 Var öyle yılanlar.. 😅
Hiçbiri korkutmaz. Ölüm zaten kaçınılmaz ve korkutmuyor aksine sabretmemi sağlıyor. Sadece ani hareketler ürkütür az biraz o kadar.
Bilmem yılan eti yedimyakaladım korkmam tarantula besledim korkmam yanlızlık en sevdiğim sadakatsdizlik arkamdan vuran çok oldu ölümü iple bekliyorum
Ailemi tamamen kaybetmek olabilir. Yani yalnız kalmak bir bakıma.
Yalniz olmak istemezdim , yalniz yasamak bana hep korkunc gelmistir.
Bişe diyim mi listedeki hiç bir şey korkutmuyor :) en büyük korkularımla yüzleştirdi hayat
Sevdiklerime bir şey olması
yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar örümcek küçük bir hayvan sana ne yapabilir ki sorun olursa ez geç ama diğer üçü de yalnızlık demektir ve ben yalnızlıktan çok korkuyorum...
Sevdiklerimi kaybetmek..
Ölüm Allah'ın emri. Yalnızlık desek onun da artık basit çözümü var. Yılana gelirsek Angaranın ortasında nerde bulsun beni. Örümcek de ez geç ama sadakatsizlik o beter işte...
şebnem ferah illuminati videosunu izledim 3d subliminalden bahsediyordu. o videoyu izlemekten çoook korkuyorum
13 yaşındaki kız kardeşimden çok korkuyorum bana arada sırada dayak atıyor eli de baya bi ağır
Karma yaşamaktan çok korkarım ya o yüzden insanlara kötülük yapmaktan da kacinirim
Sadakatsizlik korkutuyor
Yaşaması zor hem de çok zor…
Evet bilirim
Geçmiş olsun geçiyor bir şekilde…
Geçti zaten. Sadece etkileri kaldı. Artık kimseyi hayatıma almıyorum
Tam öyle de yapma aslında… onun yüzünden kendini cezalandırma
Yoo kendimi cezalandırmıyorum. Aksine kendimi koruyorum. Düzgün olan kaç tane insan var ki toplasan? Riske girmeye değmez
Sen biliyorsun ama hala birkaç düzgün insan var
Ama onların ayrımını yapabilmek pek mümkün değil
Biraz fazla uzun tut tanıma evresini tamamdır
Uzun da tutsan aynı evin içine girmeden insan tam olarak tanıyamıyor
Yükseklik
Iyy koyma yilsnii uff🤭🫢🤕🤕
Ölümden çok korkuyorum
onu kaybetmek
Umarım kaybetmezsin…
İmansız ölmek
Yılan ve örümcek
hiçbiri