Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
yalnızlık birazda olsa alıyor ya da insanların bana karşı davranışlarının, düşüncelerinin aslında benimle ilgisi olmadığını söylemek üzüntümü gideriyor.
Bir özür dileme, bir daha tekrarlanmayacağına dair güven verme yeterli olurdu... Çünkü kindar, kinci değilim... Ama öyle çok kırıldım parçalandım, yaralandım ki 17 yılda...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kızgınlığımı alan pek bir şey olmasa da sigaram var bir de kahvem var bunlar iyi geliyor.. ayrıca şarkı dinlemek de var..
yalnızlık birazda olsa alıyor ya da insanların bana karşı davranışlarının, düşüncelerinin aslında benimle ilgisi olmadığını söylemek üzüntümü gideriyor.
Bir özür dileme, bir daha tekrarlanmayacağına dair güven verme yeterli olurdu... Çünkü kindar, kinci değilim... Ama öyle çok kırıldım parçalandım, yaralandım ki 17 yılda...
Hiçbir şey almıyor üstelik anlaşılmıyor insan ve sanki bu dünyaya ait değilmiş gibi hissediyor...
Öğrendiler kendi kendilerine iyileşmeyi. Bir kırgınlığım diğerine atel yapabiliyor mesela.
Kurban olurum sana kim kırdı seni üzümlü kekim
Kendi kendime iyileştiğimi düşünüp kırgınlığım da geçiyor..
Kırgınlığı ne alabilir ki? Kırılmış bi bardak örneğini vermek istemem ama ona çıkıyor 🤷🏾
Kedim
Şu aralar öyle bir şey yok
Unutmayla geçiyor bir süre sonra
Önceki kırgınlıklar. Bir yerden sonra alışıyorsun
Birine kırılacak kadar güvenmem
Hic bi sey almaz
Sevişmek
Balık avı
Uyumak
1idman
seks alıyor
Hiç bir şey.