Kişilik & Karakter Sizi kedere sokan şey ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Simdi metrobüsle karşıya gecicem ve yanımda kulaklığım yok... Güncellemeler1 yıl en fazla kıytırık bi tane alicam eve gidene kadar Sizi kedere sokan şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. hiç bir şey yok artık 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Neyse ki İstanbul boş köprüde trafik olmaz iyi yönünden bak olaya 1 0 Yorumla
Hakan5581 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 653 cevap paylaştı. boş ver sesini kıs takıl bir şey olmaz herkes kendi derdinde. 1 0 Yorumla
gecenin_hüzünü Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnsanların bu kadar kötü olup kalp kırması👉👈Bir de gelecek kaygısı sınav stresi 🥺 1 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Üfff kulaklık olmadan o kadar yol, al yoldan bi tane dandik bir şey 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Seninle aynı zaman metrobüste olup karşılaşamamakEn büyük kederim bu şu an 1 0 Yorumla
Klozet_ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Alaturkaların bizden daha çok kullanılması... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Üzücüü 1 13 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl A101 Yorumla Soran 1 yıl Ama ben kablolu kullanmiyom ve dükkanlar full kapalı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İdarelik al Yorumla Soran 1 yıl Mantıklı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya da birini ara zaman geçer Yorumla Soran 1 yıl 35 durak kdkdkdmdmdkdnd Yorumla Soran 1 yıl Kimle konuşcam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nbknjkgjk ülkeler arası Yorumla Soran 1 yıl cidden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ara beni boş muhabbet edelim Yorumla Soran 1 yıl cik gizliden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mesaj attım Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Kahroldum :/ 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hiç bir şey yok artık
Neyse ki İstanbul boş köprüde trafik olmaz iyi yönünden bak olaya
boş ver sesini kıs takıl bir şey olmaz herkes kendi derdinde.
İnsanların bu kadar kötü olup kalp kırması👉👈
Bir de gelecek kaygısı sınav stresi 🥺
Üfff kulaklık olmadan o kadar yol, al yoldan bi tane dandik bir şey
Seninle aynı zaman metrobüste olup karşılaşamamak
En büyük kederim bu şu an
Alaturkaların bizden daha çok kullanılması...
Acıktım ama yataktan kalkmak istemiyorum
Şimdi çay içicem yanında kuruyemiş yok
Üzücüü
A101
Ama ben kablolu kullanmiyom ve dükkanlar full kapalı
İdarelik al
Mantıklı
Ya da birini ara zaman geçer
35 durak kdkdkdmdmdkdnd
Kimle konuşcam
Nbknjkgjk ülkeler arası
cidden