Merhabalar Herkese 🌸

Kendini eksik ya da zayıf bulduğun özelliklerini iyileştirmek, daha güçlü olmak için çabalıyor musun?
Merhabalar Herkese 🌸

Kendini eksik ya da zayıf bulduğun özelliklerini iyileştirmek, daha güçlü olmak için çabalıyor musun?
Herşeye duygusal bakmam bir konuyu gunlerce kafaya takmak üzülmek benim en zayıf noktam kendimi her ne kadar değiştirme çabasına girsemde başarılı olamıyorum çünkü yaradılışım bu insan özünü değiştiremiyor can çıkar huy çıkmaz misali
Evet tabi ki de.. her zaman zayıf yönlerimi geliştirmeye iyileştirmeye çalışıyorum.. kişilik olarak zayıf yönüm yok aslında.. sadece biraz duygusallık var ama o da her zaman vardı. . bu yüzden de hatalarım eksiklerim olduğu zaman bunları görür ve düzeltmek için elimden geleni yaparım hep.
Cevap
12Cevap
Çabalamıyorum pes etme modunda yaşıyorum hayatı genellikle 😅
Hayır böyle iyi mükemmel olmaya gerek yok
Evet ama bunun içinde önce zayıflıklarımı bulmam lazım. Bilmek için de bunları bana söyleyen insanlar gerek ama ne yazık ki kimse sorsam sadece iltifat alıyorum.. Eleştiri yerine 🤦♂️
-nimete yüz çevirmek gibi olmasın ama birine nasılsın dediğinde uzaylı mısın demesi gibi bahsettiğim durum-
Duygusallık iyileşiyorsa yaz bana parası neyse vermeye hazırım.
Duygusallık zayıflık değildir. Bunu böyle motive için söylemiyorum. Duyguları kontrol edememek veya alıngalık bir problem olabilir ama duygusal yapı tamamen kişilikle ilgili. Benim fikrim bu yani
Zayıf yönümle uğraşmak yerine güçlü yönümü ön plana çıkarıyorum
Tabi ki zayıf yönlerimi iyileştirmeye çalışıyorum ama pek yok zaten zayıf yönüm.
tek zayıf yönüm libidomun çok yüksek olmasından dolayı aşırı sevişme isteği duyuyorum milletin kadınını kızına askıntı olmaktan korkuyorum
Hayır. Ne isem oyum. Ne eksik, ne de fazla.
Çabalamıyorum. Hatta o kadar çabalamadım ki eksik yönlerimi unuttum 🤦🏻♀️
Mücadele ediyorum. Olduğu kadar.
Hayır hiç uğraşmıyorum
evet savaşıyorum ve uğraşıyorum
Elimden geldiğince iyileştiriyorum.
Hayır çünkü hepsi benim yönlerim ve beni temsil ediyor
Evet her zaman yaptığımız gibi
Zayıflıklarımı nasıl bulacağım ki 🥲
Evet elbette olması gereken de bu
İvet çalışıyoyum
Evet yapıyorum 🙂😄
Hayır. Öylece bıraktım her şeyi.