Benlik değil bu taktikler , siz ne diyorsunuz?
illa taktik, sosyal medy mi bilmek gerekiyor?
Yürek, Mertlik Para etmiyor mu?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Benlik değil bu taktikler , siz ne diyorsunuz?
illa taktik, sosyal medy mi bilmek gerekiyor?
Yürek, Mertlik Para etmiyor mu?
Ben senaryosu, kurgusu, taktiği, tekniği olan yapay kıskandırmalara karşıyım.. Doğal olarak gerçek ve karşılıklı güven herşeyden önce geliyor sonrasında ise içtenlikle yaşanan karşılıklı bir sevgi, duyguların doğal yansıması sonucu birbirini sahiplenmek ve sağlıklı bir dozda kıskanmak asıl güzel ve tatlı olan..
Oyun sevmiyorum bende
O kıskanma doğal ve içten olunca güzel, temelinde de güven mutlaka olmalı..
ben kıskandırırım valla kıskancımda
Ben de kıskancım.
Cevap
5Cevap
Kıskandırmak doğru değil tabi ki de.. ben sevdiğim kadını kıskandırmam bilerek.. güvendiğim için de öyle şeyleri saçma bulurum
O kadar nefret ederim böyle taktiği kullananlardan anlatamam. Bu yüzden 2 ilişki bitirdim. Ben de ters etki yapar nedense soğuyorum.
İlişki esnasında değil.
Hayır mesela senin benimle şimdi gülerek yazışman doğal gelişen bşr durum oluşsa ama kıskandırıp kıymetini bilmeni sağlasa o kişin gibi düşün
Ama sosyal medya kullanmam veya kendi kendine mesafeli olunca
Umrunda olmazsın
Her türlü sevmem benim talebim çok imajını çizmeyi çalışanları. İlişki veya tanışma sürecinde çapkın güvenilmez tekin olmayan biri olduğunu düşündürüyor. Ben birisine benimle tanışma fırsatı vermem, o kişi benim için değerlidir ve kıymetini biliyorum anlamındadır.
Kıskandırılırsam ve özellikle yapılırsa bu, o kişiye güvenim kalmaz, benim için hiç mantıklı bir hareket değil yani
Bence de değil ama kıskanınca insanlarbhsrwkete geçiyor
Evet ama ondan uzağa doğru hareket 😄
Ama öbür türlü hiç farkına bile varmıyor
Bu arada ben doğru bulmuyorum ama herkes gerçekçi olan bu diyor yoksa hiç anlamaz insan
Kıskanmak doğal zaten ama kıskandırmak için özel bir hareket doğru değil yoksa elbette kıskanmalar olacak, yoksa zaten sıkıntı vardır
Hayır mesela senin benimle şimdi gülerek yazışman doğal gelişen bşr durum oluşsa ama kıskandırıp kıymetini bilmeni sağlasa o kişin gibi düşün
Ama sosyal medya kullanmam veya kendi kendine mesafeli olunca
Umrunda olmazsın
Ha bunlarda sorun yok bence böyle bir konuda kıskanılması doğal olur, çünkü ortada güven sarsacak bir durum yok aslında ama gidip de birileriyle fotoğraf atarsam bu güven sarsıcı ve çirkin olur bundan bahsediyorum
Yok yok kimseyle foto atmak değil sevgili olmak değil
Rahat takılmak.
Anladım
Özellikle karşı cins ile yakınlaşarak beni kıskandırmaya çalışıyorsa beni tavlayamaz.
Hayır mesela sosyal medya kullanıyor ! Bu bile kıskandırabilir.
Foto koyuyor profile, ilişkim yok rahatım kafasında
İlişkisi yok gibi davranıyorsa sorun olur.
Ama ilişkisi de yok ama varmış gibi davranınca da anormal demez misin
Hayatında birisini istemiyor demek ki.
İstemiyor ama kendi kendine ilişki yaşıyor dersin soğursun belki de
Doğru.
Çok çirkin buluyorum.. Bazı şeylerin özrü yoktur, bu da onlardan biri..
Karşındaki insanı sacma sapan şeyler yaparak kıskandırırsan seni basit gorur ve kaybedersin onu seven insan zaten kıskanır
Kıskandırma hizmeti verilir her türlü kıskançlık ve �ntikam alınır fotoğraf video seks hizmette sınır tanımıyorum şok kampanya
Hiç sevmem kiskanilmak sinirime dokunur bagizen 🙂🙂
Doğru değil hem de hiç
Doğru değil kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?