Sizce konuştuğunuz bir karşı cinsi kiskanmak hoslanma belirtisi midir yoksa bir huy ya da karakter belirtisi midir?
Evet
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
her şeye hoşlanma, , bana baktı çünkü seviyor, aşık, gözüyle bakmayın lütfen. bir çok sebebi vardır bunun. her kıskanan sevecek olsa. Tüm silah taşıyanların hepsi sırılsıklam birilerinden hoşlanıyor birilerine aşık olurdu.
Buradaki sorulari ciddi okumadiginizi dusunuyorum. Anket ne demek? 2 zit fikri yazip sizlerin fikirlerini almak demek. Ben oyle bakiyorum demek degil...
Kıskanmak illa içinde aşk sevgi hoşlantı barındırmak zorunda değildir.
Hiç duygusal bağ kurmadığın insanı sahiplenirsin yine de kıskanırsın.
Peki neden?
Hoslanma belirtisi degildir bazen sebepsizce hic hoslanmadigin ilgi duymadigin bir insani bile kiskanabilirsin o yuzden her seyi hoslanmaya baglamamak lazim
Peki sizce bunun sebebi nedir? Davranis kokunde ne yatiyor?
önemsemediğim değer vermediğim sevmediğim insanları kıskanmam
Cevap
8Cevap
eğer konuştuğun birini kıskanmaya başladıysan geçmiş olsun çoktan alevlenmiş ve hoşlanmaya başlamışsın demektir hiç kimse hiçbirşey hissetmediği birini kıskanmaz diğerlerinden
Psikopat değilse kıskanan kesinlikle hoşlanma belirtisidir bacım
Bacınız teşekkür eder 😂
Abiniz rica eder :)
Ya ben seni küçük sandıydım ondan abiniz yazdım, pardon :D
Hiç mahsuru yok 😊
Kıskanmak kaybetme korkusudur. bencillikten gelir.
Paylaşmamak asil bir duygudur. sevgiden ve değerden gelir.
Mantıklı bir ayrım olmus bu sevdim bu bakış açısını
Evet ama kankaca kıskanma da vardır.
O nasıl bir çeşit?
Alttan alttan benle daha sıkı arkadaş ol, diğerleri kalsın, deme çeşididir.
Ama flort amacli görüşüyorsunuz karşıyla. Kanka amacli olsa haklisiniz.
Yani, evet.
Her zaman olmayabilir.
Nasıl ayırırız bunu?
Bu biraz hisle ve gözlemle alakalı bir durum aslında. Çok emin olmadan hareket etme bence.
Bu sadece bir soru benimle alakali bir durum danışmıyorum size ama tesekkur ederim yine de 😊
Nasıl ayırırız bunu sorusunun cevabı budur. Danışınca birilerine incilerin mi dökülüyor?
Hayatı dar etmeden tabi
Evet
Elbette ki
Elbette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar