Kişilik & Karakter Geceleri hiç uyuyamamaya başladım ve hayatımda hiçbir değişiklik yok neden sizce? rojin_bndl Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor geceleri hiç uyuyamamaya başladım ve hayatımda hiçbir değişiklik yok neden sizce? Güncellemeler+1 yıl güncel ya Geceleri hiç uyuyamamaya başladım ve hayatımda hiçbir değişiklik yok neden sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Bence bitki çayı iç 0 0 Yorumla
Bayxz1997 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İşe gitmediģin içindir, gece mesajlaşıyorsundur, özel filmler izliyorsundur, bir dèrdin mi var? Varsa anlatabilirsin derdini 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Depresyondasın çünkü unutuldun. 2 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 811 cevap paylaştı. Ben günlük 4 saat uyuyabiliyorum 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Uyku düzenin bozulmuştur. 1 0 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 974 cevap paylaştı. Geceleri sıcak olmaya başlamıştır, ondan yani... 1 0 Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 508 cevap paylaştı. Gündüz uyuyor musun peki 1 0 Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Yalnız değilsin 🤣 1 0 Yorumla
Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Uykusuz her gece 😂😂 1 0 Yorumla
lasttime1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 105 +1 yıl Ne gibi bir değişiklik istiyorsun 0 2 Yorumla lasttime1903 +1 yıl ? Yorumla lasttime1903 +1 yıl . Yorumla
Bartender07 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Özelden yazar mısın? 0 1 Yorumla Bartender07 +1 yıl Özele gelir misiniz? , Rojin Hanım :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bence bitki çayı iç
İşe gitmediģin içindir, gece mesajlaşıyorsundur, özel filmler izliyorsundur, bir dèrdin mi var? Varsa anlatabilirsin derdini
Depresyondasın çünkü unutuldun.
Ben günlük 4 saat uyuyabiliyorum
Uyku düzenin bozulmuştur.
Geceleri sıcak olmaya başlamıştır, ondan yani...
Gündüz uyuyor musun peki
Yalnız değilsin 🤣
Biraz daha sosyalleş bence
Uykusuz her gece 😂😂
yaşlanıyorsun farkında olmadan
ekrana çok bakıyor musun?
Ne yapıyorsun değişmesi için?
Bitki çayı iç aşko
Ne gibi bir değişiklik istiyorsun
?
.
Ne bilim neden