Diğer Hiç uyuyamadım yaaa uyumayan var mı benim gibi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor hiç uyuyamadım yaaa uyumayan var mı benim gibi Yaaa bu neee böyle Hiç uyuyamadım yaaa uyumayan var mı benim gibi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben saat 11de uyumaya çalıştım ama sabaha kadar toplasan 3-4 saat uyumadım sanırım 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Çok kötü yaaa bu ne böyle Yorumla doganburak65 1 yıl Senin başağrısınin tanısı nedir Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum vallah :(( Yorumla doganburak65 1 yıl Seni uykudan uyandıracak kadar şiddetli ağrısı varsa, genelde aynı saatlerde tekrarlıyorsa, ağrıyan tarafın gözünde kızarıklık ve aynı taraftaki burunda akıntı oluyorsa küme baş ağrısıdir Yorumla
ISürprizI Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 371 cevap paylaştı. Ben de uyumadım, şimdi uyuyacağım ancak 1-1.5 saat :( 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Berbat bi duyguuu Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uzun zamandır uykusuzum O yüzden artık vücut direk uykuya geçiyor 0 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 328 cevap paylaştı. 1 de uyudum uykumu aldım 🙂 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Uyku bizi teğet geçiyor hep 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı. Uyuyordum ama 6 kez tuvalete kalktım sersem oldum 0 0 Yorumla
can4169 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Hayırdır 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Başım ağrıyor Yorumla Soran 1 yıl Ağır kesici aldım yine geçmiyor Yorumla can4169 1 yıl Hastamı olcan Yorumla
o1user Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bende uyumadım hic 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok kötü yaa Yorumla o1user 1 yıl Ben çalışıyordum ama :) Yorumla
Zuzummm06 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Diğer konusunda 751 cevap paylaştı. Ben varım ya 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Senn niye uyumadin Yorumla Zuzummm06 1 yıl Uylu tutmadı sen Yorumla Soran 1 yıl Ayniiii basim çok ağrıyor ve boyum tutuk ondan heralde …. Yorumla Zuzummm06 1 yıl Hım soguk su komplexsi yaptınmı Yorumla Zuzummm06 1 yıl İstersen sohbet edelim biraz Yorumla Soran 1 yıl Yok etmedim o nasıl oluyor Yorumla Zuzummm06 1 yıl İsteg atda konusalım söyleyim Yorumla Zuzummm06 1 yıl Ensene soguk su koy Yorumla Zuzummm06 1 yıl Buzda olur Yorumla Soran 1 yıl Allah Allah ilk defada duyuyorum Yorumla Zuzummm06 1 yıl Çok iyi oluyo bas agrısına buyuk ihtimal ensenden agrıyo basın senın ceyranda kaldın Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neden ne oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben saat 11de uyumaya çalıştım ama sabaha kadar toplasan 3-4 saat uyumadım sanırım
Çok kötü yaaa bu ne böyle
Senin başağrısınin tanısı nedir
Bilmiyorum vallah :((
Seni uykudan uyandıracak kadar şiddetli ağrısı varsa, genelde aynı saatlerde tekrarlıyorsa, ağrıyan tarafın gözünde kızarıklık ve aynı taraftaki burunda akıntı oluyorsa küme baş ağrısıdir
Ben de uyumadım, şimdi uyuyacağım ancak 1-1.5 saat :(
Berbat bi duyguuu
Uzun zamandır uykusuzum O yüzden artık vücut direk uykuya geçiyor
1 de uyudum uykumu aldım 🙂
Uyku bizi teğet geçiyor hep
Uyuyordum ama 6 kez tuvalete kalktım sersem oldum
Hayırdır
Başım ağrıyor
Ağır kesici aldım yine geçmiyor
Hastamı olcan
Bende uyumadım hic
Çok kötü yaa
Ben çalışıyordum ama :)
Ben varım ya
Senn niye uyumadin
Uylu tutmadı sen
Ayniiii basim çok ağrıyor ve boyum tutuk ondan heralde ….
Hım soguk su komplexsi yaptınmı
İstersen sohbet edelim biraz
Yok etmedim o nasıl oluyor
İsteg atda konusalım söyleyim
Ensene soguk su koy
Buzda olur
Allah Allah ilk defada duyuyorum
Çok iyi oluyo bas agrısına buyuk ihtimal ensenden agrıyo basın senın ceyranda kaldın
Beeen
Gram uyuyamadım ya kafayı yiyicem
Niye
Neden ne oldu