Ben isimleri unutuyorum
Hatta hatırlamak için alfabeyi acar o harfle başlayan isimleri düşünürüm
Bu zamana kadar hiç bu yöntemle hatırladığım olmadı.02 Yorumla
Soran+1 yılBunu duzeltmek icin bir sey yaptin mi ve neden oldu acaba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Merhaba bu bende de oluyordu bir dönem. Stres, özgüven düşmesi, kendini beğenmeme sonrası geçici bir süreç inşallah.
04 Yorumla
Soran+1 yılKendiliginden mi geciyor yani
Soran+1 yılNasil asacagiz ama
+1 yılBazen bende mal oluyorum Allah'tan sosyal bir hayatım yok tek aileme rezil oluyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılSosyal hayat her zamN var ama. bir yerde cikiyor karsina
- +1 yıl
yani tek ailemin yanında değil aslında heyecanlanırsam heryerde oluyor
- +1 yıl
Bol bol sesli şekilde kitap okuyabilirsin 1 ayda çok büyük bir fark göreceksin eminim ben 4 5 yıl önce çok fazla yaşıyordum kitap okuyarak düzelttim tabii tamamen düzelmedi ama olsun
Soran+1 yılKitap cok aliyorum ama okuyamiyorum cunku is harici telefonu elimden birakip da firsat bulamiyorum
+1 yılTabu da efsaneyim ya.
02 Yorumla
Soran+1 yılCok samimi olduklarinla daha iyiymis ama
- +1 yıl
Yok ya kursta oynamıştım güzeldi.
- Kişilik & Karakter konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılbazen bende de oluyor o
025 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmak lazim acaba
- +1 yıl
bilmem bulursan bana da haber ver :)
Soran+1 yılPsikologa mi gitsen bilemedim
- +1 yıl
benim psikologluk bişeyim olduğunu sanmıyorum :)
Soran+1 yılGitsem yazacaktim
- +1 yıl
senin içinde gerek olduğunu sanmıyorum. ama yine sen bilirsin
Soran+1 yılAma boyle devam edemem. bir cozum lazim
- +1 yıl
önce bi git kan değerlerine baktır.
Soran+1 yılGcen Nisan ayinda baktirmistim. duzelttik o donem. beslenmeme de dikkt ediyorum. oule birsey degul gbi
- +1 yıl
bak sen kendin diyorsun vardı düzelttik diye demekki yine benzeri bir durum var :) sen kanına baktır.
Soran+1 yılAma daha 9 ay olmus. yine degismis midir ki. erken sanki
- +1 yıl
1 ayda değişebiliyor :D az bi süremi 9 ay :D
Soran+1 yılYani halsiz falan da hissetmiyorum ondan erken gbi geldi
- +1 yıl
denemekten ne kaybedersin :)
Soran+1 yılOzele gidince bir 5-6 bin kaybederim en az😅
- +1 yıl
tamamlayıcı sağlık sigortası yaptır ya da devlete git :)
Soran+1 yılO nasil oluyor ozel sigorta mi diyorsun. devlete randevu bulana kadar tatil biter
- +1 yıl
özel sigorta da sayılmaz tamamlayıcı sağlık sigortası olarak geçiyor özellerde muayane olabiliyorsun.
Soran+1 yılHic duymadim. sen yaptirdin mi
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılNasil nereye ve ne kadar:)
- +1 yıl
sigorta firmaları var bir sürü onlarla görüşüp fiyat alabilirsin ama önemli olan hangi hastaneler ile anlaşmalı oldukları
Soran+1 yılSenin aldigin firmanin adi nedir
- +1 yıl
basit bi bilgide olsa milletin içinde özelime girmek istemem
Soran+1 yılOk
Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. B12 eksiktir. Doktora git kan değerlerine baktır
081 Yorumla
Soran+1 yılGecen yil baktirmistim. duzeltmistim
Soran+1 yılO da cok hosuma giderse arada okuyabiliyorum. antidepresan kullaniyorum uzun zamandir. ondan olabilir mi bilemedim. doktor olmaz demisti ama
Soran+1 yılEvet cok keyfim yok ve uzun zamandir keyfim yok
Soran+1 yılDuzelmek lazim. boyle gitmez
Soran+1 yılUzucu bir sey mi yasadin
Soran+1 yılYaaaa basin sagolsun. mekani cennet olsun:( ben de eski sevgilim bni birden terk ettikten sonra boyle oldum
Soran+1 yılTabiki oyle. karsilastirilamaz seninkiyle ama iste o donem de ben de cok etkilendim. dusun saclarim asiri dokuldu. Şu an bosluklar var yanlarda. duzeltmeye calisiyorum. huyum suyum degisti. hic eski ben degilim. zamanla da duzelmiyor. senin de zamanla duzelmen zor gbi. alisiyorsun ama farkli bir kisilige donusuyorsun
Soran+1 yılUzulmeye degmezdi. ama o donem tatil donemimdeydi. kendimi birakmistim. beni ayaga kaldiracak bir sey yoktu. sonra toparlanmaya calistim ama benden birseyler eksildikten sonra. eski neseli mutlu saatlerce konusan kisi degilim artik. kimseyle tanismadik bile bir bucuk yildir. ben uniden beri illa flortum olurdu hani sevgilim olmasa da. Şu an hic istemiyorum
Soran+1 yılEvet kesinlikle kalbim yorgun. ama kimse icin bu kadar uzulmemistim dua etmemistim... gecmise bakip gulmuyorum sadece kendime kiziyorum. cunku degerliyken onun pesinde kostum ve degerimi yitirdim. degersiz hissediyorum kendimi cok
Soran+1 yılBiliyordum tabi ama o donem niye oyle yaptim bilmiyorum. ikinci sevgilimdi o. cok kiziyorum zaten kendime. ama degistiremiyorum iste olanlari
Soran+1 yılAyaktayim ama ruhen degil iste
Soran+1 yılSen ne yaptim anneni kaybettikten sonra
Soran+1 yılIyi misin simdi peki. yani eskisi gbi misin
Soran+1 yılOnemli olan zaten iyi olabilmek. Allah daha iyi etsin
Soran+1 yılAllah guzel gunler gostersin. evet yani suanki ben olacagimi hic dusunmezdim. aklima gelmezdi bu kadar yipranacagim biri yuzunden hem de. ama oluyor. ve bundan sonra neler olacak bilmiyoruz ama yine de benim acilen duzelmem lazim.
Soran+1 yılAcilen diyorum cunku bir bucuk yildir bu durumdayim😅
Soran+1 yılIste gelecekten pek de bir beklentim yok. sorun da orada
Soran+1 yılIsim var. ogretmenim ama okulumdan skldim. degistirmek istiyorum ama daha kotu bir okula gidersem diye korkum var. aile olarak da bir ay once cok sevdigim kuzenimi kaybettim. bizden biri ölmez gbi gelirdi. simdi korkularim olustu iste. ask olarak da zaten artik tanisamiyorum bile. tanissam da ilerletemem beceremem gbi geliyro ki onceden oyle yapida biri dgldm. rahat tanisirdim guvenirdim begenirdim. simdi eski sevgilim haric hicbir erkek ilgimi cekmiyor. kendimi de begenmemeye basladim. onceden bayagi cekici ve tatliydim. simdi guzel bir soz bile duyamiyorum yani iste umutlarim tukendi. ilerisi hep dahaa kotu olacak gbi her bakimdan
Soran+1 yılIngilizce... siz de annenizi kaybettikten sonra boyle dusundunuz mu yani zaten en agir kaybi yasamissiniz daha kotusu ne olabilir di mi
- +1 yıl
Ben annemi kaybettikten sonra ölüm korkusu yaşamadım pek. Onun dileği olan yaşama sevincimi yükseltmeye çalışıyorum işte. Ölümden korkmak manasız hocam. Onu kimse engelleyemez. O yüzden annemin dileğini yerine getirmeye çalışıyorum. İyi yaşa dürüst yaşa saygılı yaşa demişti bana. Onu yapmaya çalışıyorum işte.
Bende tarihçiyim ama çalışmıyorum ben. Ondan sordum branşınızı
Soran+1 yılAtanma sorunu vardi di mi sizin. cok az aliyorlar diye biliyorum. yani gerci eskisi gbi degil zaten ogretmenlik. eger baska bir meslek edindiyseniz akliniz kalmasin. ben bazen niye ogretmen oldum bile diyorum. atandigim ilk yillar cok seviyordum meslegimi ama pandemiden beri idare etmeye calisiyorum sadece cunku ne yaparsam yapayim yarabamiyorum sevdiremiyorum. bizim okulda cogu ogretmen boyle dusunuyor ama iste ogrenci sayimiz az oldgu icin de bi tik ordan rahatlik var ama asiri tembel isteksiz ve umursuzlar... annenizi neyden kaybettiniz peki
- +1 yıl
Birinci evrede keşfedilen pankreas kanseri sonrası yapılan ameliyat ve daha sonra görülen kemoterapinin hiçbir işe yaramaması sonucu karaciğere sıçrayan metastaz etkisiyle direkt dördüncü evre olan en tehlikeli versiyonu pankreas kanseri.
Öğretmen olmak istemiyorum zaten ya, o bölümü de neden okudum bilmiyorum. 2013 senesinde o tutrjpyrdu bende okudum. Keşke okumasaydım diyorum ama geç kaldım artık onun için 😌😌
Soran+1 yılKanser kelimesi bile urkutucu. mekani cennet olsun...
Peki ne yapiyorsunuz yani calismiyor musunuz
Soran+1 yılEglenceli gbi bence. standart bir is degil cunku. rahat yanii
Soran+1 yılMutlu olduktan sonra gerisi onemsiz
Soran+1 yılO da guzel. ama yine de her sey cok pahali
Soran+1 yılNezaman duzeliriz acaba yoksa boyle devam etmek cok zor
Soran+1 yılBasak... sizin?
Soran+1 yılAaa basak erkegi hic tanimadim. merak ettim benim gbi misiniz acaba😅
Soran+1 yılTakintili fazla dusunen sabit fikirli ama ruhen degisken herseyi begenmeyen ici canli disi soguk belorsizlige gelemeyen zekaya kulture temizlige onem veren biriyim😅iyi ozellik bulamiyorum kendimde Şu an
Soran+1 yılKesinlikle oyle. yukseleninize baktiniz mi
Soran+1 yılAyyy cok kotu😅 benim akrep. gerci akrep de sknti. bu srada ben de asiri sivri dilliydim. sevgilimden sonra olgunlastim. artk sallamiyorum. cvp bile vermiyorum
Soran+1 yılEvet sahipleniciyim oyuzden gitti sevgilim zateb. sevgimi asiri gosterdim😅
Bence sivri dilli olmak guzel bir ozellik cunku kendini oyle gostetiyorsun. icine atmiyorsun. ben de oyleydim ama susup kaliyorum artik
Soran+1 yılEvet sonradan ogrendim malesef😓 Yay... erkekler burclari pek sallamaz. sizin merakiniz var ne guzel😊
Soran+1 yılYaa ne guzel. benim de cok ilgim var astrolojiye. hatta videolar da izledim ama bana agir geldi cok anlayamadim. peki bu horary falan bakiolar. o nekdr dogru cikabilir. ablaniz blir😅bu arada ay burcu ne yapiyordu unuttum
Soran+1 yılYani hem gunes burcumuz hem ay burcumuzdaki ozellikleri mi tasiyoruz. yay cok eglenceli, basak durgun. nasil ikisi olcm
Soran+1 yılAslinda sevdigim sevildigim mutlu oldugum donem yay gbiyim. ama Şu an net olarka basak ve akrep😅
Soran+1 yılNasil yanii
Soran+1 yılDuymadim o sozu😅
Soran+1 yılEvet😅
Soran+1 yılKahverengi😅
Soran+1 yıl😅
Soran+1 yılSiz de kendinize iyi bakin
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHeyecandan olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet asiri kalbim carpti. normalde oyle olmam. ogretmenim bir de yani
- +1 yıl
Ben de bazen algı sorunu oluyor karşımdakinin dediklerini anlayamıyorum kirleniyordu
- +1 yıl
Kitleniyorum
Soran+1 yılAa bende de var o. ya da dinlerken bska sey gelio aklima. soylediklerinin bir kismini dinleyemiyorum, antidepresan kullaniyor musun
- +1 yıl
Kullanmıyorum
Soran+1 yılPsikologa gitmek lazim sanki
+1 yılKitap oku
01 Yorumla
Soran+1 yılArada okurum ama cok etkileyici gelirse
+1 yılB12 eksiklik
00 Yorumla
+1 yılKelime haznen zayıf
02 Yorumla
Soran+1 yılOnceden oynardim ve cok iyiydim. uzun zamandir antidepresan kullaniyorum. ondan olabilir mi
- +1 yıl
Olabilir
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler