Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Benim için hiç fark etmiyor ama ben genellikle sesli konuşmayı pek sevmem. çok çok samimi yakın gördüğüm birisi olursa sesli konuşurum sadece bunun dışında mesaj atmak daha rahat ve kolay geliyor her zaman için.. ama çok konuşmayı da sevmem ayrıca.. gerektiği zaman konuşmak iletişim kurmak daha güzeldir
kafa dengi arkadaş olsun isterdim.. böyle sevdiğimiz konuları sürekli konuşmak muabbet etmek iyi olurdu..
Konuşmayı tercih ediyorum. Mesajlaşınca bir yerden sonra tıkanma oluyor bende. 😂 Ha, konuyu yine bulurum ama işte ne bileyim işte, yazmayı pek sevmiyorum.
Konuşma olunca karşı taraf istediği kadar konuşamasın, ben konuşacak konu da buluyorum, konuşmasını açacak konu da buluyorum. 😂
Ben sesli konuşmayı tercih ederim… elbette tek tük mesajlaşmayı severim ama konu derinse ve sevdiğim bir arkadaşımsa sesli konuşmak daha iyi oluyor birbirimizi daha iyi anlıyoruz ve konu bi o kadar akıcı oluyor… tabi o imkan hep olmuyor bazen musait olmuyorlar
İkisi de uyar fark etmez. Ama birini seçeceksem mesajı seçebilirim sanırım, daha heyecanlı ve tatlı mesaj beklemesi. Konuşurken direkt cevap veriliyor falan beklemiyorsun sjsjs ruh hastası gibi bi yorum oldu ama.
Yok katılıyorum. Ne söyleyeceksen söylüyorsun ondan sonra bakışıyosun öyle boş boş konu bulcam diye. Mesajda tüm gün gidiyor bi şekilde biraz bekle biraz yaz. Sjsjsj
Aynen bir de kendini ifade edememekten değil de çok da güzel ifade ederim ama sesli sohbet bir tıkanıyor ya bi süreden sonra böyle ne desem ki konu bulalıma falan dönüyor. Mesajda öyle bi dert yok konu bulamayınca beklet mesajı en kötü bir şey yazma illaki gün içinde bir olay olur onu anlatırsın hem sık boğaz edince de insan sıkılıyor mesajda o yok djskd