eee dün yediğiniz hurmalar bugün maalesef bu tür sonuçlar doğuruyor... sad but true yani...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kızlar da serseri sever hep kendileri giderler
o zaman onlar da düzgün adamların günahını alıp serserilerden belalarını bulurlar.. ilahi adalet şaşmaz
Yani senin iddan düzgün biri olduğun ve seni bir şekilde bırakıp giden erkegin allahtan belasını bulduğun mudur?
Ne hissettin?
yok konu benimle ilgili değil. tamamne sosyolog kimliğimle yaptığım gözlemimdir. arz ederim...
Sosyolojik bir gözlemse bunu her kes yapıyor arz ederim bende
Ne alakası var ya hahahaa. Günahını aldığım kızların belası olduğumu düşünüyorum. Kimbilir ne b. klar yediler de onlara bela oldum?
hayırdır sen allahın görevli elçisi misin herifteki narsisizme bak. neyseyarın da biri sana bela olur görürsün ebebin nikahını
Narsisizm ile ne alakası var? Mantıksal bir çıkarım. Beyni olan her insanın bakabileceği bir açıdan baktım. Ya ben o kızlar için bir bela isem? Fikrin yoksa fikrim yok de, küfür etmene gerek yok.
bunun cinsiyeti yok aslında erkekler'de de kadınlar'da da benzerdavranışlar var
evet bebişim ama bu sorunun öznesi erkekler dsfisisdill başka soruda da kızları sorarız ama erkek milletinin o şaşalı saltanatının devrilişini görmek de ayrı bi keyif veriyo
haklısın bunun nedeni bel altı isteklerden hep
evet kuzucum terbiyesiz bunlar döveriz onları merak etme jkldfkss
Kendini düzgün sanan kızları düzdükten sonra, gayet güzel bir yuva kurdum. Sen ağla ancak
ağlarız da güleriz de hayat bu ama bilmediğin bi şey var, karın da kendine aşık olan aslan gibi çocuklarla tek bi şey hariç her zevki tattı ama en sonunda kendini düzgün zanneden biriyle yuva kurdu.. aferin ona kraliçe fşsfşlfdşf
Tüm geçmişim kirli eşimin tersine. Onun hayatı boyunca elini tuttuğu tek erkek benim. Neyseki sen her şeyi denemişsin, tebrikler 😆
e ne dicekti beni duvardan duvara vurdular mı dicekti hahahhah saftirik ya aynen kanki sen ilkisin eline erkek sinek konmadı karının aynennn aferin ona good girl :DDD
Peki yaşadıkların ve ya sana yaşatılan "duvardan duvara" olaylar için sen üzgün ve pişman mısın? Bakayım, hayır. İyiki yaptım diyorsun de mi 😄
ben hiç o olaylara girip kendimi kullandırtmam, ama ilahi adaletin tecelli ettiği kişileri çok gördüm, sen de gördün ama cezan ömür boyu bilmemek olacak
Aşiret gibi bir ailenin kızıyla evlendim. Şimdiki hâli eski halinin habercisi zaten. Bu konuda müsterihim.
Fakat gerçek manada yarı yolda bırakılmış kızlara üzülüyorum.
valla ben etrafımda hep şunu gördüm hiç şaşmaz, insan yaptığını ya yanındakinden ya çocuğunda ebet bulur. kimsenin ahı günahı kimsenin yanına kalmıyor. üzlüyosan üzmicektin.. bak hala karına ihanet ediyor burada kız arıyosun. yanlış birisin
Ben doğru olduğumu savunmadım. Hiç bir düzgün kızı da iğfal etmedim. Sadece kendisini öyle tanıtıp öyle göstermeye çalışanların iç yüzünü görüp ona göre hareket ettim.
Eden bulursa bile beni ilgilendirmez. Ben olabilecek en iyi şekilde yuvamı kurdum.
Hiç kimsenin günahını almadım
helalll
🙏 teşekkürler. İlişkilerimde aklımı kullanırım. Sınırımı bilirim. Medeni davranırım.
allah en güzelini nasip etsin kardeşim. emin ol öyle de olur..
Mutlular onlar
birilerinin içinin yağları erişim belli ki
Biri bunun canını çok yakmış
öyle bi konu değil de öyle de olablirdi yani sen analiz yapmayı bırak da soruya cevap verceksen ver. dünyada canı yanmayan yok artislik yapma.
Söylediğin gibi bir durum yok, senden sonra sürünecekler zannediyorsun herhalde. Oturup ağlayabilirsin
sen soruyu gtünden anladın tamam aynen canımı biri çok yaktı falan filan ayynen. ok. bye.
her insan hak ettiğini bulur hocam
aynen de öyle. kız da erkek de. ayırım yapmıyorum. sadece bu soruda erkeklere değindim bi başka soruda da kızlara değinirim.
pozitif ayrımcılık yapmadığın için teşekkür ederim
objektif yorumun içn ben teşekkür ederim helal olsun böyle düşünenlere. allah inşallah hakettiğin gibi biriyle düzgün bi kızal karşılaştrır. mutlu olursun.
Düzgün insanlar azalıyor her gün, hem erkek olarak hem kız olarak. Sende umarım istediğin gibi biriyle karşılaşırsın
teşekkür ederimmm
şu an görüyorum gerçekten 37 misin hahaha