AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bu hayatta beni en çok üzen şey kardeşimi kaybetmek.
Yaa 🥺 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah sana ve ailene de sabırlar versin 🤲🏻
Allah razı olsun
hayatın kendisi
ben arkadaşım ben kendimi sevmiyorum kendimden o kadar çok nefret ediyorum ki keşke kendimi tıbbi bir deneyde kullansam diyorum
Neden kendinden bu kadar nefret ediyorsun
kendime hiçbir şey layık görmüyorum çok saf temiz kalpli bir insanım ama bir işe yaramıyor bu iki kez ıntııhar ettim ucuncuyu dusunuyorum pskiyatriye gittim etkisi olmadı bıraktım ailem düzeldi biliyor ama halbuki öyle değil hiçbirşeyden haberleri yok yaşamayı kaldıracak bir bünyem yok benim maalesef
Abiii böyle olursan tabiikide öyle girişimlerde bulunursun. Aynısını yaşadım he, de birkaç ay önce. İnsan bu özelliğinden dolayı intihar etmek ister mi? Evet ister. Ben de istedim ama girişimde bulunmadim. Sonra karar verdim degisicem dedim sadece bir adımla başlar gerisi gelir
Günde 14-15 saat yol dahil çalışıyorum zamanım yok hayatım yok düzgün bir arkadaşım bile yok bende istiyorum değişmeyi
Ne iş yapıyorsun
Bu senin elinde
Depoda çalışıyorum ağır iş
Güvendiğim insanın beni yanıltması ve ihanet etmesi
Bunu ben de yaşadım acısı hiç geçmiyor
Yakın zamanda yaşadım ama daha iyiyim detay sormayın
Anladım. İnşaAllah daha da iyi olursun
Aldatıldığım zaman çok üzülmüştüm ama bana en iyide ders oldu hayatım boyunca
Bak simdi sana bir şey diyeceğim. Bu hayatta tesadüf diye bir şey yoktur. Hayatta başına ne geliyorsa hepsinin bir sebebi vardır. Ya bir şeyleri farketmen için ya da ilerideki karakterini oluşturmak için yaşıyorsun çoğu şeyi
Evet bende böyle düşünüyorum zaten olumsuz olan şeylere yıkılacak biri değilim, daha çok güçlü yapıyor beni, yinede insanız duygularımızın taşa dönüşmesi güzel bişeymi bilmiyorum
Yerine göre güzel bir şey ama şu yönden kötü olabilir mesela önüne güzel bir fırsat çıkar sen de bu u değerlendiremeyebilirsin
Bilmiyorum canım hakkımızda hayırlısı olsun
Amin
Sevdiklerimi kaybetmek olanın önüne geçilmese de bize de onlara daha çok vakit ayırmak kalıyor
Her şey geçici üzülmek ve kriz yaşamak için hayat inanılmaz kısa hiç değecek şeyler değil
Kesinlikle haklısın. Allah yardımcın olsun sana sabırlar versin. En güzeli anı yaşamak
Sabrım var zaten huzur eksik olmasın teşekkür ederim
Amin rica ederim iyi günler
Size de
Zeka seviyesi olarak çok yukarıda olup yalnız kalmak 😢
Yalnızlık çok güzel bir şey değerini bil bence. Hem de zaten zeka seviyen yüksekse yalnız kalman çok normal. Bu konuyu daha dün arkadaşlarımla konuştum bu yorumu görünce şaşırdım. Sen de bizdensin. Yalnız değilsin
Konuşmaya değecek insan bulamamak gün geçtikçe daha zor olacak emin ol. Cehalet mutluluktur bu devirde maalesef
Aynen öyle kesinlikle katılıyorum. Zaten eğer insan bilinçli ise bu devirde yalnızdır bunu fırsata çevir bence
Fırsat diyemiyorum çok daha iyi olabilirdi yani tüm insansı primatlar belli bir seviyeye çıkabilseydi
Müslümanların azalması
Kötü dönemdeyiz ve ahir zamandayız Allah herkese hidayet versin 🤲🏻
Amin 🤲
Annemin ve babamın hala çalışmaya mahkum olmaları.
Allah kolaylıklar versin
Amin. Ama bizde bu iktidar oldukça ceplerine 5 farklı yerden maaş sokan asgari ücret belirleme komisyonu oldukça halimizi anlamaları çok zor. Rabbim hepsini 2tlye muhtaç etsin inşallah.
Evden dışarı çıkamamak
Yaa özel değilse neden çıkamıyorsun
Utangaç çekingen biriyim senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkamıyorum korku hissediyorum
O zaman bir adım at. En küçüğünden başla. Mesela git markete alışveriş yap
Hayır markete hiç gidemiyorum çok önceden gidiyordum az da olsa ama artık gidemiyorum sokağa çıkmaktan utanıyorum çekiniyorum korkuyorum
Yaa neden böyle oldu ki travma falan mı yaşadın
Hayır çocukluğumdan beri utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim hiç açılamadım böyle içime kapanık öz güvensiz asosyal kaldım gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti gitti senelerdir evden dışarı çıkmıyorum
Psikiyatrist ile görüşmen iyi gelir sana
Hiç görüşmedim faydası olacağını düşünmüyorum
Neyin faydalı olacağını düşünüyorsun?
35 yaşına geldim gençliğim hep eve kapalı geçti istesemde kendimi açamadım aşamadım olmuyor yani senelerdir istemeyerek evde duruyorum sıkılsam da bunalsam da dışarı çıkamıyorum
Abi sen ne yaşadın da çıkamıyorsun ya merak ettim
Yani içe dönüklük böyle bir şey yapmaz
Ben çocukluğumdan beri utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim hiç açılamadım gerçekten bundan kaynaklı yani öz güvensiz asosyal pasif kaldım çocukluk ve ergenlik dönemlerinde kendimi aşamadım okul hayatımda da sıramdan kalkmayan kimseyle konuşmayan teneffüslere bile çıkmayan biriydim o yaşlarda sokağa da çıkıyordum ama diğerlerine göre çok sessiz biriydim kendimi hep geri çekiyordum yeterince açılamadım ergenlik dönemlerinde hiçbir şey yaşayamadım genelde evdeydim asosyaldim liseden sonra da tamamen eve kapandım sokağa mahalleye çıkmaya hep utanırdım çekinirdim yaşım ilerledikçe iyice eve kapandım askere gittim askerde de sessiz kaldım açılamadım askerlik bitince yine eve kapandım gençliğim hep eve kapalı geçti iş hayatım sosyal hayatım aşk hayatım olmadı senelerdir evden dışarı çıkmıyorum gençliğimi de hiç yaşayamadım çalışamadım gezemedim eğlenemedim sosyalleşemedim arkadaşım sevgilim olmadı ergenlik ve gençlik yıllarım hep evde yalniz asosyal mutsuz geçti gitti hâlâ aynıyım ömrümü evde geçiriyorum
Peki geri kalan hayatını da mı bu şekilde geçirmek istiyorsun? Zararın neresinden dönersen kârdır. Neyden korkuyorsun, neyden utanıyorsun ki. Bir kez dene ya. Bir kez dene. Ne kaybedersin. Git dışarı bir banka otur etrafı izle. Sen alışmışsın yalnızlığa. o yalnızlığın dışında da çok güzel bir hayat var bir adım atsan gerisi gelir zor olacak ama yapacaksın. Ben de önceden çok çekingen biriydim insanlarla konuşamıyordum bile ama zamanla kendimi bıraktım yavaş yavaş açıldım. Sen de öyle yap
Ben hep istemeyerek böyle yaşadım gençliğimi farklı hayal etmiştim ama gençliğime dair yaşanmış hiç güzel bir günüm bile olmadı her şey içimde kaldı herşeyden mahrum kaldım hayattaki basit ve güzel şeyleri bile deneyimleyemedim çok eksik yaşadım kendimi hayata dışarıya yabancı gibi hissediyorum hayata karşı yetersiz zayıf güçsüz biriyim bunun da farkındayım utangaçlık çekingenlik geçmiyor maalesef bu durumu hiç aşamadım yaşım ilerledikçe her şey daha da zorlaştı senelerdir evde sıkılıyorum bunalıyorum hayatı hep kaçırdım sadece izliyorum ve kendimi hayata çok geç kalmış hissediyorum yalnızlık ben çocukluğumdan beri böyleyim hiç değişemedim çalışamadım gezemedim eğlenemedim sosyalleşemedim hayatın içinde olamadım dışardan temiz havadan güneşten bile mahrum kaldım uzun zamandır eve kapalı yaşamak beni fiziksel zihinsel duygusal sosyal psikolojik olarak da olumsuz etkiledi hiç motivasyonum enerjim yok hep mutsuzum yalnızım yıllar böylece geçti gitti kendimi çaresiz ve çıkmazda hissediyorum
O zaman özgüveninin gelişmesi için kitap oku sana faydası olabilir
Öz güvenim gelişse ne olacak ki utangaçlığım geçmeyecek
Özgüvenin gelişse utangacligin da geçer. Zaten özgüvensiz olduğun için utangacsin
Hayır utangaçlık ve öz güvensizlik negatif ilişkili birbiriyle alakası yok utangaçlık benim kişilik özelliğim ve bu hiç değişmedi utangaçlığım geçmiyor ve hayatımı böyle şekillendirdi
Valla ne desem bilemedim birçok utangaç kişiyle karşılaştım ama senin gibisiyle ilk defa karşılaşıyorum. Bu yaşına kadar hiçbir adım atmamıssin at desem de yapmıyorsun sen kendini inandırmissin böyle olduğuna ama oturduğun yerden de düzelemezsin ne sanıyorsun bir anda duzelip hayat yoluna mı girecek? Hayır. Bu hayat senin hayatın ve senin seçimlerinden ibaret. Sen hangi yöne çevirirsen o yöne gider. Direksiyonda sen varsin
35 yaşına gireceğim ama bu yaşıma kadar utangaçlığımı çekingenliğimi hiç aşamadım çocukluğumdan beri bunun zorluğuyla yaşıyorum gerçekten hayatıma hep engel oldu olmaya da devam ediyor okula gittim sokağa çıktım askere gittim ama utangaçlığımı çekingenliğimi yenemedim bilmiyorum belki de çocukluk ve ergenlik dönemlerinde açılmak için destek almak gerekiyordu onu da alamadım kimse destek olmadı anlayan da olmadı hep dışlandım yaşım ilerledikçe daha da utangaç çekingen oldum iyice içime kapandım gençliğim de hep böyle geçti gitti hayata yabancı kaldım dışarıya ihtiyaç duysam da çıkamıyorum insanlardan utanıyorum çekiniyorum bu yüzden eve kapalı kaldım
Abim ne desem bilemiyorum artık Allah yar ve yardımcın olsun
Amin teşekkür ederim
değer bilinmemesi.
Kahvenin telvesi insanın *
Onu soyeleyemiyoruz maalesef
Sevdiklerimi kaybetmek
Yaaa 🥺 Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun allah sana da sabırlar versin 🤲🏻
Amin Sağolun
1 kere yaşadım o da başka kız tercih edilmek
Sahtekarlık
Yalan
Yaşandı
Hemde en alası
Yazabilir misin dökelim beraber
Burdan değil ama dm
Valla hiç ama hiç hatırlamak istemiyorum bu konuları ben çoktan kapattım sen de kapatsan iyi olur senin için
Peki
Babamın vefatı
Ayy Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşaAllah 🤲🏻
Teşekkür ederim 47 yıllık hayatımın en acı günü buydu Allah daha büyük acılar yaşatmasın diyelim
Amin cümlemizi korusun Rabb'im
kaybettiklerim
insanlar
Kendim
Ucube yonetimi
hayatın kendisi
Gereksiz savaşlar
Riyakarlık