Şimdi beyler, evde yangın çıkıyor evde karınız ve kız kardeşiniz mahsur kalıyor ilk kimi kurtarırsınız?
kız kardeşimi
Karımı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkek olsam duygusal acidan karimi mantik dogrultusunda kime daha yakin olurda cikarirsam o yani degismez ki ben yanginin ortasindaysam ucumuzde oluruz
Eğer sadece birisini kurtarma şansım varsa 2 sini kurtarıp kendimi ateşe atarım :D
İnanmazsınız ama o vicdan azabı çok koyar be
haha o da güzel :)) yaşarken birini kurtaramamanin vijdan azabi kabir azabindan beterdir be
Kolayda ilk kim varsa. İftaiyede çalıştım. Çocuğunu unutanı bile gördük. Mantık ya da duygusallık panik anında işlemiyor.
oha çocuğunu unutan mi yuh
Evet. Çocuk boğulmak üzeriyken emekliliğe gün sayan kahraman bir abimiz vardı. Odada, yanan çekyatın altından, yoğun dumana rağmen saklanıp yatan çocuğu çıkarmıştı. 4 yaşında bebe. Allahtan yere yatmış yoksa dumandan ölürdü. Allahın izni ile kurtuldular. Anne, babası evden ilk önce kendilerini atmışlar. Panikle çocuğu bırakmışlar. Kapı girişi yanarken geri girememişler. Balkondan girip aldık.
Rabbim meleği kurtarmış cidden çok kötü bir durum Allah kimseye yaşatmasın
Cevap
13Cevap
İkisinide almazsam vicdanım sızlar. Ya ikisini de alırım ya da üçümüz beraber ölürüz
Aslinda kim oldugunun onemi yok kurtulma sansi fazla olan kurtarilir
her ikisinide fakat en çok kimin ihtiyacı varsa onu... yani ikisinin sevgisi eş değer terazide darttım... :)
Karıyı ilk sevgilisi gelsin kurtarsın
e onca yıllık hatrı vardır demi :-D:-D
:DD
Zor bir seçim ama kardeş candir.
Kesinlikle öyle kardeş bulunmaz
Karımı. Kız kardeşimi kocası gelsin kurtarsın.
kiz kardeşin kocasi yoksa?
en yakınımdaki kimse onu kurtarırdım
Her ne olursa olsun kız kardeşim.
Kız kardeşimi kurtarırım.
hiç sevmediğim soru tiplerinden bir tanesi
Eşimi
Kardeşimi kurtarırım
zor karar
Karı kim *
Önüme kim çıkarsa
kız kardeşimi
kız kardeşimi