Selâmlar!
Kalbin kırılmadan önce nasıl biriydin, şimdi nasıl biri oldun...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar!
Kalbin kırılmadan önce nasıl biriydin, şimdi nasıl biri oldun...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Kalbim kırılmadan önce daha saf daha umut doluydum.. ya da hayata toz pembe bakardım.. bir gün her şey çok güzel olacak.. ya da mutlu olmayı hak edenler mutlu olacak diye düşürdüm.. ama tabi ki de gerçekler hiç bir zaman öyle olmuyor.. bazen şanslı olanlar mutlu oluyor bazen de şanssız olanlar sadece kötü bir hayat yaşıyor bu dünyada.. ama geçiyor zamanla yaşadıklarımız
Herşeye olumlu yaklaşan biriydim bir sorun oluştuğu zaman hiçbir zaman olumsuz düşünmezdim daima bir çözüm bulmaya ve çözüm sunmaya çalışırdım, çevremdeki insanları kendimden çok sayar ve değer verirdim, enerjiktim, çocuk ruhluydum. şu an ne birilerine saygı gösterecek tahammülüm var nede birileri için çözüm bulmaya çalışacak iradem var. Ne çocuk ruhluyum nede olgun birisiyim çoğu konuda nötrüm, ruh gibiyim.
Kalp kırıklığı sadece o kişiye yansır yani bilmiyorum sizde işler nasıl işliyor ama ben hep aynı benim birileri hatalar yapabilir birileri kırığ dökebilir bu ben oluyorum genelde 😄 ama kalbimizi ferah tutalım ki gelenler rahat nefes alsın de mi ama bıdıko 😀
Kırılmadan önce nasıl biriydin şimdi nasıl biri oldun diyo soru. Ben bebe miyim bıdıko diyip duruyosun.😄😄
Soru ne kör değiliz oku bakalım ne yazıyor?
ama ben hep aynı benim? Sadece sinirlenince ben ben değilim
Bu soruya kalbim ilk kez kırılmadan önce şeklinde cevap vereyim. İçimde nehirler kadar coşkun bir sevgi seli vardı. Ancak bir defa kırıldıktan sonra, bütün iyilikleri ve sevgiyi anahtarını okyanus dibine attığım bir zindana hapsettim.
Cevap
24Cevap
Eskiden çok saftım iki tatlı söze kanardım şimdi akıllandım üç tatlı söze kanıyorum 😂😂
Spor yapan devamlı bir atlet gibi gercek söylüyorum yerden 2 bucuk metreye zıplayan enerji dolu hayat dolu dünyayı seven bir adamdım kalbimi kırsa razıyım söktü aldı sürükleyerek götürdü yüreğim olmasa yaşayamazdım
Çok değişmedim ya. Eskiden mutluydum, enerjiktim şimdi tam aksime dönüşmedim. Yine mutlu olabiliyorum gülebiliyorum. Ya da hiç kırılmadım sadece arada çatladı kalbim. Çünkü gerçekten kırılan insan baya değişiyor
Sagın tekiydim ya. Herkes çok iyi zannederdim. Hep iyiliğimi isterler zannederdim. Dedim ya safın tekiydim.
Daha duygusal biriydim.
İyi ki kırmışlar diyorum o yüzden.
Duygusallığımı güzel törpüledim. 😅
Zararlı yanlarını atıp, olumlu yanlarını aldım.
Çok seven, Sayan, kırmaktan imtina eden biriydim.
Gayet uysal sessiz sakin biriydim. Şimdi ise insanlara yeri gelince beklemedikleri şekilde açık sözlü dobra davranıyorum. Sessizliğimden eser yok
Herkesin bir dönüm noktası oluyor. Gülümsemelerim daha düşünmedendi öncesinde, daha çabuk güvenir, inanırdım…Şimdi… Değişti, değiştik…
Olgunlaşmamış bir meyve gibi kırıldıkça olgunlaştım kavradım bazı şeyleri her geçen gün farkındalığım arttı oturdu karakterim..
Kalbim kırılmadan önce iyi bir insandım iyi huylarım vardı kalbim kırıldı hala iyi bir insanım hala huylarım aynı
Kalbim kırılmadan önce de merhametli, neşeli, samimi biriydim. Kalbim yüzlerce kez kırıldı yine aynıyım. Bu işte bir problem var ama nerede 🤔
Herkesi kendim gibi zanneden, sevdiklerimin kusurlarını sevgimle düzeltebileceğimi zanneden safozun tekiydim😄
Kalbim kırık değil. Malzemesi taştan sağlam bişey olmuyo diye yerden yere vuruyorlar hunharca ajskdkdkdkdlflflflflf
Polyanna gibi kadındım. Şu an soğuk ve mesafeliyim.
Ben hep aynıyım değişen şey bana yanlış yapana tutumun ve davranışların.
her şey için özür diliyodum hatam olmasa da ama daha sertim artık
Çocukluğumdan beri kalp kırılması yaşadığım için bilemicem
Hiç hassas değildim artık çok hassas birisi oldum
Sevecen yardım sever neşeli hayat dolu biriydim şimdi ise kimseye güvenmeyen biri oldum
Mutlu bir çocuktum şimdi ise sahte gülüşler sergiliyorum
Aynıydım. O yüzden de kalbimi kırmaya devam ediyorlar
Kalbi kıranı kalbini kır kimse bir birini kırmaya gelmedi bu dunyaya
Yürüyen polyanna gibiydim şimdi o gözümdeki ışık söndü
Kalbim kırılmadan önce meğer kendimi çok severmişim kirildiktan sonra kıran kişinin beni değiştirdiğini ve artık kendimi sevmediğimi hissettim değişmeye çalışıyorum kendim olmaya..
Daha saf, daha uysal, daha esnek biriydim.
Aslında çok sempatik çok nazik biriydim şimdi de öyle olmaya çalışıyorum ama bazen bazı şeyler istediğimiz gibi gitmiyor :)
Daha fazla renkliydim. Şimdi belki daha fazla siyahım.
Kalbimi kırmadan önce güçsüzdüm, toydum. Şimdi aklım başıma geldi
Eğlenceli pozitif huzurlu
Kimse kalbimi kolay kolay kiramaz ☺️
Saftoriğin tekiydim
Manyak diyebiliriz 😂
İnsanlara güveniyordum korkmuyordum sevebiliyordum
Daha kör biriydim.
İnsanları seviyordum.
Güzel adamdım.
Sevecen hayat dolu nazik ve duygusal
Daha hayat doluydum.
Saftım, hâlâ safım sanırım.