AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cehenneme gidiyosun yani
yaşadığım hayat da cehennemden farkı yok
Cayır cayır bütün bedeninle yan o zaman görürüm seni her zaman bir çıkış yolu vardır eğer hayattaysan
12 senedir yok
Sabretmelisin benim de hayatım b@k gibi cebimde kuruş yok borç batağındayım ailemle aram kötü ama bak mutluyum yine de bir çıkış yolu arıyorum
Benim çıkış yolum yok 12 senedir depresyondayım birey değilim kendimi sevmiyorum beğenmiyorum okumuyorum çalışmıyorum kendimi sevmiyorum sorumluluk alamam hiç bir şey yapamam hayal edemem bana göre değil dünya
Belki senin seveceğin bir şey çıkacak karşına güzel bir şey olacak neden olmasın intihar çözüm değil gerçekten
Hiç sanmıyorum ve ben kendimi sevmiyorum sevmedim hiç bir zaman bana göre değil sanki bu hayat hiç birey dahi hissetmiyorum kendimi özgür sorumluluk alamam hayata karışamam hiç bir şey beni mutlu etmez
Ya bi sg senin derdini s\ikiyim tamam mı l@n ben senelerdir doğduğumdan beri sefalet içindeyim yemediğim dayak kalmadı ailemden akrabalarımdan komşularımdan tacize bile uğradım 24 yaşındayım hala ailemden dayak yiyorum düzgün işim yok beden işçisiyim akşama kadar kolum kopuyor ama hala yaşıyorum ayaktayım bu arada gerçekten yaşadıklarımın hepsini anlatsam oturur ağlarsın bak ayaktayım yaşamak için sebep arıyorum ne diyim ya herkesin derdi kendine ağır demek ki hadi iyi akşamlar
ağ gözüm şaşı yüzde 20 görür sol kulağım işitme engeli var saçım iğrenç dişlerim yok sesim çocuk boyum kısa obezim çatlaklarım var arkadaşım yok lise 1 terkim okul yok iş yok arkadaş yok amaç hedef yok araba sürmek yok bilmem ne gezmek gençlik yok hiç bir şey yok kendimi sevmiyorum zaten 12 sene odamdan dışarı çıkmamışım AYNEN HİÇ DERDİM YOK
Özür dilerim sadece şımarıklık ediyorsun sandım ama kendini sevmeyi neden denemiyorsun neden savaşmayı tercih etmiyorsun
Bu beden içinde mutlu değilim bu fakirlikte bu kafada özgür birey sorumluluk alan kendi ayakları üzerinde olan biri olamam asgari ücreti küçümserim kendimi küçümserim sorumluluk gözümü korkutur hiç bir şeyden zevk almam ömür boyu araba süremem sevgili yapamam gezemem mesela hiç bir zaman benden ne olacak kendimi de sevmiyorum hayatı hiç bir şeyini sevmiyorum benim yerime hayatı kuzen yaşar ben hayatla ilgili hiç bir şey bilmiyorum yuttu beni
Cehenneme gitmek istiyosun yani
Yaşadığım depresyonda cehennem zaten
Ben de duygusal boşluktayım hiç bişeyden zevk almıyorum ama int. ihar edecek kadar da aciz değilim
12 sene mi sürdü peki duygusal boşluk , benimde hiç bir şeyim yok keşke ecel kendi gelse sıkıldım
5 yıl oluyo. 20 yaşındayım şu anda.
Psikolojik destek almadın mı
Alsam ne almasam ne sonuçta yine evdeyim hiç bir zaman sosyal birey özgür olamam ben
O kadar karamsar olma bence
Karamsar olma mı sağ gözüm şaşı yüzde 20 görür sol kulağım işitme engeli var saçım iğrenç dişlerim yok sesim çocuk boyum kısa obezim çatlaklarım var arkadaşım yok lise 1 terkim okul yok iş yok arkadaş yok amaç hedef yok araba sürmek yok bilmem ne gezmek gençlik yok hiç bir şey yok kendimi sevmiyorum zaten 12 sene odamdan dışarı çıkmamışım gelde karamsar olma diyorsun
Kanka hiç mi ailen yardımcı olmuyo
Neden olsun
Bu haberle yıkıldım dertliyim an itibariyle
sana yıkıl diyen olmadı
neden bu kadar kabasınız?
Ben eğleniyorsun sandım
sadece birini daha kaybettik diye düşünmüştüm oysa neyse şaşırtmadınız insanlar böyle zaten
ay çok üzüldüm sen öldün diye napalım demeni bekledim
suizanda bulundunuz ama
Neden
geçmeyen sıkıntılarım var ve bıktım
Ölüm çözüm olsa ohhhooo
Geçmiyor artık