Kişilik & Karakter Her konuda sizden fikir almaya çalışan arkadaşınıza sinir olur musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her konuda size danışan fikrinizi soran kişilere bir yerden sonra sinir olur musunuz? Her konuda sizden fikir almaya çalışan arkadaşınıza sinir olur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Yoo yakın arkadaşımsa seve seve verrim fikrimi 0 0 Yorumla
Karnıyarıkvecacık Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl bende var birtane birtek sıçarken ve uyurken sormuyor 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Olmam zaten var öyle bir arkadaşım ikizler burcu kendisi 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. yok severim fikir vermeyi 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir süre sonra gerçekten can sıkıcı hale gelir 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Seviniyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yoo yakın arkadaşımsa seve seve verrim fikrimi
bende var birtane birtek sıçarken ve uyurken sormuyor
Olmam zaten var öyle bir arkadaşım ikizler burcu kendisi
Yardımcı olurum
yok severim fikir vermeyi
Bir süre sonra gerçekten can sıkıcı hale gelir
Seviniyorum