profilim de ki elimde var Parmaklarımda
Yüzümde de benlerim var
profilim de ki elimde var Parmaklarımda
Yüzümde de benlerim var
Hıhım çok fazla olmasa da benlerimle mutluyum. :D
Karakteristik diyelim
Evet seviyorum
Cevap
8Cevap
Ben merkezciyimdir. Bütün benleri severim
benim var boynumda çok küçük ama
Benimde eskiden işaret parmağımda vardı dedem de küçükken beni orayı kuş ısırmış diye korkutup dururdu sonra da yok oldu zaten
Orası tophana mi :)
Benlerim çok yerde var seviyorum
neden sevmeyelim
Canım😂
Benleri sevmem ama var
Bizde bayılmıyoruz ama yapacak bisey yok çok var aldırmam mümkün değil aldırsam dağa çoğalır diye korkuyorum Allah vermiş bnde beğenmem diyemem seviyorum alıştım
Ben ameliyata girmeyi sevmiyorum o yüzden uğraşmıyorum aslında kolay aldırması ama yine de sevmiyorum öyle duruyorlar bende de umursamıyorum bile artık
Aynen bende öyleyim olumlu bakmaya çalışıyorum
Yani bilmem kaç yıldır beraberz benlerimle, insanlar kadar zararını görmedim o yüzden sıkıntı yok bir ömür üzerimde kalabilirler 😃
Aynen
İnsandan daha tehlikeli canlı yok
Yes o yüzden bendir yara izidir şudur budur dert etmiyorum , bir de artık kafaya takmamayı öğrendim o yüzden sorun olmuyor
Şair boşuna mı demiş balkondan daha rahat bırakırım kendimi Bi insana bırakmaktansa öyle çok korkuyorum insandan... diye dilleriyle bile öldürüyorlar
Ben hala takıntılıyım hiç sorma😂
İnsanlardan uzak durmak istesemde işim gereği duramıyorum maalesef o yüzden insanların zararlarını baya gördüm, insanlar çok kötü varlıklar maalesef ki
Meslek ney kardeşim
Zamanla öğreniyorsun takmamayı emin ol, o kadar çok takacak şeyin oluyor ki, bendir falan aklına bile gelmiyor, bu soruyu görene kadar benlerimin varlığını unutmuştım bile
Ben lojistik alanında çalışıyorum, muhattap olduğum insan çeşidi ve sayısı çok fazla
Elimde boynumda göğsüm de basenimde Hepsine aşığım
👏
Benim de sırtımda çok fazla var. Yani seviyorum bir parçam sonuçta
Evet seviyorum
sevdiklerim de var sevmediklerim de var 🤷♂️🥰
Burun kanatımda dahi var ne diyorsun fkodjfodkdo
Var benlerimi severim
Bende heryerde var djfj
kolumda benlerden oluşan bir dövme var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar