Sadece bende mi var bilmiyorum ama yanlışlıkla bile olsa bir korku filmi, korku oyunu ya da ınstada rastgele bir korkunç bilgi dahi görsem çok fazla korkuyorum. Yani içimde bir ürperti oluyor ve biri üstüme atlatıp bana saldıracakmış gibi hissediyorum. Gündüz bile olsa diğer odaya gitmeye korkuyorum ya da uyumaya korkuyorum şu an olduğu gibi ışığı kapamaya korkuyorum. Hiçbir şey olmayacağının farkındayım ama yine de bu korku hissi gitmiyor ve kendimi çok gergin hissediyorum. Bunu aşmak için ne yapabilirim?
Not: Korkutucu bir görünüme sahip olması gerekmiyor bazen sadece bir melodi bile bu etkiyi verebiliyor
Not: Korkutucu bir görünüme sahip olması gerekmiyor bazen sadece bir melodi bile bu etkiyi verebiliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bir piskolak dan destek alabilirsin korkularının temeline inip üzerine giderek 1/2 seansda çözebilirsin diye düşünüyorum naçizane fikrim bu
Daha önce denedim ama pek bir yardımı olmadı. Sorunun ne olduğunu bile bilmiyorum en ufak bir korku unsuru beni aşırı etkiliyor.
Dediğim gibi konusunda uzman bir pisikolog çözebilir sonuçta bu tip konular bilinç altıyla tetikleniyor örnek yüzmekten korkan çocukların ailelerin küçükken biliçsizce suya atma şakalarına dayalı travmalar dan kaynaklanıyor bununda benzer bir metodu vardır tetikleyen uzman eşliğinde üstesinden gelebilecegini ümit ediyorum tabi karar sizin
Şu sıra maddiyatım buna izin vermiyor ancak biraz düzeltince gidebilirim. Peki bildiğiniz geçici bir çözüm var mı? Şu an sigara içip uyumak istiyorum ama yerimden kalkmaya bile cesaret edemiyorum
Telefon elinde seni mutlu eden bir müzik aç telefondan son ses değil ama maksat evde ses olsun kafan müzikdeyken yak sigaranı keyfini çıkar sonra tatlı rüyalar 🛌 moduna gecebilirsin 😉
Bende senin gibiyim paranormal olaylarla ilgili bi video falan görsem bitiyorum
Saçma sapan bir korku oyunu videosunda bile böyle oluyorum. Mesela şu an bir sigara içip uyumak istiyorum ama yerimden kalkma fikri bile beni korkutuyor
Ben mesela ende tek kalamiyorum
Bunjn korkaklikla falan alakasi yok bence bu psikolojik bisey
Bu durumda ne yapıyorsun peki? Yani nasıl aşıyorsun
Ya pek astigim söylenemez tek kalmiyorum ama cok cok mecbur kalirda tek kalmam gerekirse evin tüm isiklarini acip öyle yatmaya calisiyorum dua ediyorum falan
Kaba paylaşımdan şikayet ettim. İyi akşamlar.
He ben de su aralar geceleri yanliz basima yapiyorum baya zevkli oluyo aslinda korkunun ustune git sonunda kazanan sen oluyorsun
Umarım
Psikolojik tamamen ben asla korkmam yapay şeylerden.
Sen korsanlar kralı olacak adamsın yapayı gerçeği sana fark etmez reis
hahah ömrümüz yetse görsek şunu korsanlar kralı :D
😁 Bakalım nasipte varsa görcez. Bi de garpın ölümünü görsem başka bir şey istemiyorum. (manga 1080 civarı ara verdim sıkılıp)
Manga okumuyorum ama bende izlemeye ara verdim biriksin biraz adam deli bitirmeye de niyeti yok :D
Bir yandan bitmesini de hiç istemiyorum. Şaka maka One piece i düşündüğüm an korku falan kalmadı bir anda kendime geldim. Yeni openingi gördün mü? Baya spoi var gibi görünüyor.
Anime ya da çizgi filmlerin psikolojik rahatlatma yarattığı bilimsel bir şey zaten. Hayır izlemedim dur iyi hatırlattın bakayım hemen.
İsmimin sonundaki Law bizim Trafalgar bu arada :)
Özellikle webtoon okumak ya da anime çok iyi geliyor gerginliğe. Bak bakalım :). burada One Piece izleyen birine denk geleceğimi hiç düşünmezdim.
İzledim şimdi ve çok fena yine CP9 var şu adını unuttum son yaptıkları robotların adasına gidecekler belli ama bir kaç kişi ölecek gibi.
Hangi karakteri sevsem o ölüyor zaten, hangisini sevmesem ölümsüz olmadığı kalıyor. Sence tayfadan ölüm olabilir mi ya da tayfa dışı kim ölür
Trafalgar Law kara sakalla kapışıyor o sıkıntılı, Kid de sanki Shanks ile kapışıyor gibi Law kara sakalın elinden zor kurtulur sanki.
Oda genelde ölüm konusunda cimri oluyor. En gereksiz karakteri bile çok nadir öldürüyor. Bence ölmekten ziyada tayfaya katılsalar daha güzel olabilirdi. İkisinin de tayfası çok güçsüz malum. Tayfadan da usopp ölse tadından yenmez.
Eğer law ve kid ölmezse kendi güçlerinin bilincine varıp dünya hükümetine karşı Luffy ile çapraz ittifak kuracaktır artık bence. Tayfadan biri ölmesin ya onlarla sorunum yok :D Ama kaidonun çocuğu tayfada olsaydı harika olurdu.
O sırada son ses korku oyunu izleyip, korku bölümlerini geriye saranlar :)
O esnada yüksek ses fobisi olduğu için sesi kısıp üstüne ileri saran buna rağmen korkan ben
Korkunun üzerine gitmelisin. Aş onu!
O yüzden kendimi videoları izlemeye zorluyorum ama daha kötü oluyor gibi hissediyorum (bu arada hala sigara içip ışığı kapayamadım)
Sigara içme is olur.
Türk Pro korku oyunları izle onlar eğlenceli oluyor o senin korkunun kötü bir şey olmadığını öğretir.
O esnada az önce sırf amanda videosuyla bile bu hale gelen ben 🥹 nasıl olacak aga o iş
Oda içinde içmiyorum zaten
Türk Pro seyret. Eğlenceli oluyor korku oyunları İlhan Abinin https://youtu.be/cl3BIKUjtTI?si=PQ314Ggx04mXmBk-
Sabah izlerim şu an kaldırabileceğimi sanmıyorum. Bu arada profilindeki adam çok iyi bir ressama benziyor
Fırçam silahlarım
Boyam Yahudilerim
Paletim toplama kamplarım
Tuvalim tüm Avrupa...
Gerçek olmadığını düşün
Kıyamam sana