- Her şeyi kafaya takmak
- Çok fazla düşünmek
- Detaycı olmak
- ????

Sigaradan daha zararlı gördüğüm şey bence yalnızlık.. hatta ne kadar doğru bilmiyorum araştırmadım ama bir keresinde bir haber de yalnızlık da sigara kadar zararlı deniyordu. çünkü insanlar olarak sevmek ve sevilmek isteriz doğal olarak.. birisinin sevgisi kalbi bize duyduğu güven bunlar olmayınca da mutsuz hissediyorum doğal olarak. Bir de ikisi de var bu daha zararlı elbette.
Sigara zehirdir! Bedene zarar verir
alkol zehirdir! bedene zarar verir
Paketli gıdalar, çöp besinler hepsi zehirdir bedene zarar verir. HER ANLAMDA!!!
İnsan beden ve ruhun ahenki içinde yaşar. Tüm zehirlerden uzak duran yerine spor doğa ve iyi insanlar koyan insan farkı bir kaç ayda anlar ve şaşırır HER ANLAMDA!
Vücuda sigaradan daha fazla zarar veren şey varsa o da stres ve negatif düşüncelerdir. Sürekli negatif düşün sürekli stres yap kendini hiiiiç rahat bırakma; ee nereye kadar. O sigarayı yak dumanı ciğerlerine çek daha iyi. Takıntılı olmak, çevresinde bile sürekli negatif enerji bulunduran insanlar bile sigaraya zararından fazla. Herşeyi kafama takıp stres yapıp, karamsar olmaktansa yakarım bir dal. Ki yakıyorum da.
Merkür başak venüs akrep mars akrep beni hayatta en yoran şey her konuda derinlemesine nüfuz etmek, aşırı detaycılık ve mükemmeliyetçilik. Ayrıca fil hafızalıyım, kolay kolay hiçbir şeyi unutmam.. hepsi bir araya gelince sigara ne ki ya..
Cevap
28Cevap
Toksik insanlar kesinlikle.. Aslına bakarsak aşırı olan her şey zararlı bana göre.
Son şıkta insanlara güvenmek olsun... Kimse kimseyi sevmiyor herkes herkesle samimi,, bir aynaya baktığımda gördüğüme, iki yukarı baktığım da göremediğime güvenirim ben.
Herksin işine burnunu sokmak ve üstüne vazife olmayan işlere elini sokmak onlardan daha zararlı
... gibi ve bu gruba girebilecek duygu ve düşüncelerin aşırısı değil varlığı zararlı. Bu tarz duygulardan arındırılmış puding kıvamınındaki bünyeler huzurlu ve uzun bir hayat geçirir. Negatif hiçbir şeyi kendi dünyama almak istemiyorum.
İnsan beynine ve vücuda sigaradan daha fazla zarar verebilecek potansiyele sahip bir şey varsa bu yeryüzünde, oda insanlardır.
Çünkü; İnsanın, insana verdiği zararı başka hiç bir şey vermiyor.
👏🏼👏🏼👏🏼👍🏼👍🏼
Câhil ve zararlı insanlar niçin böyleler diye kendisini kahredip üzmek gerilip bedava başını ağrıtmak insanlar içinde en değerli olan kendime zarar verdiğimi anladığımdan beri insanları oldukları gibi saldım herbiri ne halleri varsa görüyorlar, beklentiyi sıfırladım insanlardan..
Zihniyet. İkinci kişilerin hayatını dahi etkiliyor/zehirliyor bazı zihniyetler. Kimi insanlarla aynı yeryüzünde, aynı toplumun içerisinde yaşıyor olmak ne tehlikeli şey..
Genel olarak karamsarlık. Bakış açısı hayatın çoğunu etkiler. Beklentiler kötümser yönde ise gelen güzel olsa bile görülmez. Olumlu her hissin yok olmasına sebep olur. Bir insanın içinin çürümesi için sigaradan daha etkili olduğuna eminim.
Detay vücuddan çok ruha zihne zarar verir..
sağlıksız, kalitesiz çok şey var. Dışarda satılan yemeklerde neler neler var🥲
Onun dışında alkol uyuşturucu ve kötü koca diyorum aklıma gelen (insanı erken yaşlandırır😂)
Detaycı olmak
Aşırı fedakar olmak işte bu sigaradan daha beter desem yeridir.
Tanımadığın birine sırf sempatik ya da sıcakkanlı diye inanmak.. Kandırılmaya doğru giden en kısa yol
Stresin vücuda verdiği zararın sigaradan daha çok olduğunu düşünüyorum.
Merhabalar
Düşünmek hem geçmişi hemde geleceği haddinden fazla takmak insanlara fazla aşırı değer verip kendini küçük düşürmek
Nankör insanlar kadar zararlı bişey olamaz en zararlısı budur.
Herkesi her şeyi kafaya takmak insanın ömrünü kısaltır
Alkol içki içmek karaciğer böbreklerin içine ediyor 😅 sonra kafaya çok şey takmak stres
Yalnızlık ve yıldızları seyrederken bir şeyler düşünmek
Gereksiz egoist insan sigaradan daha zararlı ama en zararlısı narsistler
Şüphecilik ve her söylenene koşulsuz şartsız inananlar
Detaylarin benim içinde geçerli başka bişey yazmaya gerek yok
Nargile içmek.
Süraat yapmak.
Kıskanmakla
Daha hızlı ölürsün.
Her şeyi kafaya takmak olabilir katılıyorum kanser eder insanı
Sigaradan daha zararlı tabiki düşünceler beynin sürekli olumsuz düşünmesi. Bunlar uykularını da bölüyor yemeden içmeden de kesebilir bunlar da sağlğa büyük zarar
Yalnızlık ve stres
@canerozkum en son sorduğum soruyu beğenir misin lütfen🙏 mutsuzluktan basim agriyor bu konuda konusmak istiyorum ama tek tuk insanlar disinda kimse gorus yazmiyor😔
Yazdiklarinin hepsi sigaradan cok daha etkili
Nargile sigaradan daha zararlı.
Streste hastalık yapar maalesef. Kendimden biliyorum.
Türkiye'de yaşıyor olmak yeterli hocam
😂
*Fazla değer vermek*
narsist, manipüleci insanlar
toksik insancıklar
Çok düşünmek ve çok şans vermek..
Uyuşturucu
Türkiye'de yaşamak ömrü kısaltır stres sıkıntı bitmeyen siyaset doymayan hükümet
Renkli göze takık erkek kitlesi
Var ve ben sinir oluyorum
Yaaa cidden birde kendileri renkli gözlü bile olmazlar
Ben kahveci de olsam yeşil içe işliyor orası ayrı ama bunu takıntı yapmıyoruz biz kadınlar. Ama erkekler yapıyor garip..
Bencede böyle açık kahverengi, yeşil göz renkleri gerçekten çok güzel ama buna takıntılı olmak bir saçmalık. Sırf mavi gözlü sarışın istediği için birisini reddeden gördüm ve bence bu gerçekten çok saçma
Var öyleleri evet bu yaratılıştan kaynaklı. erkekler tatlılığa tav olacak şekilde yaratılmış. Kadınlar da çekiciliği erkeksiliğe tav olacak şekilde yaratılmış. Açık renkli gözler daha tatlı, koyu renkli gözlerinse seksapeli daha yüksek olduğundan durum böyle. Yaratılışsal beklentiler..
Olay sadece bir irisin boyası olacak kadar basit olduğu için tartışmak bile yersiz ya boş ver 😂
Erkekler... neyse yazarsamsa hesabim kapanır😑
Hahahas yazacaklarım kimsenin hoşuna gitmicekk🫥
İnsanlar sigaradan daha zararlı.
Fenerbahçe (2014-2023)
Gereksiz yaratilan şüphelier
Kedimin birgün ölecek olmasını bilmek...
Cehalet
Aşırı stres kesinlikle
Sinir, Stres, Tartışma, Asosyallik, Yalnızlık,...
Basli basina stes.
sigara dünyanın en zararsız şeyi
Aşk
Güvenmek
Bağlanmak
Kırmamak için kırılmak diyebilirim. :D
Sevilmedigini bilmek hissetmek
Beşiktaş 🥹
İnsanlar.
Alkol içki 😂
İnsanlar ve hayat yüzünden Anksiyete olmak
Fazla beklentiye girmek her şeyi öldürüyor.
Dayak ve aşağılanmak
Gereğinden fazla değer vermek
düsüsnmek fenel
Detayci olmak bazende hersey offf
Aşk tabiki
İnsanlar :/
aşırı stres
Uyusturucu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?