Güncellemeler
+1 yıl
Yeni yaşımda bile aynı çöp döngü devam ediyor yani maalesef benim için anlamını yitirdi bu düşünce umarım siz mutlu olursunuz yeni yaşınızda
Bence öyle. Yeni yaşıma girmeme az kaldı ve yeni yaşıma eski yaşımda kalmış kişileri almayacağım. Soyle düşününce cidden iyi macera yaşamışım insan ilişkileri konusunda. Hic kafa dengim olmayan tiplerle nasıl vakit kaybetmişim diyorum ama iyi ki hayatıma girmişler ki ders verdiler bana. 2 kere üniversite değiştirme sonucunda istediğim bölüme gidiyorum , arkadaşlık ilişkisinde ne kadar hayal kırıklığına ugrasamds sanırım doğru arkadaş grubunu buldum gibi. Ask konusunda tıkandım o da olsun şu an zaten kariyerim öncelikli.
Şunu unutmayın ne olursa olsun hayat devam ediyor hayatınızdan çıkan insanlar için üzülmek yerine ders çıkarıp geçmişte bırakın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yeni sayfa açmak için yeni yaşı beklemek gerekmiyor
Yeni kararlar alınmışsa yeni chapter'a geçebiliriz, eğer yerinde sayılacaksa gene kişi kendini geliştirmicekse yeni bir sayfa olmuş olmaz bence. (İng kelime kullananları da cümle içinde hiç sevmem ama bende yaptım olsun artik.. :/ sjsj)
Ay bunu yapabilecek gücü bulmak istiyorum kendimde. Yapabilsem mentalim, her şeyim düzelecek. Tebrik ediyorum 10/10 hareket
Doğum günün kutlu olsun bu arada
Daha var güne ama yine de teşekkür ederim ☺️
Evet öyledir önümüzdeki hafta pazartesi 22 ye giriyorum ve çok farklı bir gelecek beni bekliyor
Umarım gönlünüzce olur her şey
İnşAllah şansla dolu bir yaşım olur diğer yaşlarım da öyle 😊
Haklisin cano kac yasina giriyon oglak misin :d
Temiz sayfa açabilirsin. Bunda en etkili yol bulunduğun yeri değiştirmektir. Bunu yaparsan her şey kendiliğinden gelir
Bugün doğum günüm kendimi yaşlanmış hissediyorum. Moralim bozuldu.
Üzülmek yerine yaşadığın şeylerlw nasıl güçlü bir şekilde direndiğini düşün ve gurur duy kendinle hayata bir kere geliyoruz kaybedecek vakit yok mutlu olmak önceliğiniz olsun
kendini avutmak icin uydurdugun sacma bir sey, niye yasi bekliyorsun cikarcaksan simdi cikar bos yapma
Zaten çıkardım önyargılı konuşmuşsun
Yok be her şey yarin için bugün ne yaptiginizla ilgili
Yeni bir sayfa açtığımı göremedim şu yaşıma kadar
Bu birazda sana bağlı sen istemelisin ki yapabilesin
Yeni bir yaş yeni kararlar demek aynı zamanda
Hayır her yaş omurden 1 yıl gitti demek
Hiç alakası yok.
Bence değil ama isteyenler için ola bilir
Hayır değil
Hiç-bir değişiklik yok
Hayır hacı yeni sayfa değil
Hayır