Kişilik & Karakter Bazen sizde hedef ben miyim Tayfun diye bağırmak istiyor musunuz? DümendenSportmen Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bazen o kadar şey üst üste geliyor kiHedef ben miyim Tayfun diye bağırmak istiyorum Bazen sizde hedef ben miyim Tayfun diye bağırmak istiyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. evet bunu derim hep 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır ben altın kapılarımız kan oldu tayfuuuun diye bağırıyorum 0 4 Yorumla DümendenSportmen +1 yıl Çok Korkutucu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iki zara seksenlik olduk napalım hep bizi kopardılar... Yorumla DümendenSportmen +1 yıl Kim kimi koparıyor kendi payına Ekrem abi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne konuşuyorsun lan gundi? Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Sınanıyorum diyorum evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
evet bunu derim hep
Hayır ben altın kapılarımız kan oldu tayfuuuun diye bağırıyorum
Çok Korkutucu
iki zara seksenlik olduk napalım hep bizi kopardılar...
Kim kimi koparıyor kendi payına Ekrem abi
Sen ne konuşuyorsun lan gundi?
Sınanıyorum diyorum evet