Var mı "ya arkadaş ben şöyle bir şey yapıyorum keyfim yerine geliyor" dediğiniz bişey.. size özel biisey.. Varsa yazın çabuk, keyfim yok bu aralar, belki denerim.👀

Var mı "ya arkadaş ben şöyle bir şey yapıyorum keyfim yerine geliyor" dediğiniz bişey.. size özel biisey.. Varsa yazın çabuk, keyfim yok bu aralar, belki denerim.👀

Gün batımını izleyerek kahve mi ya birami içmek. Göl kenarında oturup kafamı dinlemek. Kahvecimde jazz Blues eşliğinde meşe aromalı kahvemi içip kitap okumak. Yürümek. Ateş eşliğinde viskimi içmek. Arkadaşlarla zaman geçirmek
Helal olsun 👏
Yapıyoruz da ne oluyor arıyorlar müşteriler gece 1 de arıyor uyuyor muydun uyanıksin sandım da aradım diyor 🤣
Söyle müşterilerine rahat bıraksınlar seni o zaman
Hizmet sektörü olunca zor maalesef
Cevap
11Cevap
Ksde trolleme cevaplar yapıyorsam keyif saatimdir ve muhtemelen ayaklarımı uzatmış arka planda gülüyorumdur.
Mükemmellikte sınır tanımayan bir kraliçesin sen🌹
Evet sabah erkenden uyanıp bahceye çıkıp kahvemi alıpbkitap okumak benim için cok zevkli
Müthiş 🌠
Kamplara çıkarım. Özellikle soğuk kış kamplarını çok seviyorum.
Uuu helal olsun
her sabah bungee jumping yaparım mutlaka uyanmamı sağlar çok keyifli giderim işe
Harbi mi yoksa trol mü 👀
Helal valla
Çalışma odamda, sokak lambamın altında oturup kitap okumak.
bağ evinde kışın sobayı yakarım iki de meşe odunu çıtır çıtır yanarken yanında uyumak missss
çay kahve yanında bir şeyler hazırlayıp battaniye altında uzuuun bir film
Gün batımını ya da gün doğumunu izlemek olabilir
Kahvemi siğaramı alır köşem var oraya giderim yanlız kalırım sevdiğim yer kimseyi duymam hüznümü sevincimi düşünürüm orada
Var keyifli bir mekanda rahat oturmak kitap kahve falan
Ayak fetişim seyoldu bir dakika
Ay koptum ya 😂
Gülme ya 🤣🤣🤣
Keyifi alırım ikiye kırarım catlatırım cok güzel olur
Spor, dans, yeni tatlar veya yeni etkinlikler :)
Roman havası açıp oynuyorum 😬😅
Şöyle denize doğru mal gibi bakmak knka
Var teknenin arkasına oturup viski içiyorum
banyo keyfi seviyorum ben
Hiç yok
İnzivaya çekilmek.
Evde top oynarim
Evet var
Çay ve internet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?