Insanlar değişir mi?
Nasıl görüyorsan öyle, kimsenin değişebileceğini düşünmüyorum. 😏

Insanlar değişir mi?
Nasıl görüyorsan öyle, kimsenin değişebileceğini düşünmüyorum. 😏

kişiye göre değişir. bazı insanlar değişmez cahil oldukları için.. hata yapsa bile hatasını göremez hep aynı kalmak ister. ama bazıları da değişmek için kendini zorlar ve değişir sonunda.. çaba gerekir
Freud'un dediğine göre kişilik değişmez ama davranışlar değişebilir. İnsan, kendini bukalemun gibi gizleyebilen bir varlıktır ama değişme yeteneği yoktur. İnsanlar değişmez, sadece içindekini ortaya çıkarır.
İnsanlar değişir çünkü ortamı vizyonludur kendi vizyonunu yakalarsa ortamı gerçektende berbattir fikir ve düşünce açısından yine değişir önemli olan nasıl değiştiğin ne kadar sürede kendin olacağındır
İnsanlar değişmez. Sadece gelişir. Ya duygularını içeri atarlar patlayacakları güne kadar, ya da kendilerini kandırırlar. Ama asla değişmezler.
Cevap
14Cevap
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Ancak her şey iyi yönde değişir diye bir şey yok
Can çıkar huy çıkmaz.
Vizyonu veya misyonu değişir ama insan aynı insan olarak kalır.
Günaydın :) Aman boş ver.
Belki komple değişmez ama kısmi değişime inanıyorum
Bence yaş ilerledikçe değişmek zordur. İnsanın karakteri değişmez bence. Ancak çok büyük bi olay yaşar psikolojik olarak, işte o zaman değişebilir.
insanlar değişir. ama senin için değişmez, bir sonraki için senden edindiği tecrübe sayesinde değişir
İnanıyorum ve insanlar degısmek zorunda.
Kimse doğduğu an gibi masum temiz kalamaz
Evet. Kırılmasına rağmen değişmeyen bir insan görmedim
Valla ben de kolay kolay kimsenin değişeceğini sanmıyorum, çünkü fıtrat belli yani 🤷🏻♂️😅
Değişebilen insanlar vardır da çoğunu değiştiremezsin
Kimseyi bilmiyorum ama ben değişimde çağ açıp çağ kapatan biriyim
İnanıyorum. Değişmeyen tek şey değişimdir.
Asla değişmez insanlar sadece başka bir yüzlerini gösterirler
Evet gerçekten değişmek isteyen değişir.
Değişime, dönüşüme inanıyorum.
Değişmezlerr
İnsanlar değişmez ikiyüzlü davranır
İnanmam. Mimar Selim bey bile değiştiremez
İş işten geçtikten sonra değişse ne olur.
inanırım
evet inanıyorum
Evet tabiki
Evet 😉
Yes bebişim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?