Kişilik & Karakter Bir sinir krizi duygusu geldiğinde sonuna kadar yaşamamız mı iyi yoksa bastırmaya çalışmamız mı iyi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Psikologlar varsa? Güncellemeler+1 yıl Ben yaşıyorum yarım saate geçiyor rahat hissetttiriyor💟ama dışarıya farklı etiketler verme izlenimi verebiliyor mesela bağırmak, ağlamak. Bir sinir krizi duygusu geldiğinde sonuna kadar yaşamamız mı iyi yoksa bastırmaya çalışmamız mı iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Yaşamak iyidir atar içerideki öfkeyi 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Psikolog değilim ama en iyisi düşüncelerini analiz edip esas sinirlendiren noktayı bulmak ve sinir krizinin önüne tamamen geçmek olmalı 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum nedenini DorothyBabe +1 yıl Tetikleyen unsurun farkındasin yani Soran +1 yıl Evvet :) unsurdan uzak kaldığımda hiç olmuyor DorothyBabe +1 yıl Ama seni bu unsurun neden etkilediği de önemli
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sonuna kadar yalayın yoksa kalbi tetikler 1 0 Yorumla
florasann Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 311 cevap paylaştı. Yaşamalısın🌸 1 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olay ne 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Şu an geçti, ara sıra oluyor😌 Yorumla Freedown54 +1 yıl Ne olunca oluyor Yorumla Soran +1 yıl Aile Yorumla Soran +1 yıl Ailesel şu an Yorumla Freedown54 +1 yıl Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaşamak iyidir atar içerideki öfkeyi
Psikolog değilim ama en iyisi düşüncelerini analiz edip esas sinirlendiren noktayı bulmak ve sinir krizinin önüne tamamen geçmek olmalı
Biliyorum nedenini
Tetikleyen unsurun farkındasin yani
Evvet :) unsurdan uzak kaldığımda hiç olmuyor
Ama seni bu unsurun neden etkilediği de önemli
Sonuna kadar yaşamalısın
Sonuna kadar yalayın yoksa kalbi tetikler
Yaşamalısın🌸
Olay ne
Şu an geçti, ara sıra oluyor😌
Ne olunca oluyor
Aile
Ailesel şu an