Hayati derken yaptiklari hobileri yasam tarzlari vs.
Bence erkeklerinn abiii anime gibiler cok tatlilar
Bence erkeklerinn abiii anime gibiler cok tatlilar
Sıkıcı insanların hayatı çok daha eğlenceli😄
sıradan olan insanların.
sanat filmlerini hepsi sıradan insanları anlatıyor.
herkes meşhur olmak istiyor herkes önemli olmak istiyor herkes farklı olmak istiyor.
bundan dolayı eğlenceli olmak istiyor ama bunlar hepsi eğlencenin kökünü kazıyor.
sıradanlık iyidir sıkıcı olmak iyidir iyidir
elbette ki erkeklerin kadınların ilgisi çok kısıtlı yani hepsi seri üretim gibi aynı şeylere ilgi duyup aynı şeyleri giyip aynı yerlere gidiyorlar üstelik muhabbet leri de çok sıkıcı 😂
Erkeklerin ve kadinlarin ilgi alanlarindan ornekler verebilir misin
erkekler meslek yapma içgüdüsü olduğu için her gördüğü işe merak salıp deneme eğilimindedirler mesela bir mekâna gidildipi zaman kadın -ay ne güzel mekân dizyan falan çok hoş diye düşünürken erkekler- bu işte de iyi para vardır ha diye düşünür günde şu kadar müşteri gelse aylık şu yapar vs 😅 yani erkek her şeye ilgi duyar yapmak ister şahsen ben elektronik ile de uğraşıyorum edebiyat ile de arabalar ile ile silahlar ile tarih ile yani merak ettiğim araştırdığım ve yaptığım çok şey var ama kızlar pek öyle değil tabii hepsi değil de çoğu diyelim makyaj alışveriş moda ya ilgi duyuyor ve full ders çalışıyorlar kağıt üzerinde çok aktifler ama yaşam çeşitliliği olarak bana çok sıkıcı geliyor lar kenini geliştime ve farklı alanlara ilgi duyma pek rastlanmıyor kadınlarda elbette hepsi değil bağzı kızlar çok güzel şeylerle de uğraşıyor tabii ama çoğunluk adına konuşuyorum birbirlerinin aynısı gibiler buda araştırılması gereken bir sosyal piskoloji konusu olabilir neden böyle acaba? 🙂
Cevap
4Cevap
Biz çok tatlıyız siz de şekersiniz 😘
Oysss :)😘
Bu öpmek bana yetmez napsak 😘😘
Ben amcigimi öp
Hemen dm yz
Genel olarak kdınlarınki menfaat
Kadinlari sevmiyon mu
Ne olarak seviyorsun?
İnsan dostu olmayan biriyle nasil evlenebilir ki
Erkekler açık ara hem de