Kişilik & Karakter Sizin hangi halinizi görmek istemeyiz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sinirli istekli Zirlak Çirkef Keyifsiz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Off? Cevap Sizin hangi halinizi görmek istemeyiz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Keyifsiz olursam bana hiç yaklaşılımiyor😅😅🤣 0 0 Yorumla
betull9 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Keyifsizken bütün negatif enerjimi çok kolay yayarim görmemek daha makul 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Üzgün 0 0 Yorumla
judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Keyifsiz, sınırlı ve trip atarken 😅 0 1 Yorumla judebellingham +1 yıl Sinirli* Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İstekli halimi görmek istemezsin 🤭 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Anlat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlatmak olmaz görmen lazım Yorumla Soran +1 yıl Napiyosun istekliyken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle bir okşuyorum ki görenin canı çekercesine Yorumla Soran +1 yıl Yuh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen konuşalım senle Yorumla
Yağmurrr-46 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl kız kardeşimden dayak yediğim halimi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kiz sacmalama glrmek isteriz 😂😂 Yorumla Yağmurrr-46 +1 yıl neden komik mi durur Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla Yağmurrr-46 +1 yıl şaka yaptığımı düşünüyorsun Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Sinirli 0 0 Yorumla
DümendenSportmenn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Keyifsiz olunca fena kavga edesim geliyor ya 0 1 Yorumla DümendenSportmenn +1 yıl İşin garipi kavga edince rahatlıyorum sanki derdim hafifliyor Yorumla
intiharçiçekleri_ Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sinirli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Keyifsiz olursam bana hiç yaklaşılımiyor😅😅🤣
Keyifsizken bütün negatif enerjimi çok kolay yayarim görmemek daha makul
Sinirli halim
Sinirli, agresif
Üzgün
Keyifsiz, sınırlı ve trip atarken 😅
Sinirli*
İstekli halimi görmek istemezsin 🤭
Anlat