Kişilik & Karakter Fotoğraf çekinirken genelde gülümser misin yoksa ciddili mi durursun🤭😃? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Gözlemlerime göre genelde sürekli gülümseyen insanlar foto çekinirken ciddili duruyor ama daha az gülümseyenler ise foto çekinirken gülümsüyorlar bi bana mı böyle geliyor🙄🥲🍭🍓 Fotoğraf çekinirken genelde gülümser misin yoksa ciddili mi durursun🤭😃? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 970 cevap paylaştı. Beni anlık yakalamalısınız, poz vermeye çalışınca berbat çıkıyorum... 1 1 Yorumla mi_lightning +1 yıl EİC için teşekkürler 🙂 Yorumla
Sarsılmam Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sepsert bakarım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl O niyeymiş dkjfkkfgk Yorumla Sarsılmam +1 yıl Bilmem gülesim gelmez genelde anca düğün fotosunda falan tebessüm ederim Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Fotoğraf çekinemem yeteneğim yok maalesef sdsd. Detayda doğru olabilir çok gülen birisiyim ama fotolarda kasılıyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben gülümsüyorum 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ciddili dururum. Ay ben gülümsemekten korkarım.😨 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Gülümserimm tabikidee😆😄 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar