Abuk subuk cevaplar vermeyin, öyle aklıma geldi.
Ağlarken fotoğrafınızı çekiyor musunuz?
Abuk subuk cevaplar vermeyin, öyle aklıma geldi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben bunu ara ara yapıyorum, yalnız değilmişim gibi hissettiriyor.
Hayır çekmiyorum. ağlarken birisinin beni görmesini ya da bunu bilmesini istemem. ama insan ağladığı zaman duygusal çöküntü de olur bu yüzden ilgi bekleyebilir bu gayet normaldir. bence mutlu olmayı deneyin. ağlamak tabi ki stresi azaltır ve insana iyi gelir.
Fotoğrafımı çekmiyorum çünkü çirkinim xjoxyufodyood ama samsung notes diye bir uygulamam var ordan en son ne zaman ağladığımı yazıyorum hatırlamak için en son ne zaman ağladığımı. Mesela en son 29 Kasım 2022'de ağlamışım düşün artık 3 Aralığa kadar ağlamadan durabildiğimi 😂 sebebide şu;
Ya 😥 böyle ağlayan insan gördüğüm de benim içim parçalanıyor gerçekten üzülen canlıya yüreğim hassastır benim masumları üzenleri de birileri üzsün de görsünler üzmek nasıl Duygu imiş hayır ağlarken foto çekmem
Birkaç kez çekmiştim baya üzülmüştüm böyle göz çevrem kıpkırmızı gözümün beyaz kısımlaroda kıpkırmızıydı böyle resmen zombi gibiydim e ağlatanların marifeti o da 😂
Cevap
79Cevap
En son ne zaman ağladım hatırlamıyorum. Fakat ağlarken foto çekmekte bir nevi psikolojik bir rahatsızlık bana göre. Ağlayıp geçerim. Bununda fotosu çekilmez.
gun boyunca araliklarla yasadigim zimbirti. ıyi olup olmadigi konusunda henuz tam kararimi veremedim. bitmek bilmeyen ve usul usul akan gozyaslari sinir bozucudur ama sonrasinda hickira hickira aglamak iyi gelir. gelir gelmesine de, usul usul agladim olmadi, kendimi parcaladim yine olmadi. bitmedi icimdeki sikinti. benim gibi dengesiz, kendine aci cektirmekten hoslanan biriyseniz, muzik esliginde daha da cosar. sonra gelsin yaslar... gun bitti, ben bittim, bu meret bitmedi.
Hayır ama bir insanı ağlarken görmek nedense çok hoşuma gidiyor. Tabiki de psikopat değilim, zevk alma boyutunda değil. Sadece bir insan ağlarken bana çok masum geliyor, sanki o an kalbini görebiliyormuşum gibi. Bir de bir keresinde "ileride ya gözyaşlarım biterse" diyerek göz yaşlarımı topluyordum. Her ağladığımda bir cam şişeye koyuyordum. Ama bunun dertlerimi arttıracağını duyunca bıraktım bunu da ¢
Hayır çekmem ama ağladıktan sonra çekebilirim kendimi beğenirsem.
hiç böyle bir şey yapmadım..
çok ağlayan bir adamda değilim zaten
Kimse için ağlamam
Üzülmem.
Bir damla göz yaşım, bin insandan daha değerlidir.
Hayatın zorlukları sizi yıldırsa bile siz kalkıp devam edeceksiniz.
Üstad Sagopa der ki; "Düşmek ayıp değil, kalkmasını bil."
Aynaya bakarım öyle bir durum olursa. Pis pis gülerim sonra. Şşş yapma sana yakışıyor mu hiç der anında toparlarım. Kendine yaslanan dik yürür.
Ya sevgili kadınlar cidden normal misiniz? 😄 Bugün ağlarken fotoğraf çekinen bilmem kaçıncı kadın fotoğrafı. Kadınlarımızı sonunda çıldırttık mı yoksa?
Ağladığım zaman Kendimi parçalarcasına ağladığımdan çok aklıma gelmiyor fotoğraf çekmek.
Sık sık ağlamam nadiren ağlarım Allah ağlamasın zaten ağladığım zamanlarda genelde önemli kararlar veririm😂 foto çekmek aklıma hiç gelmiyor
Simli farla bizi kandırmaya calısan koca yürekli pelinsu
Simli far mi hayatımda sürmedim 😀
Göz altimda krem var sadce
Ben ağladığım zaman ya sigaramı içerim ya da battaniyenin altında ağlarım foto çekmek aklıma gelmiyor ki
Ağladığım dönemin üzerinden o kadar çok zaman geçti ki ne zamandı hatırlamıyorum dahi zaten duygularımı başkalarıyla da paylaşmayı sevmiyorum.
Ya ne kadar saIak insanlar var buraya çekmek için ağladığını düşünüyolar. Dediğini çok iyi anlıyorum aşkum
Yazıyorum.
İçimi döküyor.
Bazen damlalar yaprağa damla düşüyor.
Mürekkebin dağılmasına sebep oluyor.
Yazdıklarımı konusabilsem keşke.
Telefonu elime aldığım zaman foto çekmek için ağlamam duruyo
😂😂
Ağlarken ayrı bir güzel oluyorum ama fotoğrafımı çekmiyorum 😀
Böyle fotoğraflar çekmek için soğan doğruyor olmalısınız.
Kendini cem yılmaz zannedenlerde bugün ♿🚮🤡
Ağlarken fotoğraf çekileninn psikolojisini pek sağlıklı bulmamm. Bunu yapmıyorum yapmamda.
İçten Ağlamak İnsana Merhamet kazandırır İçten Ağlayın Dıştan değil😅😂
Ağlarken aynaya bakamıyorum değil fotoğraf cekilmek
Fotoğraf video falan çekiyorum ağlarken daha da güzel hissediyorum kendimi jdjdjsjdjs
Ağlarken fotoğraf çekmek inan ki aklıma gelmedi şuana kadar..
Hayır çekmiyorum. Seni böyle görünce üzüldüm gerçekten.
aklımın ucundan bile geçmiyor o an ama denerim belki bir gün xmdmelwşwğ
Aglarken aynaya bakıyorum gozumun rengi degısıyor cunkı
Aklıma badem sen ağlama geldi. Sen ağlama bir damla göz yaşın yeter :))
Daha dün çektim. Normalde çekmem zaten çok da ağlamam da. Gözlerimin rengine bakmak için çektim ama 😅
hiç böyle bişi aklıma gelmedi benim yapmamda zaten saçma
Birisi ile konuşurken ise evet ona atıyorum ama onun dışında hayır bir de cildim ağlarken daha güzel görünüyor akajwje
Çekiyorum ama ruh hastası olduğum için yalnız hissetmemek için değil djdndnhcjhchjhchxnxnx
Ağlarken aklıma fotoğraf çekmek gelmiyor ayrıca saçma buluyorum
Bu kadar güzel olup ağlamak ben hiç yakıştıramadım
Kızarmadan nasıl süzülmüş öyle
Yeni başladım ondan
Senin göz yaşın simli mi
Ahahah sim yok gözümde vallahi
Işık yansiyor ondan belki
Ağlarken bari efektsiz olsaydı 😂
Efektli kadar güzel durduğuna sevindim
Makyaj ya da efekt yok
Gözün köpürmüş nasıl ağlama şekli bu
Zfsgshshs
Ağlarken aklıma fotoğraf çekilmek gelmiyor
Gözünden sim mi akıyor
Çekmem
Niye öyle bir şey yapim :D
Yok çekmem ve dudakların güzel oyyş masum seni
Hayır yapanı da gram gerçekçi bulmuyorum
Ağlarken hiç resim çekmedim
Yok yaa ben ölürken çekincem
yok çekmedim. Allah kimseyi ağlatmasın..
Başka şekillerde de çekerim :D
Kim ağlattı bu esmer güzelini
hic aglarken kendimi gormedim😃
Niyeyse bende yapıyom arada çok nadir oluyor diye
Hayır çekmem sacma geliyor bana
İlginç bir hobi.
Neden ağlıyorsun ki sebebi nedir
Ğünaydır hayırdır ya ne oldu gizli..
Kadınların ağlaması iğrendirir beni
Ağlamak sana yakışmamış
Ağlayan biri değilim zaten foto çekme huyum da yok
neden ağlıyorsun güzellik 😟