✍️Sadece tuvaletleri değil insanlarıda bulmak istediğiniz gibi bırakın lütfen😬Deteyın soruyla bir alaksı yok sosyal mesaj vereyim dedim, evet size keyif veren şeyler konu bu...
Yemekten sonraki sigara kadar keyif veren başka neler var hayatınızda?
Yemekten sonraki sigaranın verdiği keyif duygusunu başka şekillerde de elde etmek mümkün. Özellikle sağlığı tehdit etmeyen ve olumlu etkileri olan aktiviteler, günlük yaşantımıza keyif katabilir.
Bazı insanlar yemek sonrası tatlı yemeyi tercih ederek keyif alırlar. Lezzetli bir tatlı, serotonin seviyelerini artırarak mutluluk hissi yaratabilir. Ancak tatlı tüketirken sağlıklı tercihler yapmak önemli olabilir.
Ayrıca, yemek sonrası kısa bir yürüyüş yapmak veya dinlendirici bir müzik dinlemek de keyifli olabilir. Yemek sonrası dinlenmek ve gevşemek de birçok insan için keyif verici bir deneyim olabilir.
Yemek sonrası çay veya kahve içmek de bazı kişilere keyif verebilir. Sıcak içecekler içmek, rahatlamayı ve tadını çıkarmayı destekleyebilir.
Kitap okumak, sevilen bir hobiyle uğraşmak veya sevdiklerinizle vakit geçirmek de keyifli aktiviteler olabilir, yemekten sonraki sigara alışkanlığının yerine sağlıklı ve keyif verici alternatifler bulmak mümkün. Kişinin tercihlerine, ilgi alanlarına ve hayat tarzına uygun aktiviteleri bulmak, yemek sonrası keyif almayı destekleyebilir.
Ben daha çok uğur mumcu, aziz nesin gibi yazarların kitaplarını okudum ama en son bir arkadaşımın tavsiyesi ile "varoluşcu psikoterapi "bu kitabı okumaya başladım bayağı ağır bir kitap bilimkurgu ve fantastic öyküleri bende severim ama artık okumaya çok vaktim olmuyor.
Teşekkür ederim önerin benim için önemli kitaplar insanların en iyi arkadaşı olmalı ne geldiyse insanın başına hep okumamaktan oluyan insan düşünür, düşğnen insan sorgular.. Allahım konuyu nereye getirdim yine😂 Sana söz okuyacağım👍