Kişilik & Karakter Sabahları güne pozitif bir şekilde mi başlarsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor ✨️#To_Be_Honestt 🤎 Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🥳 Sabahları güne pozitif bir şekilde mi başlarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayır negatif bir şekilde başlarım genellikle 1 0 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Bu sabah başladım.. ama her sabah aynı değil günaydınn 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Günaydınn ✨️ Yorumla
1Garaguzzu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kışın mutsuz uyanıyorum yazın mutlu Havanın etkisi çok gtüm donarken iyi şeylere odaklanamadım 😃 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Evet öyle başlıyorum ve namaz kılarak başlıyorum 😊 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 🤍🌸 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl 😊😊 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bugun izinliyim ve asiri mutlu pozitifim 😇😇😇 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Süper 😀 Yorumla Kırmızı8 +1 yıl Superde laf mi yahu muhtesem bisi 😇😇😇😇😇💐💐💐💐💐💐 belkide senin enerjin gekdi buralara kadar😇😇😇 Yorumla Soran +1 yıl Yaa teşekkür ederim 🙏🌸🤍😊 Yorumla Kırmızı8 +1 yıl Ben teşekkür ederim🙈😇🙏🙏🙏 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederimm ~ Yorumla
Prettycqt Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Pozitif başlarım ve pozitif bitmesi içinde herşeyi yaparım🙈 Modumun iyi olmadığı zamanlar tabiki de oluyor, Ama hemen bana iyi gelecek şeyler yapıyorum. 💛 2 1 Yorumla Soran +1 yıl 💛🌸 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Windows 7 gibi açılıyorum ama ilk 1 saat kendime gelemiyorum.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Her zaman değil. Ama genelde keyifli başlarım. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 💛✨️ Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yok genelde bağırarak sinirlenerek başlıyorum. 2 0 Yorumla
Angell20 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı. Hayır çünkü mecbur erken kalkmak zorundayım ne kadar pozitif olabilirim acaba🥱 1 0 Yorumla
deliriyorum2 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Genelde istekli uyanırım onun mutluluğu bana yetiyor 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Genel olarak evet 😄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🌸💖 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Halı deseni sayarken pozitif olamıyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende jdjd Yorumla
xksjdjd Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Şopar komsularla ne kadar pozitif olunabilirse o kadar. 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Yatakla birbirimizden ayrılamıyoruz 🥲 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende aynen 😀 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayır, suratsız olurum 2 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Her zaman olmasada.Uyandığım da oluyor. 1 0 Yorumla
Yolgezer72 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 852 cevap paylaştı. Zil sesim enerjikm 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. duşa girerek 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Berbat baslarim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır negatif bir şekilde başlarım genellikle
Bu sabah başladım.. ama her sabah aynı değil günaydınn
Günaydınn ✨️
Kışın mutsuz uyanıyorum yazın mutlu
Havanın etkisi çok gtüm donarken iyi şeylere odaklanamadım 😃
😀😀
Evet öyle başlıyorum ve namaz kılarak başlıyorum 😊
🤍🌸
😊😊
Bugun izinliyim ve asiri mutlu pozitifim 😇😇😇
Süper 😀
Superde laf mi yahu muhtesem bisi 😇😇😇😇😇💐💐💐💐💐💐 belkide senin enerjin gekdi buralara kadar😇😇😇
Yaa teşekkür ederim 🙏🌸🤍😊
Ben teşekkür ederim🙈😇🙏🙏🙏
Rica ederimm ~
Pozitif başlarım ve pozitif bitmesi içinde herşeyi yaparım🙈 Modumun iyi olmadığı zamanlar tabiki de oluyor, Ama hemen bana iyi gelecek şeyler yapıyorum. 💛
💛🌸
Windows 7 gibi açılıyorum ama ilk 1 saat kendime gelemiyorum..
😀😀
Her zaman değil. Ama genelde keyifli başlarım.
💛✨️
Yok genelde bağırarak sinirlenerek başlıyorum.
Hayır çünkü mecbur erken kalkmak zorundayım ne kadar pozitif olabilirim acaba🥱
Genelde istekli uyanırım onun mutluluğu bana yetiyor
Genel olarak evet 😄
🌸💖
Halı deseni sayarken pozitif olamıyorum
Bende jdjd
Şopar komsularla ne kadar pozitif olunabilirse o kadar.
Yatakla birbirimizden ayrılamıyoruz 🥲
Bende aynen 😀
Hayır, suratsız olurum
Her zaman olmasada.
Uyandığım da oluyor.
Canı çeklimiş gibiyim
Genelde evet
Yok tam tersi
Zil sesim enerjikm
duşa girerek
hayır
Berbat baslarim