İyi geceleriniz olsun bol huzurlusundan
Napıyorsunuz üzüntünüzü dindirmek için? Saçma sapan şeyler yaptığınız oluyor mu üzüntünüzü gidermek için?

İyi geceleriniz olsun bol huzurlusundan
Napıyorsunuz üzüntünüzü dindirmek için? Saçma sapan şeyler yaptığınız oluyor mu üzüntünüzü gidermek için?

Üzüntüm varsa illa kaynağına ulaşırım. Orada canımı yakan, beni hüzünlendiren ne varsa iyice irdelerim. Sonra bana kattığı şeyleri ve tecrübeyi görünce hüznüm sevince döner.
Hüzünlü iken yaptığım en saçma şey ise evi tamamen karanlığa gömmek. Tüm şalterleri kapatıp kendimi dinliyorum.
Karanlıkta kalmayı ben de çok yapıyorum ya
Karanlık, insanın tamamen ruhuna odaklanmasını kolaylaştırıyor. Bu sebeple çok severim karanlık ve yalnızlığı.
Şöyle bir durum varki... Üzüldüğüm konunun ciddiliğine göre değişiyor. Aşabileceğim bir olay ise biraz keman çalar ve balkonda biraz hava alarak konuya odaklanmam yetiyor. fakat gerçekden beni çok üzen durumlar oluyor. Şu anda bile o dönemlerden birindeyim ve bütün odak noktam nerdeyse üzüldüğüm konuya kayıyor. Uni de derslerde kitap okurken keman çalarken hep aklıma geliyor ve maalesef yaptığım işi de zehir ediyor. Ve bende başka insanların dertlerine yardımcı olmaya çalışarak ve iyilik yaparak az da olsa kafamı dağıtabiliyorum... yetmesede güzel bir geri dönüşün verdiği haz gerçeden çok güzel oluyor. Ah herneyse sonuç olarak her zaman çoğu şeyi bu kadar kfaya takılmaması gerektiği kanısına ulaşıyorum ve herhangi bir sorununuz varsa dda emin olun sağlığınızdan sevdiklerinizden önemli değildir ^^
Uzun cevap için teşekkürler
Rica ederim ^^
Öyle durumlarda yalnız kalıp kafa dinlemeyi tercih ediyorum. Genelde bana huzur veren yerlere giderim tek başıma gün batımını izlemeye ya da göl kenarına giderim.
Saçma sapandan kasıt nedir bilemiyorum, ancak ben ruhuma iyi gelen şeyler yapıyorum. Üzgünken de, sıkıntılıyken de, hatta mutluyken de Kur'an okur, araştırmalar yaparım. Her gece rutindir bu bende, her halime iyi gelir Kur'an okumak.
Cevap
13Cevap
Keyfimi korumaya çalışıyorum ben ne olursa olsun. İçip kafa dağıtmak ve bazen uzaklaşmak iyi geliyor bana..
Saçma sapandan kastın ne onu tam anlamadımki ama ben üzüntümü unutmak için abime bulaşırım ya da ders çalışırım çünkü ders çalışmak benim kafamı çok uyuşturuyor ve aynı zamanda uykumu getiriyor bunlar benim üzüntümü az çok gideriyor
Hayır yapmam üzüleceksem adabıyla üzülür ağlar sıradaki duyguya geçerim
Gelsin sıradaki duygu.. Ya harikasın kraliçem 👏🌹
Aşksızlık krizinden üzüldüğümde yaptığım en saçma şey, tek başıma arabamla bir yere giderken bomboş yolda aşırı hız yapmak. Halen de bu huyumdan vazgeçmedim.
Hayır. Üzülünce imkanım varsa uykuya sığınırım, kendi içimde yaşarım kolay kolay kimseye belli etmem.
Dahada üzülecek şeyler le uğraşıyorum kendime eziyet etmek için
Öyle oldu biraz. Bayağı saçmaladığımı fark ettim utanıyorum
Bir kaç gün önce yapılacak en saçma şeyi yaptım
Geçmişte saçma sapan insanlarla derdimi bölerek yaptım evet.
Trafik canavarına dönüştüğüm oluyordu ama artık onu bıraktım
Bazen olur, saçma sapan şeyler yapmamak için şimdilerde sadece uyuyorum.
Farm ville 2 indirdim oynadım biraz iyi geldi öneririm
Yok, saçma sapan işlere üzgünken bulaşmam.
Oluyor tabi olmaz mı çiçeğim.
ağlarken sesimi kaydedip sonra dinliyorum dinlerken gülüyorum
Korku hikayeleri dinliyorum
Duvara vuruyorum geçiyor
Hiç konuşmam ben ya en saçması 😂 bıçak açmaz
Genelde ağlıyorum ben… 🥲🥲
Yeni şeylere merak salarım
Oluyor ama üzüntümü gider miyor bende ağlıyorum
Elimi skrk ağlıyorum
Zumba yapıyorum jdjd
Ben bir keresinde saçımı Kaşlarımı sakalımi kestim
Yok hiç olmuyor