Sonu olmayan durumlarda ne yaparsınız? Sonuna kadar devam mı yoksa biter mi o an?

Sonu olmayan durumlarda ne yaparsınız? Sonuna kadar devam mı yoksa biter mi o an?
Başladım. Tekrar başka birine aşık olmam sanıyordum. Ona bir anda aşık oldum. Plansızdı, zamansızdı. Gerçekten çok sevdim onu. Herşeye rağmen ona değerdi. Sonumuz olmayacağını biliyordum. Ona kızgınlığım, kırgınlığım olsada pişman değilim. Elveda güzel gözlü, güzel kirpikli adam... yine elveda :d
Seni çok iyi anlıyorum ama bazen en iyisi yaşamak sonra da teşekkür etmek oluyor
Evet çok doğru :)
Evet başladım. Ya ben onu niye sevdim? Niye aşık oldum? diye soruyorum kendime bazen. Bana duygulu bir şekilde bakan gözlerine mi kandım? Yüzüme olan o sıcak gülüşüne mi kandım? Ne ara bağlandım bile bilmiyorum. İçimdeki ona karşı olan tüm duygularımı silip atmak istiyorum ama o gün içerisinde hep aklıma geliyor ve bunda başarılı olamıyorum. Kendimi çok üzüyorum onun için. Ya bugün gözlerim doldu ya? Ben niye onun için duygulanıyorum? Bu duygular beni yiyip bitiriyor. Tek istediğim unutmak...
Bile bile lades demeyi sevmem. Göz göre göre üzülmeye boyun eğmem EvelAllah. İnsan mücadeleci olur, emeğini sakınmaz fakat bilerek kaybetmeye boyun eğmez. Ders olarak geri dönen kayıplar da güce tecrübe puanı ve egzersiz katmış olur.
Cevap
4Cevap
Başladım tabi sonunu düşünmek istemiyorum çünkü
Hayır yapmam.
Hayır artık üzülmemek için hiçbir şeye başlamıyorum😃
Çok üzdüler bizi be 😂
Evliligim.. Ama esimden yana degil, ailemden yana. üzülecegimi bile bile evlendim. Evliyim, ama bana hic bir sekilde destek, yardim ve ya yanimda olmadilar. Formalite icabi varlar. Bende vicdanim cok güclü diye, her gün üzülerek, yipranarak güne basliyorum. Mutlu olmaya calissamda, onlarin bana uzak kalip beni isleri düsünce aramalari beni hergün, her saat, her dakka ve saniye ayri ayri üzer. Sagolsunlar, hic üzüntüsüz birakmazlar, cünki sorunlari bitmez :-)
Başlamıştım ancak, böyle biteceği aklımın ucundan bile geçmemişti. İnsan sevdiği zaman "Sen benimsin." dediği an yara kabuk bağladığı yerden kanarmış.
bakılırsa her şeyin sonu var... illa bi beklentide olmak gerekmiyor
Başlamak istesem de ne yazık ki başlayamadım bi türlü
Sorun yok şevkimi kırmam yasar üzülür bitiririm 😂😂
Sonunu biliyorumsa başlamam.
Hayır üzülecek olsam başlamam.
Sadece aşk konusunda üzüldüm
Ohoooo
Ne ohooo evet mi hayır mı 😂
Evet oldu
Oldu evet
hayır üzeleceğim birşeye başlamam.
Evet