Belki söyleyemediği konulardır, belki de söylemeye gerekli görmedi ama siz öğrendiniz, yine de konuşmaya devam eder miydiniz?

Belki söyleyemediği konulardır, belki de söylemeye gerekli görmedi ama siz öğrendiniz, yine de konuşmaya devam eder miydiniz?
ben ister istemez uzaklaşırım, büyük bir yalansa zaten iletişimi keserim… söyleyemediği bir konuysa ve gercekten mecbur kaldıysa anlayabilirim ama kızarım doğruları söylemediği için..
Çoğu hanımefendi geçmiş ilişki sayısının onda birini masum görünmek için çoğu erkek de geçmiş ilişki sayısının on katını çapkın görünmek için yalan olarak söylerken bence en iyisi yalnızlık ama sevip sevildiğine inanan varsa herkese mutluluklar...
Kız arkadaşım bana akşam 2 bardak su içtiğini söylesin fakat ben onun 2 bardak değil de 3 bardak olduğunu öğreneyim bu sebepten dolayı hemen ayrılırım
Hayır bitirmem yalan söylemesindeki sebep neydi onu öğrenmek isterdim belki bunu yapmasında başka bir sebep vardır buda bir olasılık zaten her insan 4/4 değil ya. Mükkemmel olsak bu dünyada ne işimiz var
Daha neler
Cevap
18Cevap
Evet konuşmayı bitiririm tabi ki de
Gizlediği şeye bağlı, ben neleri neleri gördüm.. Nirvanaya ulaşmıştı ama yine de konuşmuştum oda 1 gün sürdü zaten, sonra dayanamadım bitirdim arkadaşlıgı kendime yaptıgım en büyük saygısızlıktı o bir gün
Bazen karşındakinin yalan söylediğini anlasam da bozuntuya vermiyorum. Belki böylesi daha iyi. Hem yalanını ortaya çıkarsam bana ne fayda. Bana zararı varsa pat diye yüzüne söylerim:))
Nasıl bir yalan olduğuna göre değişir. Ama yalanın küçüğü de olsa beni bir soğutur. Kesmem muhabbeti ama azaltırım belli bir süre.
Büyük bir yalansa gg. Hayatımdan çıkarıp atarım.
Asla iyimser bakamıyorum bu duruma. Yalan yalandır yalan söyleyen de yalancı, ötesi berisi olamaz bu durumun…
Ben bir kere o hatayı bu siteden biriyle yaptım. Akıllandım ve tercih etmiyorum. Tavsiye de etmiyorum. Çünkü huylu huyundan vazgeçmiyor arkadaşlar.
Ya küçük bir yalan dahi olsa içimde bi soğuma oluyor, uzaklaşıyorum.
Büyük yalanda zaten direkt hayatımdan şutluyorum
Bitirmeden önce neden bu yalanı söylediğini ondan öğrenirdim.
Bitirmem ona göre davranırım yoksa hayatta kimse kalmaz konuşacak herkes yalancı
Neden yalan söylediğine bakarım, sürekli yalanlar atmışsa iletişimi keserim.
Neden yalan söylediğini sorardım cevabı tatmin etmezse evet bitirirdim
Çok kişinin yalanını öğrendim ha bitirdim mi hayir itiraf etmesini beklerim
Evet konuşmayı bitiririm o an yalanını öğrendiğim de bi anlık soğuma geliyor
Hayır yalan söyleyen, bir insan zaten hastadır, yalan söyleyen insanın bunu guzel bir dil ile anlatıp, onu olumlu bunu yapmana gerek yok diyerek onu kurtararak onu kurtarırsin
Hayır ama güvenim kırılıyor. Bir şey söylerken 2 kere düşünmek zorunda kalıyorum
Elbette bitirmem, düşünmek lazım acaba neden yalan söyledi
Dostum dediğim kişi vardı sırf bu sebepten dolayı bitirdim 10 yıl oluyor konuşmayalı
Tek kalemde silerim.. huyum kurusun
3 ay dha sürdürüp bırakmıştım
Bitirmem ama eskisi gibide ona güvenmem
yoooo devam ediyorum eğlenceli oluyor
Mantıklı bir açıklaması olursa sorun değil
Hemen bitirmesemde soğurum
Neden diye bir kalıp var ilk bi neden derim yani
Büyük biy yalanşa kaybim kıyılıyşa küşeyim
bitirmem de çok da küçük duruma dusururum
bitirmesem de saygimi yitiririm.
Tanıdığım herkesin 1 yalanını biliyorum
büyük bir yalan değilse konuşmaya devam ederim