Ben dinlerken saf oluyorum gerçekten sonr abildiğim gibi devam🥳😅

Ben dinlerken saf oluyorum gerçekten sonr abildiğim gibi devam🥳😅

Düşünürsem anlarım. Yalan söyleyenin iyi biri olduğunu biliyorsam da yalanı isteyerek değil bana karşı bir kalkan olarak kullandığının farkında olurum. Sırf kendini benden uzak tutmak için ama neden ki? Sonrasında canı çok yanar. Seviyorsam canının yanmasına dayanamam ki
Vücut dilini görüyorsam çoğu zaman anlıyorum. Tam olarak ne yalanı söylediğini ve neden söylediğini çözerim öncelikle. Motivasyonla yalanın büyüklüğüne bakarım. Bunlar çok şey söylüyor.
Genelde anlarım hislerim kuvvetlidir bu işte usta olanlarınkini anlayamam. Basit yalanlarda saf ayağına yatar uygun anı beklerim. Uç yalanlarda hayatımdan çıkarırım
Evet, yalan söyleyeni anlamak bazen mümkün olabiliyor ama hissettiğin o "şüphe" durumunun kanıtlanması, iletişimde sağlam bir zemin yaratmayı gerektiriyor. Karşındaki kişinin beden dili, ses tonu veya göz temasından ipuçları alabilirsin. Ancak bu ipuçlarını toplarken sert değil, doğal bir tavır göstermelisin. Bir yalan sezdiğinde, tepkini direkt yüzüne vurmadan önce sorgulayıcı ama samimi şekilde bir konuşma yapabilirsin. 😊✨
Cevap
25Cevap
Ne anlatıyon yapraaam, derim 🙄
zamanla anlayabilirim evet
Sırf saygıyı kaybetmemek için inanmış gibi yapmam, yapmıyorum. Yüzüne vurmayı tercih ediyorum ki tekrarıyla çalmasın zamanımı.
İşim ikili ilişkiler üzerine, çabuk anlarım.
Anlaşılıyor yalan söylemeyin kendini çok zeki sanan ve eninde sonunda zortlayan çok insan tanıdım
Maalesef. Normal bir insan gibi karşımdakine inanmak ve güvenmek isterim. Beni kandırıyorsa kendi bilir.
Yalan söylediğini anlarsan inanmış gibi yapıyorum ve ufak ufak düzeltmeye çalışıyorum
Her zaman anlayamaybiliyorum çünkü bazısı öyle profesyonel yalancı ki...
Hemen olmasa da yarım saat içerisinde anlarım en geç
Yakımsa anlıyorum, yabancıysa banane dikkat bile etmiyorum. Bazıları yalanı adet etmiş, kendine.
anlarım illa ki mantıksız bir sey söyler ve yüzüne vururum
Anlarim jest mimiklerden ya da gozlerinden cok net anlasiliyor.
Gözünün içine bakarak anlarım ve hemen çay diye yüzüne yapıstırırım
Anlayamayabilirim bazıları çok gerçekçi yalan söylüyor çünkü
evet az çok inanıyormuş gibi yaparım genelde kimseyi utandırmak istemiyorum o an nedense
İnanmış gibi yaparım bozmak istemiyorsan o kişiyi gulerim
Anlarım uzaklaşırım ondan
Direkt engel ve hayatımdan şutlanır
Anlarım ama renk vermem
Anlarım
Nereye kadar gideceğini takip ederim
Anlarım, maalesef. Soğurum, tiksinirim.
Genelde anlarım
Ben saf saf dinlerim. Anlamam yani.
Bazen anliyorum bazende anliyamiyorum
Evet anladım ve -mış gibi yaparım : ))
Kesin anlarım diyemem ama anlarsam affetmem