Kişilik & Karakter Değersiz hissediyor musunuz? trollebacim Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yo ne alâka Güncellemeler+1 yıl Harikyaiz hepimiz (kızlar) Değersiz hissediyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hayır kendimi çok değerli hissediyorum öyleyim de. 2 0 Yorumla
atmc123 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı. Evet bazen... 1 1 Yorumla atmc123 +1 yıl E tabi genelde skntiları bizler hallettigimiz icin hayati olanları harika olmaniz normal. 😅 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Altınım ben 1 0 Yorumla
CaptainKingston Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hayır sen? 1 1 Yorumla trollebacim +1 yıl He valla Yorumla
pilasoo Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Sen nasıl hissediyorsun 0 2 Yorumla trollebacim +1 yıl Öyle Yorumla pilasoo +1 yıl Niye bunun bir sebebi olması lazım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır kendimi çok değerli hissediyorum öyleyim de.
Yoo ne alaka djdj
No no no
Evet bazen...
E tabi genelde skntiları bizler hallettigimiz icin hayati olanları harika olmaniz normal. 😅
Altınım ben
Yo ne alâka
Evet coğu zaman ve yanlız
Hayır sen?
He valla
Sen nasıl hissediyorsun
Öyle
Niye bunun bir sebebi olması lazım
asla alakası yok 😏
Yok sen