Karakter çöpse o özgüven sağlayan parayı ne yapmalı acaba🤔
Karakter çöpse o özgüven sağlayan parayı ne yapmalı acaba🤔
Öz güveni sağlayan hiçbir zaman para değildir. milyonlarca Parası olan ama özgüveni olmayan insanlar tanıdım. Ve parası olmayan ama Öz güveni yerinde olan birçok kişi gördüm. Öz güven bende doğuştan gelir.. bazı hanzolar Para her kapıyı açar düşüncesiyle öyle kendilerine avuturlar para bir araştır doğru yerde kullanmasını bilene..
Cevap
11Cevap
Evet ama o özgüveni ayakta tutan paraysa parasız yerle bir olur. Özgüven kişilikten karakterden beslenmeli. Güzellik, ün, para bunlar gidince hepsi gider..
Evet artar ister istemeden.. çünkü parası olmayanı maalesef annesi dahi sevmiyor.. para bu zaman da güç demektir
Alakası var tabii ki.. Bunu sağlayan, paraya zaafı olan çevre.. Kişinin özü güvenli olmasa da etrafındakilerin tutumu ona hayali güven yüklüyor..
O yüzden hayali dedim ya zaten..
Hayır. Öz güveni sağlayan ne para, ne fiziktir. Öz güven kişinin bakış açısı ve bilgisinden ileri gelir. Bazı cahiller öz güvenli olduğunu ileri sürer ama onlarınkisi sadece gürültü. Boş tenekeden çok ses çıkar hesabı..
Para destekleyici unsurların en başında yer alıyor.
Karakterde varsa değme keyfine. Toplumun zenginliğe bakış açısı bu kadar sığken sadece parayı merkeze oturtması da muazzam bir alan sağlıyor karaktersizliğe.
Kişi kendini, sonradan görme ûsturupsuzluğuna dönüştürmüyorsa paranın gücünü istediği şekilde yönetir..
her şeyin fazlası özgüven yaratır suni de olsa
para
cehalet
diploma
yakışıklılık
güzellik
Özgüven ve karakter.. çok param yok ama kendime güvenim yerindedir :)
Evet, öz güven ile para arasında bir bağ vardır...
Cebinde ki para çılgın bir paraysa her boku yaptırır insana
Öz güven parayla artmaz bence sadece mutlu eder 🤔
Sağlam iradesi yoksa paradan güç alabilir.
Artar tabiki para bir çok kapıyı açıyor
Artıyor yaa yalan yok.
Hiç sanmıyorum.
Paranın gücünün yettiği yerlerde olabilir.
Bu kişinin karakterine göre değişir bence
Para yoksa güven bir işe yaramıyor
Artar ama para gidince biter.
heralde yani para huzur güven verir :D