Sosyopat olduğumu düşünüyorum?

Herkese selaam. Ben 5 gün sonra 22 yaşına girecek fakir çok güzel bir üniversite öğrencisi bir kadınım. Üniversiteyi verirsem ifşalanırım diye korkuyorum. neyse. Uzun süredir, yaklaşık 2 yıldır, sosyopat olduğumu düşünüyorum fakat bunun için terapi alacak ne param ne de teşhis alıp hayatımı riske atacak cesaretim var. Arkadaslar ben büyük bir hırsızım açıkçası. Odadaki kızların eşyalarına zarar veriyorum, çöpe atıyorum ve ustalıkla yalan söylüyorum. Mutsuzum, uzun süre boyunca 14 yaşındayken yaşadığım tacizden dolayı duygu tutulması gibi bir şey çekiyorum sanmıştım fakat artık hiç bi zaman duygu hissetmediğimi düşünüyorum. Bazen oda arkadaşımdan rahatsız oluyorum, sırf sabah bana ses yapmadığım halde ses yapma dediği için terliğini yırttım, o sanıcak ki başka biri yaptı, ben değil, başka biri inadına yapıyor sancak ve benden şüphelenmeyecek çünkü ben usta bir yalancıyım. Arkadaşlarım ve erkek arkadaşım var. Hepsiyle yakınım, aslında sosyopatların ilişkilerde uzun süre tutunamadığı bilinen bir gerçek ama ben toplum normlarıyla uyumlu davrandığım sürece sorun olmuyor. Her neyse bu kadar yeter. Napmalıyım? Tedavi olamam, aileme söyleyemem, bu yola kadar gelmişken kariyerimden vazgeçemem. Napmalıyım? Çoğu kitap sosyopatikliğin bir tedavisi olmadığını, terapilerin işe yaramadığını söylüyor. ben böyle doğmak istemedim ve bu iç güdüyü engelleyemiyorum. Hayatta hiç bir şey ile empati yapamadığım için üzülemiyorum, bazen kendi halime üzüldüğüm dönemler oluyor şu an gibi. yorumlarınızı bekliyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
şarjım bitiyor diye hızlı yazayım derken yazım yanlısları yapmısım kusura bakmayın
Sosyopat olduğumu düşünüyorum?