Güncellemeler
+1 yıl
Evliyim eşimle 600 kere ilişkiye girmişizdir rahat o kendini geri çekiyor ben korunmuyorum polikistik overim var düzensiz adet de görüyorum bundan dolayı endişeliyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 senedir korunmasız beraberlik ama gebelik yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Öyle düşünme.
Ben de pcos hastasıydım. 9 ay denedikten sonra hamile kaldım.🙏🏻
Stres yapmamalısın.
Sabr etmelisin.
Ve en önemlisi şu ay hamile kalıcam diye düşünmemelisin.
Akışına bırak.
Adetin düzensizse ondan olur ama ilişki süreniz günler flan düzenli olmalı ki seninkide düzene girer biraz ve içine boşalsa ovulasyon zamanlarında kalabilirsin
Her gün giriyoruz evet içime boşalsa kalabilirim belki o zaman haklısın
hergün olmaz işte yani girilir hergün ama sperm miktarı düşer
Kısır olmak ne ile alakali bilmiyorum ama yumurtlar vs olmali ki buna doktor karar verir.
Bu siteden arkadaşım da 1 sene nerdeyse denedi ve simdi masallah diyelim 2 ay bitti hemilelikte
Endişe etme. Bir buçuk yıl bekleyip olanlerda var. Artık sizde yaklastiniz bence. Yalnız eşinize soyleyin artık her ilişkide içinize bosalsin. Ben en fazla 3 ay daha süre veriyorum.
İçime hiç boşalmadı şimdiye kadar ama benim yumurtlamam da sıkıntı var polikistik overim var zevk duyundan bile olabiliyormuş normalde
Ya oyle sey olur mu. Bırak bosalsin adam.. sen işini niye zorlastiriyorsun onu anlamiyorum
Ya şu an çocuk düşünmüyoruz ben sadece kısır olabileceğinden endişelendim çünkü zevk suyundan bile hamile kalınıyormuş ki biz 1 senedir her gün ilişkiye giriyoruz aralıksız
Evet ama onlar çok dusuk ihtimaller. Sen şimdi bu şekilde bir doktora girsen kisirmiyim acaba ama. esim içime hic bosalmadi desen. Seni kibarca ordan kovar
Benim demek istediğim şu 600 kere olmuş bir ilişkide illa ki denk gelirdi bu durum
Neden izin vermedin içine boşalmasına denerdiniz sonuçta
Olabilir hemen olacak diye bir şey yok bunun için doktora görünmelisin
Doktora gitmeden bilemezsin hem eşinizde de olabilir sorun neden üzerinize aldınız ki hemen
yuksek ıhtımal ama esının sperm sayısı kalıtesı dusuksede kalamaya bılırsın sperm testı yaptırsın
Kulaktan oluyorsa cinsel birleşme çocuk olmaz bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. İki burun deligine üçer damla kâfi
kist vardır doktora git
Var zaten
Bunu doktor söyler anca
ondada olabilir sende de
Eşinde de sorun olabilir
Bırlıkte oldunuz kışıde olabukır
Karşıdaki kısır olabilir?
Evli misin
Evet
Belki kısır değilsindir birkaç yöntem var uygulayın
Ne gibi
Yoruma nasıl yazabilirim bilemedim