Sizce ben tipsiz miyim ya bazıları öyle diyor bazılarıda çok tatlısın diyor ama bence tipsizim bari siz yardım ediiin :( Fotoğrafıma bakabilirsiniz...
Cevabın nedir?
+1 yılDonanım yerinde ; ağız göz burun kalem gibi kaşlar. Sorunsuz gördüm. Sadece eldekini kullanamama durumu var. o kalem kaşlarını daha cok gun yuzune çıkarmak için inceltmelisin böylece gözlerinide daha çok betimler.Ayrıca eyeliner kullan gözlerin iri durur ve tabi ki rimeli unutma. Hafif bir dudak renklendiriciden kaçınma (ruj deiyorum renklendirici; nivea çilek kokulu nemlendiriciler gbi) Makyaj yapmaktan hoşlanmıyorum dersen bu dediklerim bu nesilde makyaj katagorisine girmiyor gölgelendirme oluyor. Ayrıca yanlara atacak şekilde kah kül kesersen ve saçlarının sadece ucunu dalgalandırmak yerine yer yer dalga kullanırsan veya düm düz kullanırsan o zaman aynada ki görüntüye sen bile şaşırırsın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
durusstce cevaplıorum sen yazılanlara bakma bence gayett guzelsın dogal bı ıfaden var goz kısmın sacların cok hos bak yavruu her yasın ayrı bır guzellıı varrdır kokos olım deme yorumlara bakıpp cok hossun.mıllet bakımdan süs anlıorr..cok hossun tatlım
00 Yorumla
+1 yılarka fon çok kötü.kırmzı fon kırmızı kazak mıdır nedir o hiç uymamış. kulağında küpe var sanırım o çok sırıtıyor. ayrıca kış resmi bu.eski yani. yaza girdiğimiz şu günler de yeni resmini koy bu eskidi.gülerken ağzın açık olsun birde dişlerini görelim :))
02 Yorumla- +1 yıl
bişey yansıyorda orda küpe zannettim :) yaşlılık işte ne yapacaksın
Kaşlarını biraz daha incelt, bir de poz vermeyi öğren bir sorun yok. Çok yakışıklı insan bile bakışlarıyla tipsiz olabilir. Bakış duruş tipten sonra her şeydir.
32 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
52Cevap
link
Aynada kendini nasıl görüyorsan öylesin bacım.
Boşver aldırma sana tipsiz. diyenlere. Götüne güvenen gizli kullanıcıdan yazmaz ;)
Kendini böyle şeylerle meşgale etme, bu kişilere de malzeme verme yeter ;)22 YorumlaNeden bu kadar önemsiyorsun ki başkalarının söylediklerini?
Soruyu yanlış kişiye soruyorsun, kendine sor bakalım, güzel misin?
Hatta ben sorayam sence güzel misin?
Bana cevap vermek zorunda değilsin, cevabı sen bil yeter.
Burada alacağın tüm cevaplar, sadece egonu tatmin eder.
Kimse senden değerli değil ve kimsenin senin hakkında düşünceleri önemli değil...12 YorumlaKaşlarını 2 gün önce incelttirdim diyosun ama hic incelmemiş gibi duruyor,biraz daha inceltmelisin..Kadın da kaş dediğin keman yayından 3 mm. kalın olmalı..kaşları inceltirsen,Çilek Perisi hanımın da dediği gibi eyelinermıdır nedir onuda gözlere sürersen tamamlanırsın diye düşünüyorum..sac renginde de değişikliğe gidersen iyi olur..hafif makyaj ile dikkat cekici bir hale gelirsin..
07 Yorumla
+1 yıltipsizsinnn..dedim nasıl hissetdin kendini tipsizmi oldun şimdi..hıı güzelsin gzl dedim ya simdi?..cok manasız şu yaptıgın kendine verdiğin degeri düsürüyosun insanların ne düsündüğünü önemsememelisin insanı güzel kılan sadece dıs görünüşü değildir konusması,tavrı,hali ve kendine duydugu özgüven ve saygıdan gecer..
10 Yorumlaeğer sen fotodaki kız sen ise Türkiye standartlarının üstünde bir güzelliğin var. Hem güzellik görecelidir. insanın Hal, tavır, kişilikleri, güzellikte büyük rol oynar.
31 Yorumlakaşlar problemli..
saç şeklini değiştir bence havalı bişeyler yap.
tek eksiğin bir tarzının olmaması bence güzellik veya çirkinlikten öte sıradan duruyosun...23 Yorumlagüzellik sadece tiple değil, davranışla da olur öyle değil mi? şimdi bu sorularla var olan güzelliğini de yitirdiğinin farkında mısın? bir bayana yakışmıyo bu tarz şeyler. Seni incitmek için yazmıyorum inan. Ama insanların alay konusu olman üzücü :S
10 Yorumla
+1 yılTipsiz değilsin bakımsızsın sadece mesela kaşlar ofsayt yüz rengi soluk biraz makyaj ve alınmış kaşlar doğru saç kesimiyle oldukça güzel olabilirsin
24 Yorumla- +1 yıl
onu koy o halde ve doğru makyaj yapmayıo öğren
- +1 yıl
bir sen.. değil ama güzellikk <3
- +1 yıl
:))))
bence sevimlisin ya kaşlarını inceltmen mi lazım yoksa ortalarını biraz daha mı açman lazım bilemedim. benim gibi suratsız değilsin en azından ne güzel :)
01 YorumlaALLAH'ın yarattığı hiçbir varlığa çirkin deme hakkımız yok..
Herkes kendince güzeldir bence ilk başta kendine özgüveninin olması lazım sende özgüven eksikliğii var00 Yorumla
+1 yılGüzelsin veya değilsin , bunu kanıtlamaya neden çaba sarfediyorsun ki sen :))
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik göreceli bir kavramdır. Seni güzel bulan da olabilir bulmayan da. Ama sen zarif ve bakımlı olduktan sonra güzel bulanların sayısı mutlaka artacaktır.
01 Yorumla- +1 yıl
Ha birde resminden gördüm çocuksu giyiniyorsun one ya öyle şirinler falan :) biraz çekici elbiseler seçmelisin alımlı olmalısın.
Guzellik derken neler anliyorz, sasirdim kaldim.. Yaradilani begenmiyrz, Allah hepimizi islah etsin..
00 Yorumlaresimler ile güzel veya çirkin olduğu ortaya çıkmaz..
photoshop ne zman yasaklanırsa o zman belli olur :p14 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı. sen çok güzel bi kızsın canımcım,bazıları kendini beğenmez sende onlardasın
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 421 cevap paylaştı. böyle soruları erkekler sorar genelde ama... hiç de bile sevimli bi tipsin, üstelik resmini koyacak kadar da özgüvenin var tebrik ediyorum.
00 Yorumlasen kendini beğenenmedikden sonra biz istedigimizi söyleyelim bişe fark etmez.
11 Yorumla
+1 yılHerkesin güzelliği kendine zaten şimdi bir ton erkek arkadaş kısmında rekordadır.Kaşlarını al birazda makyaj al sana güzellik.Birde o yüzü sana Allah verdi kötü diyip yargılamak bence günah.
00 Yorumlahayır tatlım güzelsin
biraz kaşlarını incet ve saçlarını dalgalı yap süper olursun gerci şimdi bile süpersin
seni beyenmeyenin ağzına tükürüm22 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 714 cevap paylaştı. gayet güzelsin ama biraz daha bakım yapsan daha da güzel olabilirsin=)
10 YorumlaAbartma bence artık :) butun fotograflarını koyacak halın yok dımı :)
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbakımlı olursan güzel olursun, elin yüzün düzgün sen kimseye bakma =)
01 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılsenin değişime uğraman şart tatlım kaşlarını biraz daha incelt saclarına şekil model vermelisin
010 Yorumla- +1 yıl
gözlerine eyelier yakışır biraz makyaj yapsan, kıyafetede özen göster o zaman alımlı ve hoş olursun=)
- +1 yıl
sakın kacırmasınlar, eğer kacırırlarsa cok üzülürler efenim tekrarı yoktur :D
- +1 yıl
az sonra reklamlardan sonra sakın kacırmayın ahahaahahah venividi sen cok yaşa =))
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha öncede sormuşsun cevaplar ortada hala neyi zorluyosun birinin sana çirkinsin demesinimi bekliyosun? sen neye inanıyosan osun. tipinle değil ama bu hareketlerinde çok itici oluyosun
10 Yorumla
+1 yılÇok tipsizsin dememizi mi bekliyorsun. Bence gayet iyisin tatlım..
03 Yorumla- +1 yıl
Çok ayıp çok..
+1 yılKendine hiçbir zaman ben tipsizmiyim diye sormamalısın. bu arada notun; 10 üzerinden 5
00 Yorumla
+1 yılyok gayet güzelsin MAŞALLAH TÜHH ;)
yahu nedir bu güzelmiyim yakısıklımıyım olayı resım koymalar en sonudna bende koyujam he bi resim ;)10 Yorumlakimse seni üzmemek için güzel değilsin demez burda. Hem bide tek fotoğrafla anlaşılmaz güzellik.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen çirkin görmemişsin! hayır canım ne çirkinsin ne de tipsiz ,güzelsin...
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 551 cevap paylaştı. ne taktın be arkadasım bu gezellik olayına ruhun güzel olsun
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılyok yaa öyle değil ama mesela daha genç gösteriyorsun 18 gibi
00 Yorumla
+1 yılHaline sukur et. Bak goruyoruz yuz nakli yaptiranlari, daha beterini dusun ve Allah'a daima sukur et..birak insanlar ne derse desin...
03 Yorumla- +1 yıl
bence tipsiz ;)
- +1 yıl
şaka diyorum ya ;)
- +1 yıl
evet haklsısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzelsin, mütebessimsin ve bence kaşlarını inceltme, çok iğreti durur.
10 YorumlaGüzelsin tatlım çirkin kız yoktur bakımsız vardır kaşlarını aldır biraz makyaj giyim ve saçını boyat tamamdır
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Tipsiz degilsin sadece bakim gerekli kaslarini incelt
02 YorumlaBi üye daha demiş bende diyorum bi tarzın yok sıradanlık var kıyafet olarak demiyorum,bişeyler eksik , ama bu hataları düzeltmeni umuyor ve bizimlesin diyorum ; )
00 Yorumla
+1 yılFiziğin düzgünse makyajla harikalar yaratabilirsin. Doğallıktan yana değilim.
00 Yorumlagüzel değilsin ama biraz bakım yapsan iyi olurdu..sempatik duruyorsun..
07 Yorumla- +1 yıl
xburcum sen de böyle bir soru sorsana
- +1 yıl
no ss no güven
Yemek yiyordum şimdi ama yemekten soğudum yaa ıyyyy
01 Yorumla
+1 yılTipsizn önde gdeni hemde
35 Yorumla- +1 yıl
senide görseydik kız medeni cesaretini sergilemiş göstermiş
- +1 yıl
ben güzelim mi dedim ya:)) ama bu tarz sorular çok komik poh pohlanmayı bekleyen bir soru bunuda ben beceremıyrm kahretsin:))
1000 tane olsa 999'unu toprağa gömer 1 tanesini kendime sokarım yine de ...
00 Yorumla
+1 yılşakasın sen galiba :))
01 Yorumlaallah sahibine bağışlasın gayet hoş ve güzelsin
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltipsiz değil sade bir kızsın.ama kendince güzelliğin var bence:)
00 Yorumlahiç güzel değilsin. fotoğrafta gördüğüm bu.
00 YorumlaIyisin iyisin merak etme. Alirlar seni=)
00 YorumlaLütfen poz verırken kasma kendını.
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 959 cevap paylaştı. bence fena değilsin..benden güzelsin..
01 YorumlaGülüşün magnifique. (((:
00 YorumlaDiğer fotoğrafda daha iyiydin.
01 YorumlaBence tatlısın kötü değil
03 Yorumlaustundekı her neyse kurtulmalısın ondan
07 YorumlaSen daha ordamı kaldın :D
01 Yorumlaııı şeyy hoşsun yani.
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTipsiz görmemişler bence hoşsun yani.
04 Yorumla
+1 yılhiç güzel değilsin ...
011 Yorumla- +1 yıl
he katı değil ya sordu söyledim ;) yok ya susma nıye susuyon konus sen
- +1 yıl
evet ?
- +1 yıl
bende esmer tenliyim nolcak sımdı
- +1 yıl
deme oyle
- +1 yıl
cevaplari okudum..biri demis yemek yiyordum midem bulandi hayir yani biri ona gelip boyle birsey dese ne yapar acaba...bu insanlari anlamiyorum
Allah'a dava açsan kazanırsın panpa.
11 Yorumla
+1 yılduruşu düzelt biraz seksi bak bune
02 Yorumla- +1 yıl
Baştan böyle ters davranacaksan...
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılçok temiz bir kalbin var onu kaybetme
05 Yorumla- +1 yıl
insan sarrafıyım
- +1 yıl
fazla uzatma canımı sıkma demek
+1 yılmakyaj ile birde bakış değişsin daş olursun daş
03 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi