Arkadaşlar merhaba,
sürekli başıma kötü şeyler gelecek korkusuyla yaşıyorum. 10 adım sonrayı planlıyorum. Hep en kötü senaryoları yaşayacağımı düşünüyorum geleceğe dair 1 tane pozitif düşüncem yok. Lütfen bana akıl verin bu nasıl geçer?
Arkadaşlar merhaba,
sürekli başıma kötü şeyler gelecek korkusuyla yaşıyorum. 10 adım sonrayı planlıyorum. Hep en kötü senaryoları yaşayacağımı düşünüyorum geleceğe dair 1 tane pozitif düşüncem yok. Lütfen bana akıl verin bu nasıl geçer?
Anladığım kadarıyla endişe ve gelecek kaygısı yaşıyorsunuz. Bu duyguları hissetmek normaldir, ancak bazen kontrol dışı hale geldiğinde bunlar günlük yaşamınızı etkileyebilir. Bu duyguların üstesinden gelmek için şu adımları düşünebilirsiniz:
Farkındalık ve Kabul: Endişe ve kaygı hissi normaldir. Bu duyguları kabul etmek ve üzerinde düşünmek önemlidir. Onları inkar etmek yerine, onları anlamaya çalışın.
Cevap
3Cevap
Bende oyleydim cildirma asamasindaydim, antidepresan kullaniyor musun
hayır kullanmıyorum, her hafta farklı bi şeyi kafaya takıyorum geçen hafta mahkemeye verileceğimi bu hafta da hamile olduğumu düşünüyorum. 3 ay önce bi ilişki yaşamıştım. Göbek vs yok regl de oldum düzensiz olsa da (normalde de düzensiz) test yaptım negatif çıktı hala hamile olduğumu düşünüyorum.
Psikayatriye git yoksa nukseder
sağol gidicem galiba bu gidişle
Bende agir anksiyeteyim yardimci olurum
bende yeni başladı hiç yoktu hatta umursamaz biriyimdir ama 3 aydır çalışmıyorum sürekli hayatımın mahvolacağını düşünüyorum
Sevgilin var mı yaninda olan yardimci olan
Sağlam bir psikolog
gidicem yoksa dayanamıyorum artık intihar aşamasına geldim
Geçmez
sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?