lise 1 den beri yalnızım. Veya kendimi bildim bileli diyelim. bir sevgilim oldu berbat bitti. Arkadaş olduysak sonra arkadaşlıklarım bitti. Her şeyin sonunda ben yalnız kalıyorum anlayacağınız. Herkes farklısın, bakış açın farklı, tuhafsın, anormalsin deyince düşündüm bir insan hiç kimseyle mi anlaşamaz empati kursanız berbat yani. Sonra evde bile gerginim çok takıntılıyım pikniğe giderken bile geriliyorum veya fotoğraf çekinirken veya arkadaşımla buluşucaksam ya da toplu kalabalık biyer işte hep gerginim ortam eğlenceliyse yüzüm gülüyosa bile o bir maske ne biliyim anlamadım ne bu ya? deliricem artık ağlamaktan slow müziklerden bıktım hiçbir sosyal medyam yok fotom yok çevrem yok :( :(
Cevabın nedir?
+1 yılkendi hayatını bir nevi otonomlamissin yani hersey iyi ve mükemmel olsun istiyosun sen bunu istedikcede her şey tersine dönüyor bir kızın hayatına bir den fazla erkek girebilir bu erkeklerin kişiliği karekter yapısı ve senden ne istediği ya da seninle neler yapmak istediği ve sana bu soruları sorduğunda senin ona kaçamak verdiğin cevaplar ve söylemek isteyip soyliyemedigin sözler anlatamadiklarin bir süre sonra seni Şu an bulunduğun konuma duruma sokar buda senin aşırı duygusal olmana ve çevredeki insanlara bakış avına ilişkilerine ve hayata bakış açına etki eder bu durumdan kurtulmanın tek çözümü telefonundaki tüm şov şarkıları silmekle başla sonra ailenle vakit zaman geçirmeye bak ve çevredeki insanlara değişmeye başladığını hissettir kıyafetlerinle konuşmalarınla bakış acinla dusuncenle kısacası her şeyin değişmeye başlamalıdır aksi taktirde bu durum seni bunalıma sokarak psikolojini dahada bozucaktir
135 Yorumla- +1 yıl
duygusal değilim ben.
- +1 yıl
işte en önemli olan sorunda bu duygusal olmama ya da olamaman yaş ilerledikçe erkek kız fark etmez bu tarz psikolojik dagilmalara neden ola biliyor bazen ben bile kendimi dağılmış hissediyorum ama bu sadece bilinç altında yatan bir durum insan oğlunun bilinç altında o kadar çok şey vardır kimi zaman insan bu bilinç altı olaylarını gerçek anlamda yaşamaya başlar aslında öyle bişey yoktur ama varmış gibi yaşar söyle söyliyim orta halli bir ailenin kizisindir ama kendini çok fakir hissedersin ya da çok zengin hissedersin bu seferde arkadaşlarından biri yeni bir telefon alır elbise alır ne biliyim araba alır bu seferde cekememezlik başlar ama bunu ona soyliyemezsin çünki biliyorsun söylediğin zaman senden uzaklasicak ama aslında sen öyle biri değilsin melek gibi bir insansın ama insan oğlunun iç dünyası çok farklı ve karışıktir bence sen bir müddet müzik dinlemeyi bırak ve tv izle ya da komedi filmleri izle seni rahatlaticaktir bir nebze
- +1 yıl
telefonumdaki müzikleri sildim. bilgisayardan dinliyorum ama müzik benim hayatım zaten ben gitar çalıyorum. televizyon hiç izlemem bazen dizi nadiren haber filan
- +1 yıl
bak bende müzikle uğraşıyorum hatta bunalıma girdiğim zaman en rahatlatan şey müziktir ama bazen insanın hayatında değişiklikler yapması gerekiyor özellikle bu durumda en sevdiği şeyden vaz geçmesi ve kendini hayatın akışına bırakması güncel olaylarla ilgilen hatta bir müzik programı var fl stüdyo diye bilgisayarına onu kur kendi yapmış olduğun şarkıları gitarla çal sonra o programa at ve aynı albüm çalışması yapmış gibi bir albümün olsun tabi org ve diğer enstrümanları kullanmayı biliyorsan çok güzel ve cok sesli enstrüman programıdır bence kendini o programı kurarak onunla ilgilen goruceksin bak bu bulundu durumdan kısa sürede kurtulacaksin bence dene google dan pc için müzik programı diye yazarsan hem profesyonel hemde amatörler için çok Program var
- +1 yıl
yok org filan anlamıyorum sadece klasik gitar çalıyorum. ama sevdiğim şeylerden vazgeçmek saçma zaten tek sevdiğim şey müzik
- +1 yıl
bu bahsettigim programda gitarla var kendini geliştirme adına güzel bişey seni bu duruma düşüren tek şey çevredeki insanların sana ilgi göstermemesi yani her durumda yalnız kalmak anlatmak isteyip anlatamadigin şeyler biriktirme içine atmış ve sonrasında seni mutsuzluga itmis dediğim gibi kendini soyutlama başka uğraşlar bu durumdan kurtulmanın bilirsin o müzik programını bir araştır sana yeni bir uğraş çıkar ve yeni bir dönüm noktası olucak senin için bana inan bende senin gibiydim ailemle arkadaş çevremde ilgi ve alakam kesilmişti ne tv ne haber nede başka bişey sadece müzikle uğraştım ama damar şov müzik dinlemeyi bıraktım aslen göçmen olduğum için Boşnak Makedon arnavut parçalarını önceleri mix leyip sonrada bilgisayarda klavyede eski şarkıları yeniden arenje etmeye başladım böyle yaparak tam 2 sene uğraştım şimdi çok şükür çok ama çok iyiyim sende iyi olucaktır olumsuzluklara düşünme hep iyi ve güzel yönlerini düşün kötü haberlere kulağını tıka düzeltmek için azim ve çaba hepsi o
- +1 yıl
bakcaz
- +1 yıl
inşallah olucak ben inanıyorum çünki sen azimli birisinin yani o azim var sen de
- +1 yıl
onu nerden anladın
- +1 yıl
anlamak için filozof olmaya gerek yok yazdıkların senin nasıl biri olduğunu anlatıyor yani söyle diyim her insan yazı yazisirken yaşadığı şeyleri o yazdıklarına duygularını yazar bunu anlıyorum bilen ise karşısındaki insanın ne durumda olduğunu ne hissettiğini ve nasıl bir kişiliğe karaktere sahip olduğunu cozebilir buda yetenek gibi birsey
- +1 yıl
tuhaf
- +1 yıl
evet tuhaf bunu kime söylediyse aynı cevabı aldım 😀😀😀 ya da his diyelim buna 6. cı his
- +1 yıl
başka ne yapcam ailemi sevmem pek
- +1 yıl
Hmm bak bu en önemli konu mesela ailene çok sık sorun yaşıyorsun kavga tartışma ya da senin beğenmediğin huyları na tavrına ya da davranışlarına çok karışıp sebepsiz yere sorunu çıkarıyorlar yoksa sana söylenen iyi şeyleri sen ters anlayıp farklı yorumluyorum bu gibi durumda ailenin sana söylediklerini ters ya da yanlış anliya bilirsin
- +1 yıl
aslında çok tartışma yok da ne biliyim onlarla konuşmaya bile halim yok
- +1 yıl
peki seni ailenle konuşmamaya ve onlardan uzaklastiricak ne gibi hisse sahipsin ne biliyim sana sorular sormalari senin neyi isteyip neyi istemediğini sormalari ustelemelerimi yoksa
- +1 yıl
yani acaba nasıl anlatsam. aslında çok gelen bişey yok. sadece konuşmak istemiyorum ben. nadiren üstüme gelirler çok rahatsız etmez ama 5 kişilik aile hep evde birileri dolanıyo odam tam koridorda ortada gelen geçen bakıyo ondan bile rahatsız oluyorum
- +1 yıl
aile içi iletişim ebeveynlerin çocuklarına ya vakit ayirmadiklarindan ya da ebeveynlerin kendi dünyasında aynı çatı altında yaşayıp birbirlerinin sorunlarına ortak olmamaları dinlemem ve çözüm üretemeyen durumlarda çocuklarda bundan kendine payı fazlasıyla alıyor kız ya da erkek olsun uzaklaşmak hatta aynı çatı altında olmamak gibi düşünce hisse kapılıp mutluluğu başka şeylerde ariyor
- +1 yıl
evet öyle hep bakıyorum evden çıksalar da yalnız kalsam diye. bazen oluyo
- +1 yıl
kaç kardeşin var ve senin böyle içine kapanık bir kişiliğe sahip olduğunun farkında değiller yoksa farkındalar ama genç kızdır kendince bişeyler uğraşıyor kendi halinde uğraşın dursun dusuncesindelermi?
- +1 yıl
Hmm ozaman sen aynı çatı altında yaşamak istemiyorsun kendi özgür dünyanı kurup doğru bir yol çizip kendi doğru yolunda ilerlemek istiyorsun
- +1 yıl
3 kardeşiz en büyük benim. içine kapanıklığımın farkındalar ama biliyolar çocukluktan böyleyim
- +1 yıl
evet şu yemek yapma işi ev işlerini kendim öğrensem 1+1 veya 2+1 evde tek başıma yaşayabilirm
- +1 yıl
işte içine kapanık olman aileni senden uzaklaştırdı insan oğlu içine kapanık bir aile ferdi olduğu zaman iletişimi keser ve o bireyi kendi haline bırakır sonuç itibari ile yaşında göz önünde bulundurarak sana fazla baskı yapmıyorlar hani büyüdü yetişkin bir kız oldu yanlış bişey yapmaz halbuki en yanlısı başından beri ailen seni sana bırakmakta yapmış sende doğal olarak uzaklasmissin aileden gözünde görmek istemeyisin ve uzak Durman ailenin senin bu durumunda küçüklüğünden beri ilgisiz davranması ve bu duruma göz yummasiyla olmus
- +1 yıl
ilgilendiler de işe yaramadı ben çok inatçıyım bıraktılar kişilik deyip
- +1 yıl
hehehe bunu yapa bilmek için anneden bişeyler öğrenme gerekiyor yemek nasıl yapılır önce teorik sonra uygulamalı yapmaya başlarsın çok değil 3 bilemedin beş ayda yemek ve ev temizliği ütü falan derken bir bakışın kendi hayatını kendi düzenini kurusun ama burda ailenin sana ayrı bir eve çıkmak istediğini söylediğinde sana karşı davranışı ne olucak önemli olan tatlı ve güzellikleri olursa ne ala ama hayır tam tersi olursa sorunun büyüğü başlar seni hemen evlendirme için çalışmalara başlarlar bunuda göz önünde bulundurmalisin
- +1 yıl
bir ata sözü var keskin sirke Küpün zararlıdır diye yerine göre inatçı yerine göre ılımlı davranicaksin takı bişeyler öğrenen kadar ailemden hani yemek temizlik gibi sonrasında ayrı bir eve çıkmak çalışmak gibi dimi
- +1 yıl
iyi karşılamazlar. sadece yemek yapmayı bilmiyorum zaten çok iştahızım doğru düzgün yemek yemiyorum. evlenmek de istemiyorum takıntılarım var benim bir evde bir kişiyle yalnız yaşayamam benim düzenim benim temizliğim yani
- +1 yıl
ayrı ev diyorum da bunun geliri var gideri var bir ev tek başına da zor
- +1 yıl
evet bunların hepsini iyi dusunmelisin şu elektirik doğalgaz ve tabi kira bunları ödemek için ise ihtiyacın olucak Şu an 1+1 2+1 ev kiraları 1200 1300 tl civarı bunun koltuğu var halısı v. s v. s
- +1 yıl
aynen ya yok boşver bu ev işini daha ilerlesin zaman. bir mesleğim gelirim olsun öyle
- +1 yıl
bencede öyle olmalı dimi
- +1 yıl
yani evet ama ne biliyim ya çok garip geçirdim şu 16-17-18-19 yaşlarım hiç hayalim gibi olmadı. ne biliyim 4-5 kişilik arkadaş grubum olur bol bol fotoğraflarımız olur cafelere sinemalara gideriz diye düşündüm boş boş geçti
- +1 yıl
benim öyle fırsatım olmadı hep çalıştım o yaşlarda sonra askere gittim değişen ne var hiç bişey hala çalışıyoruz nereye kadar çalışıcam buda benim canımı çok sıkıyor acaba emekli olabilcekmiyim emekli maaşı alabilicekmiyiz v. s v. s
- +1 yıl
o yaşlarda hep öyle hayallerimi olurdu ama o hayaller kimine göre gerçekleşir kimine göre gerçekleşme bunda aile yapısı yetişme yitistirme tarzı tutumlu aile yapısının çok önemi var tutumlu aile yapısına sahip isen ne hayal ettiysem gerçekleşme imkanı sıfır dir genel olarak baktığımızda aileden aileye değişiyor kiminin imkanı var kiminin imkanı yok işte biz çocuklar bu iklimde kalıp neyin doğru neyin yanlış olduğunu o yaşlarda yasin vermiş olduğu heyecan ve öz güvende dolayı ailemi karşı çıkarız ve ileriye yaşlarda içimizde hep bir ünde olrak kalır aklımıza geldikçe derin bir of çeker keskeler çekeriz sonuçta o yaşta değiliz Şu an ama o yaşları tekrar tekrar yaşamak istermisin sorusuna Şu an verilince tek cevap şu olur keşke hep çocuk kalsaydı olur evet hep bu cevap verilir nedeni ise senin dediğin gibi aynen öyle oluyor
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 438 cevap paylaştı. Yalnızsın harbi. Senin başkalarına şans vermeden önce kendine şans vermen gerekiyo gibi geldi. Kendini sevmeyen birisin. Endişeli kaygılısın. Belkide kararsızsındırda. Yalnız olduğundan dolayı yalnız ayağa kalkman lazım bu bok çukurunun içinden. O yüzden ilk olarak kurtuluşun için başkalarına umut besleme. Umutsuz vakasın gibi gelebilir. Ama kimse öyle değildir. Kendini inandırdığın zırvalıkları aşıp gerçeğe karışman lazım. Bu kadar süre yalnız olmak seni hayalperest yapmışsa. Hayal kurmayı bırakıp gerçeğe adım atmalısın. Gerçek yaşama.
212 Yorumla- +1 yıl
beceremedim
- +1 yıl
evet detaylar yüzeysel nasıl olcak
- +1 yıl
Bak mesela bir yerlere giderken gerilmenin sebebi ne olucak ne biticek ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım gibi sorular. Sen bunlara takılırken hata yapmamaya çalışırken daha çok hata yaparsın. Orda önemli olan sen o an nerdesin ve ne yapmak istiyosun. Bak onların düşüncelerini kontrol edemezsin. Sen ne yaparsan yap onlar zaten bişey düşünür. Senin ne düşündüğün ne hissettiklerin senin yaptıklarınla ilgilidir. Onlar senin davranışlarını senin kadar gözlemlemiyolar bir ortamdayken. Keyiflerine bakıyolar. Sen kendini bir kafese kapatıp parmaklıklardan kafanı dışarı çıkarmaktan başka bişey yapmıyosun oysaki. Kaygıların duvarlarını oluşturuyo. Zeki kızsın diye tahmin ediyorum. Kendine engel koymamayı öğren başkaları zaten sana engel olamaz.
- +1 yıl
bu dediğini denedim olmuyo işte
- +1 yıl
Kendini yalanlara inandıramadığın sürece mutsuz olursun. Kafanı gayet iyi anlıyorum. Bana kalırsa sosyalleşmene gerek yok. Şöyle geliyor oralarda deneyip başarısız olmaktan çok. Aradığın şey oralarda değildi bence. Sadece kendini inandırmak istiyosun gibi geliyo. Normal şeylerle mutlu olan insanlar vardır. Ama belliki sen olamıyorsun. O zaman kendini boşuna yorma. Sosyalleşmek gereksiz. Bende zamanında çok takıyordum bu olaya. Sosyalleştim yüzeysel muhabbetler yalandan samimi arkadaşlar. Beni yorduğunu farkettim. Benimde aradığımın o olduğunu sanıyordum. ya da sanmaya çalışıyordum. Aslında içten içe biliyordumda hevesimi kırmamaya çalışıyodum. Ama değildi. Şuandada bulamadım hala aradığımı. Mutluluğu bugüne kadar hiç hissetmeyen biri olarak ki sende öyleymişsin gibi geldi. Umutsuzluğun getirdiği huzurla yaşamayı öğrendim.
- +1 yıl
aradığım ne olabilir? aradığımız ne olabilir?
- +1 yıl
Ben yapıcağım her işte incelik derinlik , duygu arıyorum. Ama gözüme şuanda yapılacak kadar değerli bişey gelmiyo. O yüzden hemen hevesim kırılıyo. Kendimi zorluyorum. Ama bir gün bulacağım. Uğruna uğraşmaktan zevk alıcağım bişey. Beni küçük mutluluklar tatmin etmiyo. Ki mutlulukta vermiyo zaten bana. Bulursam ne ala. Ya mutluluğu uçta yaşıcam ya da mutsuzluğu dipte yaşayıp ölücem gibi geliyo. Aradığım şey derinlerime hitap edebilecek bişey. Bulamadığım tek şeyde o
- +1 yıl
acaba ben ne arıyorum ki mutluluk benim için ne ki mutluluk benim için sadece müziktir belkide sürekli müzik dinliyorum gitar çalıyorum belki de gitarda profesyonel olmak beni mutlu yapacak belki de sahne alıcam
- +1 yıl
müzik mutlu ediyo evet vaktim olsa belki bütün gün bir şarkıya çalışmak isterim solosunu çıkarmak isterim seviyorum
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aynı şeyleri bende yaşadım yaşıyorum ama inan eskisi gibi koymuyo. Önceleri her gidenin arkasından ağlardım arkadaş olsun sevgili olsun. Zerre umrumda degil şimdi hiç kimse
11 Yorumla- +1 yıl
ağlamak değil ya insan deliriyo böyle ya
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
Sırf bakis acin ve tepkilerin farkli diye anormal gormemelisin kendini hergun yeni bir gorus ortaya cikiyor. Dogru bildigimiz seyler yanlis olabiliyor bence bakis acinin farkli olmasi cok daha iyi boyle kucuk seyleri dert edecek kadar hayat uzun degil tadini cikar..
12 Yorumla- +1 yıl
tadını çıkarcak şey vardı da
+1 yılyaklaşık 19 yıllık farklılığım yüzünden bende bu günlerde kendime sorduğum bir soru bu eğer senin için soru olmazsa seni dinlemek istiyorum sorunu bulacağımızdan eminim
114 Yorumla- +1 yıl
bilemiyorum
- +1 yıl
suanki hislerini anlıyorum bana karşı ama ben sana bunu söylerken ve şu an seni karşı cins olarak veya ne biliyim herhangi bir şekilde ilgimi çekmek için yazmadım bunu ilk önce bunu bil sadece anlattıklarınla çok ortak yön bulduğum için kendimde seni dinleyip belkide birbirimize çözüm sunabilecegimizi dusundum :) karar senin tabikide anlıyorum seni :)
- +1 yıl
konuşmak istersen özele gel
- +1 yıl
özelden nasıl yaziliyor yani nerden giriyorum oraya bulamadım ben yeniyim bu uygulamada
- +1 yıl
mesaj atıcaksın ben atıyım
- +1 yıl
sana atılmıyo
- +1 yıl
olur
- +1 yıl
neden ki acaba :/
- +1 yıl
bilmiyorum
- +1 yıl
bu uygulamada da vip üyelik gibi şeyler var mı acaba
- +1 yıl
xper seviyesiylede bir ilgisi olabilir
- +1 yıl
başka bir uygulamadan gorusebilirmiyiz acaba instagram veya face bir sakıncası yoksa sohbet sonrası isterseniz silebilirim herşeyi
- +1 yıl
hiçbir hesabım yok
- +1 yıl
anladım nasip değilmis konuşmak o zaman
+1 yılAslında tuhaf değil normalsin , İnsanlar aynı statüde bulmadığı insana tuhaf der ama sen normallerden üstünsün ve kücükken yargılandınmı hep
213 Yorumla- +1 yıl
normalden üstün olduğum söylendi. yargılanmak derken
- +1 yıl
Her yaptığını kusur olarak buldularmı bunu yüzüne kusur olarak gösterdilermi
- +1 yıl
aslında o dediğin çok olmadı da küçükken çok çekingen, utangaç ve özgüvensizdim hâla utangacım da eskisi gibi değil
- +1 yıl
Elbet yargılanmışsın ya da kücük düşmüşsün celişkilerin var kendinle bu acıkca belli
- +1 yıl
olabilir
- +1 yıl
Olabilir derken anımsadın herneyse
- +1 yıl
olabilir dediysem yani net hatırlayamıyorum da hep içimde ben yapamam ben beceremem hep bir okul korkusu vardı özgüvensizlik hemen yüzüm kızarır hocalarla konuşamam öyle bir çocuktum sesim çıkmazdı
- +1 yıl
Biliyorum bunu hissettiriyorsun tek suçun insanların ne tepki vericeğini bilememek
- +1 yıl
o var evet tepkilerden korkardım
- +1 yıl
Tamamen bensin
- +1 yıl
özelden konuşsak ya bir ara mesaj at
- +1 yıl
Ya da uykun olur kıyamam şimdi uykun vardır sabah atarım kirpiklerinden öptüm iyi geceler
- +1 yıl
uykum yok atarsan at çok romantik ya kirpiklerinden öpüyorum ne keşke biri beni öyle öpse :(
+1 yılSosyallik fobin var. İnsanlara fazla ön yargılı gibisin. Uyumsuz, stres sahibi olman çok tehlikeli.
13 Yorumla- +1 yıl
öyleyim :(
- +1 yıl
Düzeltmek kendi elinde
- +1 yıl
olmadı işte 2 sene psikologa gittim
Büyüyorsun sende pembenin tozu dağıldı siyaha hoşgeldin...
114 Yorumla- +1 yıl
yok be hep mutlu olan insanlar da var bende ne var bilmiyorum anlaşamıyorum kimseyle
- +1 yıl
var baya dikbaşlılık inatçılık
- +1 yıl
yok erkek konusunda çok yumuşuyorum erkeklerle aram iyi olabilir konuşsam. sevgili olayı farklı bişeylerden dolayı bitti de hep yalnız :(
- +1 yıl
o da var. ama eskisi gibi değilim yani oldukları gibi kabul ediyorum bilmiyorum ya
- +1 yıl
kaç senede gelcek? :(
- +1 yıl
ya bak böyle yapıp benim şartelleri attırıyorsunuz en çirkin kıza bile eminim şu memlekette en az periyodik olarak 5 10 kişi talip oluyordur ilişkisi olmadığı zamanlarda siz mükemmeli ayağıma gelsin diye beklerseniz çok beklersiniz o 5 10 kişiden birisi belkide Ama adam merhaba yazar cevap vermezsin gel çıkışta bir çay kahve içelim yok efendim işim var sinemaya gidelim mi ay yok beni kasıyor vs vs vs hee o zaman sen hakediyorsun yalnızlığı derim bende.
- +1 yıl
o kadar teklif gelmedi. ki o kadar çirkin de değilim
- +1 yıl
İstanbul
- +1 yıl
çevrem yok teklif nerden gelsin
+1 yılnasıl birisin ki herkes seni tuhaf olaraqk adlandırı? yor
19 Yorumla- +1 yıl
işte o tuhaflığı bilemedim ki bir türlü
- +1 yıl
hmm seninle bir konuşalım bakalım çok merak ettim seni
- +1 yıl
anlaşabilicez mi ki
- +1 yıl
deneyeceğiz :)
- +1 yıl
mesaj atarsın
- +1 yıl
ok :)
- +1 yıl
@ReyaL1 yürümek ne kadar çirkin bir tabir iki insan birbirini anlayıp sohbet etmek isterse ve bunu herkes görürse bu yürümek mi oluyor yazık :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman sosyal medyalar hesaplarini acarak basla 👍
111 Yorumla- +1 yıl
nefretlik iğrenç ya
Cevap sahibi+1 yılNey?
- +1 yıl
sosyal medyadan nefret ediyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden ki oldukça guzel seyler 😉
- +1 yıl
iğrenç şeyler
Cevap sahibi+1 yılMesela?
- +1 yıl
espirilerden şakalardan nefret ediyorum millet olgunlaşamamış argo kelimeler beni bozuyo
Cevap sahibi+1 yılVaov :/
- +1 yıl
noldu
Cevap sahibi+1 yıl"Esprilerden sakalardan nefret ediyorum" ve nickin karpusuzcekirdek 😄 Gerci kufurlu sakalari kast ediyorsun ama buraya da cekilebilirdi 😄
- +1 yıl
nickle alakası değil. küfürsüz olanları da sevmem
+1 yılSen de öyle ol Karpuzsuz Çekirdek 😊 Hiç mi kimsen yok?
116 Yorumla- +1 yıl
yok
- +1 yıl
Çok garip.. Üniversite'de misin şu an?
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Yalnız olmak kötü ya.. Bir kişinin bile olmaması garip..
- +1 yıl
evet garip bir tane var çocukluktan tanışıyoruz o da işi düştüğünde arıyo :(
- +1 yıl
Sana önerim.. Slow müziğe ağlamaya sahile gidip tek başına bira içmeye devam.. Mutlaka birileri çıkar karşına..
- +1 yıl
bira, alkol, sigara kullanmıyorum kesinlikle. tek başıma tek tek tek. evde de kalırım ben
- +1 yıl
Sigara kullanma zaten.. Çok pis bir şey.. Ama bira güzeldir😌 Neyse😅😅 kalmazsın evde anacım çıkar karşına birileri.. Rahat ol derslerine bak derim..
- +1 yıl
rahat ol. cümledeki imkansızlık çirkin kurbağa ile prensesin aşkı gibi
- +1 yıl
Ablam böyle olmaz ki ama üzme kendini ya.. Yapma gıı neşelen biraz 😄
- +1 yıl
mümkünatı yok azcık gülsem direkt modum kaçıyo
- +1 yıl
Ne diyeyim ki sana.. Bırak benim de sorunlarım yok mu sanıyorsun? 😄 Gül geç.. Hayat üzülmek için kısa be canım.. Ki benden 2 yıl da ileridesin 😳😂
- +1 yıl
gülsem geçmiyo ki
- +1 yıl
Bak bi' önerim var.. İstanbul'da mısın?
- +1 yıl
evet noldu ama 1 haftaya başka şehire geçicez işim var
- +1 yıl
Git insanlara sor böyle iyi gibi görünenlere "arkadaşım olur musun?" de..
+1 yılbirazcik bu sitede kendini serbest birak
112 Yorumla- +1 yıl
sitede serbest olsam nolur ki
- +1 yıl
birazcik kafani dagitirsin erkeklerle konusursun. snapchat açarsin
- +1 yıl
o sitelerden de fotoğraf çekinmekten de nefret ediyorum
- +1 yıl
nefret etsende sonradan alisirdin. birazcik olaylari heyecanlandirjrdin
- +1 yıl
ya of çiğ çiğ insanlar aptal saptal espiriler ergen ergen konuşmalar dayanamıyorum
- +1 yıl
benimle snapten konussan eğlenirsin bu konuda kendime güveniyorum bence cok fazla kesin yargiliyorsun
- +1 yıl
nasıl birisin mesela eğlence anlayışım çok farklıdır benim
- +1 yıl
yüzünde bir sekilde tebessum olustururdum. aksam ne yemek yediğini sorardim
- +1 yıl
mümkün değil gülmem çok zor anı yaşayamıyorum
- +1 yıl
o zaman anini zevklendirecek başka bir sey bulunurdu orasini karsindaki erkege birakacaksin
- +1 yıl
ne biliyim kafama göre insan yok
- +1 yıl
yaşin benden küçük yoksa ben seni eğlendirirdim
+1 yılTek derdiniz bunlar olsun ya
11 Yorumla- +1 yıl
öyle deme hayatımı etkiliyo
+1 yılSosyallesmek lazim iste cok da dusunme takilma
15 Yorumla- +1 yıl
he takılma kafayı yicem artık kendi kendime konuşmaya başladım duvarlarla konuşmaya başladım takılma he he tamam
- +1 yıl
Iste sosyallik yoksa usutursun
- +1 yıl
üşütme aşamasındayım galiba
- +1 yıl
Hayat kotu be kollamak lazim ghotu
- +1 yıl
elinde olmadan oluyo çoğu şey
Diğer konusunda 677 cevap paylaştı. Sende buyu var...
11 Yorumla- +1 yıl
ben de düşündüm sonra saçma geldi ne büyüsü bu
Gel beraber takılalım olmaz mı
10 Yorumla
+1 yılAynı durum ya 😒😒
114 Yorumla- +1 yıl
delircem abi ya
- +1 yıl
Sevgili yapıyorum 2 hafta olmadan ayrılıyoruz, arkadaşlarla pek takılmıyorum, ailemle her günüm tartışmalı😑😑
- +1 yıl
al işte aynen. sevgiliyi de boşverdim artık istemiyorum
- +1 yıl
Yani bende o dereceye geldim bıktım sıkıldım usandım. Sanki birilerinden beddua yedim ya.
- +1 yıl
aynen ben beddua etsem tutmaz başkası etti de tuttu gibi ya da büyü ne biliyim
- +1 yıl
Valla ben öyle düşünüyorum işte Aşırı derecede beddua yedim 😐
- +1 yıl
büyü mü yaptılar acaba bana? beni çekemeyen de çok
- +1 yıl
Çekemeyenler varsa, bilmem olabilir
- +1 yıl
bir araştırıyım var mıymış büyü
- +1 yıl
Araştır bakalım :)
- +1 yıl
valla var öyle büyü ve belirtilerin çoğu tutuyo
- +1 yıl
O zaman hiç durma o işle ilgilenen varsa git danış 👍
- +1 yıl
mesaj atıcam bakalım sitedeki hocaya
- +1 yıl
Hadi bakalım hayırlısı inşallah yoktur öyle bir şey
Yok bee
13 Yorumla- +1 yıl
o zaman niye böyle ailem bile böyle düşünen, konuşan insan görmedim ben diyo
- +1 yıl
dur bir sakin ol biraz tane tane anlat bakalım
- +1 yıl
ya beni kimse anlamıyo. bişey anlatıyorum sürekli nasıl yani diyo ya da bakış açın tuhaf diyo ne biliyim onca insan çıktı karşıma biriyle bile anlaşamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim hiç olmadı ben deliriyor muyum.
10 YorumlaDelir.
11 Yorumla- +1 yıl
o aşamadayım galiba
sen cokk cırkınsın bır kızsınnnnnn
00 YorumlaKısmet işi bunlar
10 Yorumla
+1 yıldelirmek güzeldir
10 Yorumla
Devamını Gör(10)
5 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem