Kartopu oynamak
Kardan adam yapmak
Camdan kar yağışını izlemek
Battaniye altında film keyfi yapmak
Kar altında yürüyüş yapmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yaaa en sevdiğim olay karda yürümek ve tabii o üşüme hali gelince portatif bir ocağım var karda onu yakıp güzel bir kahve yapıp içmek kar altında :) Tabii bu büyük şehirlerde zor olur gibi, ancak yaşadığım bölge böylesi keyifler için çok avantajlı, eh bana da keyfini çıkartmak bir nebze olsun stres atmak düşüyor. Güzel soruydu, yanıtlarken bile gülümsedim, o kadar keyifliydi. kar yağsa ve yapsam :)
Bence karlı havalarda yapılacak en güzel etkinlik tabi ki de film dizi izlemektir.. ama eğer sevgili eş ya da arkadaşlar varsa o zaman dışarı çıkmak kar yağdığında yürümek ya da birlikte kafelere gitmek daha eğlenceli olurdu.. ama ben genelde Ankara da pek kar görmem gördüğüm zaman da zaten öyle aşırı kar tutmadığı için filmler de ki gibi büyülü bir atmosfer olmuyor.. evde kahvemi yapıp filmlerimi izliyorum sessiz sakin bir şekilde.. güzel oluyor.
Kar yağışının sevilenle birlikte izlenmesi sırasında sıcak kahve içmek veya sıcak çikolata içmek yanında tabiki sevdiği insanın varlığını hissederek mükemmel güzel bir aktivite olacaktır ardından akşam yemeği yerine geçecek atıştırmalıklar ve film izlemeyi önerebilirim..
Aşkilotamı alıp dışarıya çıkıp uzun uzun yürüyüp çok fazla insanın olmadığı kara hiç basılmamış yerleri bulup yuvarlanıp, kar topu oynamak lazım. Ardından eve gelip sıcacık duş alıp güzelce yemek yemek😋😋😋
Canı ne istiyorsa
İskender de yapıyorum ahsjd
Cevap
21Cevap
Kar altında yürümek, kar yağınca yürüyelim sen az önden yürürsün ben sana kar topu atarım 🤣🤣
Hain domdom, sen kar topunun içine taşta koyarsın 🤣
Camdan izlemek harika bir şey ya insan hayallere dalıyor tabi İstanbul da ve iç içe binalarda ne kadar dalabilirsen yanında da sıcak çikolata veya salep👌🏻
Sonra tutan karda yürüyüş hiç basılmamış bakir karlara uzanıp yıldız yapmak sonra da gö*ün dona dona eve dönmek 😂😂😂
Hepsi güzel Narkos. Burada yazmayan şıklardan bir tanesini yazayım, kar da torba ile kaymak.
Hepsini yapmak isterim.
Leğen ile hiç denemedim.
Ford sierranın değerini bilmişler
Şöyle ilk karın üstünde bi yürüyüş…
Temiz hava bi de lapa lapa yağıyorsa o an…
Ondan sonrasında kuzine de sevdiğim şeyler pişerken biraz dışarıyı izlemek…
En sonda battaniye ve film… 🤭
Hepsini yapmak ev güzeli bence.. 😄
Ben birbirinden ayıramadım.. 😄
Battaniye film tam benlik ama karı seyretmek de lazım. Çıkıp şöyle bi karda yürüyüş yapar sonra battaniye bölümüne geçerim.
Battaniye altında film keyfi yapmak cazip geliyor diğerleri çocukken güzeldi kar yağışını arada izlerim
İzmirli olarak karda huvarlanma hayali ile yanıp tutuşuyorum ve kar yağınca her yere minik kardan adamlar yaparım 😀
Kar oynamak ama amcam gözüme kar atmıştı çocukken acayip acımıştı 🤦🏻♀️ travma oldu sevmedim bir daha
Kar üstünde yürüyüş yapmak bata çıka en az dizlere kadar batıcaksın ciğerlerin kesilecek falan ama yağmıyor
5 litrelik şaşala oturup kaymak shsjsksjkssk
Şu an bu şıklardan hiçbirini yapamıyorum çünkü kar yok 😀
battaniye altindan film izlemek veya sadece uyumak...
Üşümeyi sevmem evde battaniye keyfi iyidir.
Yürüyüş ile battaniye altında film keyfi diyorum.
Manitayı kola takıp kar altında yürümek.
Cafe’de oturup kahve içmek
Kartopu oynadıktan sonra eve girip kahveni alıp battaniye altında film izlemek
Karlı havada yürümek kahvve içmek harika oluyor
Battaniye altında film izlemek en keyiflisi.
Leğen kızağı ile kaymak 😅
Sıkı sıkı giyinip kar altında yürüyüş yapmak bence en iyisi belki uzun yürüyüşün ardından bi mekanda konaklayıp sıcak bir şeylerde içilebilir
Kar topu oynamak...
Kardan adam yapsak senleeee !!!
kar altında yürüyüş yapmak
Kar topu oynamak.~♡
burada kar yok kiiiii
Evde oturmak 😮💨
Sobamı açıp bir güzel lol girmek 😋
Karda yürüyerek müzik dinlemek
Hepsini keyfimize göre yapmak.
Kar tüneli yapmak ya da kaymak
Ağlasın istediği kadar
@dilhun328 Öyle tabi yani. Kardan adam unvanı aldığına şükretsin
Evden çıkmamak en iyisi.😌
Yürümeyi ve araba kullanmayı çok severim.
Karda yürüyüş
Yürüyüş yapmak diyorum
Kulaklığı takıp yürümek sanırım
Battaniyeciler hepinize sevgiler 💗
Yanan köy sobasının yanında uyumak
Kar altında yürüyüş yapmak.
Ets2 de ağır nakliyat çalışmak 😂
Kar topu oynarız kardan adam yaparız
Yokuş aşağı tepsiyle kaymak😂
Evde oturup dizi film izlemsk
Battaniye altı film keyfi.
Kar topu savaşı.. kalabalık grupla süper oluyor. .
Arabaya ipi bağlayıp kaymak
Sokaklarda özgür bir ruhla dolaşmak.
üstü açık araba ile drift yapmak
Evde oturmak🙄
Kayak yapmak
kar tapu oynamak
Kaymak
Hepsi
Yürüyüş
Ders çalılmak
Seks.
sırayla hepsi
sabah uyanırsın camdan bakarsın aa kar yağmış dersin biraz izlersin sonra aşağı inersin kartopu savaşı yaparsın kardan adam yaparsın karda yürüyüş yaparsın eve gelirsin sonra battaniyenin altına girer film izlersin
Kocamla yatak keyfi
Evde oturmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?