Kişilik & Karakter Heyy yeni katıldım. İlgi istiyorum da. İlgi İstiyorum nasıl denir? Taclıbarbi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Neden herkes cinsellik ima etmiş. Bu kadar mı Çok kötüsün Heyy yeni katıldım. İlgi istiyorum da. İlgi İstiyorum nasıl denir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. bulursun evet 0 0 Yorumla
gncvettli Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Kimden istiyorsun ilgi verecek kimse var mı daha doğrusu 0 12 Yorumla Taclıbarbi +1 yıl Yok ki işte üzülüyorum bu yüzden 🥺 Yorumla gncvettli +1 yıl Kıyamam sana ben ya 🥲♥️Benim de ilgilenecek bir sevgilim yok maalesef 😢 Yorumla gncvettli +1 yıl Gel sevgilim ol istemediğin kadar ilgileneyim seninle ne dersin 🙃♥️ Yorumla Taclıbarbi +1 yıl Offf biz yalnızız böyle 💔 Yorumla Taclıbarbi +1 yıl Tamam 🙃 Yorumla gncvettli +1 yıl Ben çok ciddiyim ♥️ Yorumla Taclıbarbi +1 yıl Ben değilim 😄💔🤫 Yorumla gncvettli +1 yıl Yalnız burdan ikimizde birbirimize yazamayiz xper yetmiyo çünkü fake instan varsa oradan konuşalım mı ne dersin Yorumla Taclıbarbi +1 yıl Ay yok istemem Yorumla gncvettli +1 yıl Yapma ya 😅Ama nolur hemen olmaz hayır deme ön yargılı davranma lütfen kırma beni bı şans ver bana ♥️🥲 Yorumla Taclıbarbi +1 yıl Nononono😄❤️ Yorumla gncvettli +1 yıl Tamam sen bilirsin 😢 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. benden daha eski ya ne yenisi:) 1 0 Yorumla
NewerWalkAlone Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Konuşmaya dertleşmeye ihtiyacın var 0 0 Yorumla
rexeberiab Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Burası çok ilgili inan içinde hissettir herkes 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. İlgi istiyorum ne sipariş mi bu 0 2 Yorumla Taclıbarbi +1 yıl Hıhı 🙂 Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Bulursun ☺️ Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bir tabak da ben alayım 0 0 Yorumla
BırakÖyleKalsınnn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl veririz fazlasını😁 0 1 Yorumla BırakÖyleKalsınnn +1 yıl Takip edermisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
bulursun evet
Çok istekliyim mst yetmiyor yaz bütün erkekler hücum eder
Kimden istiyorsun ilgi verecek kimse var mı daha doğrusu
Yok ki işte üzülüyorum bu yüzden 🥺
Kıyamam sana ben ya 🥲♥️
Benim de ilgilenecek bir sevgilim yok maalesef 😢
Gel sevgilim ol istemediğin kadar ilgileneyim seninle ne dersin 🙃♥️
Offf biz yalnızız böyle 💔
Tamam 🙃
Ben çok ciddiyim ♥️
Ben değilim 😄💔🤫
Yalnız burdan ikimizde birbirimize yazamayiz xper yetmiyo çünkü fake instan varsa oradan konuşalım mı ne dersin
Ay yok istemem
Yapma ya 😅
Ama nolur hemen olmaz hayır deme ön yargılı davranma lütfen kırma beni bı şans ver bana ♥️🥲
Nononono😄❤️
Tamam sen bilirsin 😢
benden daha eski ya ne yenisi:)
Konuşmaya dertleşmeye ihtiyacın var
Burası çok ilgili inan içinde hissettir herkes
Nasıl bir ilgi lazım 🥵💦
İlgi istiyorum ne sipariş mi bu
Hıhı 🙂
Bulursun ☺️
Bir tabak da ben alayım
Kolay aslında benden istiyorsan
ilgi istiyorum diye denir