Yeni katıldım bir şey sormak istiyorum?

Merhaba arkadaşlar ben 29 yaşındayım yeni evliyim bir bebeğim var. Bundan 9 yıl önce Facebookta birisiyle tanışmıştım niyetlerimiz gayet ciddiydi bir gün mesajlastigimiz bir anda erkek kardeşim telefonumu aldı ve tabii ki ilişkimizi öğrendi bu adam sana göre çok büyük olmaz dedi ve telefonuma el koydu o gün bugündür artık takıntı mi diyelim uhte mi diyelim bilmiyorum. Bir kaç yıl sonra yazdım. Nişanlı olduğunu söyledi ben de kendisini rahatsız etmeyecegimi fakat arada bir nasılsın diye yoklamak istediğimi söyledim tamam olur dedi Muhabbeti surdurmedik. aradan 2 yıl kadar geçti nasılsın diye mesaj attım evli olduğunu ve kendisini bir daha rahatsız etmemem gerektiğini söyledi saygıyla karşıladım. Şimdi bunun ardından 4 yıl kusur geçti tabi ben de evlendim elim inistegram da arkadaş ekle ye bir gitti bir geldi yani aslında kötü bir niyetim De yok sadece merak ve istek attim bekliyorum sizce geri mi alsam yoksa hal hatır sorup tekrar arkadaşlardan çıkarsam mo?
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlardan aldığım öneriler ve öğütler bana mantıklı geldi ve yanlış şeylere sebeb ola bileceğimi hatırlattı o yüzden istegi kaldırdım teşekkür ederim
Yeni katıldım bir şey sormak istiyorum?