Kişiden kişiye değişir elbette ama düşüncelerinizi merak ettim. Siz birini sevip ciddi düşündüğünüzde sevdiğiniz için neler yaptınız mesela? Örnek verirseniz daha iyi olur.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kişiden kişiye değişir elbette ama düşüncelerinizi merak ettim. Siz birini sevip ciddi düşündüğünüzde sevdiğiniz için neler yaptınız mesela? Örnek verirseniz daha iyi olur.

Benim şu ana kadar yaptığım en ciddi şey aile ile tanıştırma olmuştur. Öteye gitmedi.
Genel olarak ciddi düşünüyorsam şunları yaparım:
- Aile ile tanıştırma
- Gelecek planlarını daha hayalvari değil de gerçekçi olarak kurma
- Evlilik için bütçe yapmaya başlamak. Alınabiliyorsa ev alınması.
- Ev varsa yavaştan eşya dizilmesi.
- Karşı tarafı çok daha iyi tanımaya çalışmak. ( ciddi bir yola giriliyor sonuçta.. Hüsrana uğramak istemem. )
- Karşı tarafın ailesine kendimi bir şekilde kabul ettirmem ve karşı tarafın ailesini tartmak. ( Türkiye gibi ülkelerde aile kavramı çok önemli. Yani ben çok takmam ama aileler evliliği öyle ya da böyle bir şekilde etkiliyor. Sıkıntılı bir aile ise alternatif yollar bulurum. Olmuyorsa da zorlamam, biter. )
- Evlilik öncesi aynı evde yaşamak diye düşünüyorum ama bu fikre çok da sıcak değilim.
- Hayatımı daha düzenli ve stabil bir hale sokmaya başlarım.
Başka bir şey gelmedi aklıma şimdilik. :D
Ayni düşünüyorum bende.
1. Kadına sürekli ilgi iltifat göstermez. Sürekli maddi sağlayıcılık yapmaz. Çünkü bunları yapan erkekler, içten pazarlıklı erkeklerdir. Kadından cinsellik almak istiyordur. İstediğini alamazsa ayrılır. Alırsa da ciddi düşünmez. Evliliği hep erteler, sürüncemede bırakır.
2. Ciddi düşünen erkek, kızla seviyeli ve ciddi bir ilişki yaşar. Evlenene kadar kıza ofans yapmaz. Ondan cinsellik istemez. Ona orantılı bir ilgi ve şefkat gösterir ama onu devamlı pohpohlamaz. Kendi ağırlığını ve saygınlığını da korur. Sürekli kızın onayını almak için kendi kendini aşağı çekecek pozlara bürünmez.
3. ""Senden başkasını gözüm görmüyor, senden sonra kimse olmayacak""" gibi troll laflar etmez. Çünkü yarının ne getireceğini, hayatımızda neleri değiştireceğini, neleri yıkıp neleri kuracağını bilemeyeceğinin farkındadır.
4. Sevgilisinden çok işiyle gücüyle ilgilenir. Kendi fiziksel ruhsal gelişimine yatırım yapar öncelikle ama sevdiğini de ihmal etmez. Her zaman bu ölçü ve disipline riayet eder. Çünkü her şeyden önce kendi hayatını kurgualayıp dizayn etmeyip sürekli kadına yatırım yapan bir erkeğin, karşı tarafın zihninde zayıf karakterli ve hedefi olmayan bir erkek olarak kodlanacağını bilir. Hayata dair tüm yatırımlarını kadın için değil önce kendisi için yapar bu yüzden.
5. Ciddi düşünen bir erkek, en başta kendisi, sonra sevdiği kadına faydalı bir birey olmak için çabalar. Faydasız, kalitesiz, vasıfsız insanları bu sebeple etrafında tutmaz. Çünkü kendisini tanımlayan şeyin çevresindeki beş kişi olduğunun farkındadır.
Cevap
17Cevap
Çekiyorlar bir kere, nazlandiginda ugrasamam demiyorlar trip attığında soruyorlar sebebini gönül aliyorlar. Ugrasiyorlar emek ediyorlar. Her seyde kestirip atmiyorlar. Ayrıca direkt arkadaşlarina falan diyorlar. Sorumluluk bilinçleri oluyor. Maddi manevi kendilerini dizginliyorlar.
O kadar haklısın ki
genelde değer verir sevdiği kadına.. her zaman onun yanında olur.. ve yalan söylemez hiç bir şekilde.
Ne olursa olsun senin yanında durur. Cesurca davranır ve ileriye dönük muhabbetler açar.
Benim mutluluğuma değer verir, hayallerimi ve geleceğe dair hedeflerimi benimle tatlı ve uzun sohbetler eşliğinde öğrenmeye çalışır. En ufak bir dalgınlaşsam beni üzen konularda veya kişilerde tahmin yürütür. Bana saygıyla ve şefkatle yaklaşır. Cinsellikle ilgili beklemeyi bilir, baskı yapmaz. Benimle birlikte bizim geleceğimizi sahiplenir.
Çok güzel anlatmışsın :)
O örneği verilen kalıp davranışların hepsinin sahtesi üretilebilir. O yüzden fazla mükemmelden uzak durun arada can yakan açık sözlülük iyidir. Bir de kimsenin lafıyla hareket etmeyin. İnsanların samimiyetini kendiniz görmeye çalışın. Bazısı davranışlarıyla beceremez göstermeyi ama gözlerinden bellidir. Diyeceklerim bu kadar
Haklısın.
Kendi adıma konuşacak olursam, uyuşacak biri miyiz diye tartarım, benim hassas olduğum konularda fikrini ve uyum sağlayıp sağlamayacağını anlamaya çalışırım, saçma sapan detaylara takılıp çocuk gibi trip atmak yerine, yapıcı olurum vs vs. gibi :D
Gelecek planlarından bahsederken sizi de araya katar, ben ileride yurt dışına gideceğim değil de ileride yurt dışına gideriz belki gibisinden. Ailesinden yakınlarıyla tanıştırabilir, onların olduğu ortama sizi dahil edebilir, ek olarak görmek ister. Seven erkeğin en anlaşılabilir özelliği günde 5 dakika da olsa görme fırsatı varsa gelip görmek ister.
değer verir, ailesine anlatır, hediye alır, her şeyi sana haber verir.. bu dediklerim her erkek için geçerli değil yani bu davranışları ciddi düşünmeyen kişilerde yapar ama ciddi düşünen kişiyi zaten ayırt edebiliriz TwT
İlgili, anlayışlı, özellikle cinselliğe zorlamyan ılımlı
Evet doğru.
Teşekkürler 🤗
:)
Yolda yürürken tökezler zigzag çizer ! Konuşmasında kelimeleri birbirne girer, ne yediğini nerde olduğunu unutur , ehliyetini kaptırmamak için araç kullanmaya dikkat eder !
Ben konuştuğum kıza varlığım ile birseyler belli etmek derim. Mesela var olan ev ya da alınan araba ya da alınacak ev eşyaları buna güzel bi örnek olur
Belaltı konuşmaz
Para muhabbeti yapmaz
Sadık olur
Duygusal olur
Katılıyorum.
Ama ben böyle olduğum halde
Hep çok iyisin biraz beni üz diyen kızlar oldu
Ciddi ciddi
Sana denk gelenler iyi insanlar değilmiş demek ki.
Bana denk gelenler serseri tipler istiyordu ben ise kibar ilgiliydim
Bir açık bulamıyordu
Laf diyeceği hata bulamıyordu
Geçmiş konusunu açıyor du geçmişte bu kız vardı falan
Bende senleyken biri var mı diyordum susuyor lardı
Bide sevdiği halde ailemi istemeyen çok kız oldu neden kalabalık aile mis
boş ver sen olduğun kişiden vaz geçme, seni sen olduğu için seven olur illaki bir gün.
Ciddi dusunen kendini belli eder bu tarz sorulara gerek bırakmaz
herşeyi yaptım cennet oldum sağolsun cençhennemi hediye ettilee her defasında bedenı ıcın sevmedım kımseyı kalbı ıcın sevdım ama bço bıle cirkınmıs. insanlar nankör ıyo buldumu sömürürler. maalesef sevgime kimse layık değil
Ciddi düşünen insan benimser, sahiplenir korur kollar ve gizlisi saklısı olmaz. Tabi şu zamanda tüm bu vasıflara sahip insanı bulmak oldukça imkansız.
Gelecek planlarında biz der ben değil
Evet :)
Çok flörtü sevgilisi olmamistir
Çok flörtü olup sonradan değişedebilir insan bence
Hemen evlenelim diyorsa tehlikelidir
ciddi düşündüklerimiz hep vurdu o yüzden artık düşünmüyoruz
Damatlık bakmaya başlar 😃
Evlilik düşünür sürekli
Her halükarda yazar arar gelir
Bilmem hiç tanık olmadım
Sahiplenir
Ailesiyle tanıştırırlar
Onu daha cok guven kazanmak icin bir taktik gibi birsey
@Melodiieejj Öyle mi? Bunu hiç taktik olarak düşünmemiştim😅
Hahaha malesef😅 tabi her yapan oyledir demiyorum ama cogu zaman oyle malesef🤣
@Melodiieejj Ah bu erkekler? O zaman hiç anlayamazsın ki ama? Rol yapıyor bile olabilir 😅
Etrafimda gordum cok onun icin😆
Ailene şöyle geliyoruz ailecek size
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?