- 1 yıl
Bu hoş bir özellik değil ama anlatayım. Diyelim birisi bana bir şey anlatıyor ama bir detayı özellikle gizliyor ve ben bunu fark ediyorum. O kişiye çaktırmadan o detayı öğrenmek için çabalıyorum hem de bunun için 2 3 gün full vaktimi buna verdiğimi falan bilirim. Aslında işsizin tekiyim kısacası aifbwhd
12 Yorumla- 1 yıl
Büyük bir azim örneği, sevdim 😄
- 1 yıl
😂😂
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Çubuk krakerle sigara içiyormuş gibi yapıyorum, sonra da onu yiyorum. Bir defasında da normal sigarayı içiyormuş gibi yaptım, maksat geyik yapmak, sigarayı çakmakla yakmadım ama kardeşim de israf ettin sigarayı dedi. Bonibon şekerleri alırım, elveda hayat diye intihar ediyormuş gibi yaparım, bu huyumdan hiç vazgeçmem zannımca, bonibon şekerleri de sırf bunu yapmak için alıyorum. Onu da Ayşen Gruda'dan gördüm. Ayşen Gruda renkli haplarla intihar ediyordu bir filminde, bonibonlarda bana intihar hapı geliyor, o filmden esinlenerek böylesine oyun oynuyorum kendimle. Birde binaya girdiğim vakit kedi var mı diye bakıyorum, öyle çok korkuyorum kedilerden, her an karşıma kedi çıkar diye korkuyorum, kapalı yerlerde kedi çıksa karşıma acayip çok korkarım. Bir defasında markete kedi girmişti, nasıl korkmuştum, ha bir de merdivenleri sayarak çıkıyorum lakin inerken bunu yapmıyorum, inerken saymıyorum basamakları. Evvelden merdivenlerden inerken hoplayarak inerdim lakin artık bunu yapmıyorum, ah bazı şeyler çocuklukta kalıyor, yapmamalıydım belki de lakin bazı şeyler çocuklukta kalsa da o bonibon şekerleriyle intihar ediyormuş gibi yapmaktan, cubuk krakerle sigara içiyormuş gibi yapmaktan hiç vazgeçmem zannımca. Babam büyü artık der lakin çocuksu yanımı hiç kaybetmek istemiyorum. Seviyorum saçmalamayı.
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim.🌺
- 1 yıl
Ben teşekkür ederim özenli ve detaylı yorumların için 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
u
1 yılPek bilinmeyen ilginç bir huyum yok. sadece bazen düşünceli ya da geceleri aşırı duygusal oluyorum birden. ama bu da kişilik özelliğimle ilgili benim elimde olan bir şey değil. yani alışkanlık ya da huy diyemem.
12 Yorumla- 1 yıl
Bazen gündüzün rehaveti gece çöküyor insanın üzerine.
- 1 yıl
Katılıyorum geçmişte biriktirdiğimiz duygularda gece çıkıyor
u
1 yılVar... aklima bir cümle takilsin ya da bir şarkı sözü, bir film repliği yeterki takılsın dilime elimle her yere yaziyorum jsjsjs
20 Yorumlau
1 yılEvet YouTube da siyah nokta sıkma videoları izliyorum 😅
10 Yorumla- 1 yıl
E o zaman bilinmemeye devam etsin söylemiyim
16 Yorumla- 1 yıl
Sen yabancı değilsin kulağına söylerim :))
- 1 yıl
Getir kulağını 😂
- 1 yıl
Fısfısfıskoskoskos 😃
Kulaklarımı oynatabiliyorum
21 Yorumla- 1 yıl
Ben de
- 1 yıl
İlginç huylarım nedir diye biraz düşündüm sayesinde sorunun. İnsana nedense her huyu son derece sıradan ve normal geliyor. Aklıma gelen pek bilinmeyen ilginç huyum şunlar oldu yine de: Kedi severken okuduğum kitaplara daha fazla odaklanabiliyorum mesela. Kahve dükkanlarının önünden geçerken yavaşlarım ve o kahve kokularını içime çekerim. Şimdilik böyle..
10 Yorumla u
1 yılHalıda ki desenleri inceleyip şeklini öğrenip onu avcuma çiziyorum 🙋♀️
13 Yorumla- 1 yıl
Bunu aşamadım ben daha 2 gün önce çizmiştim 😂
- 1 yıl
26 yaşımın bitmesine günler kala
kendimi Yeni tanıyorum
Belkide yeni beni tanıyorumdur
İlginç diyebileceğim bir huyum yok
Normal insanım20 Yorumla Hijyenle çok ilgiliyim. Beni ekstra rahatsız edebilir bir şey. Ama hastalık denecek kadar değil tabii, o derece rahatsız olmuyorum, ya da kafamı onunla doldurmuyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
Evet hiç bir himsenin baka dokunması dan hiç hoşlanmam hata o kişiyi öldürmek isterim ama yinede sakın kala biliyorum nasıl olduğunu bilmiyorum ama böyle bir huyum vardır
10 Yorumla - 1 yıl
Wc ye çıplak giriyorum.
Bu sebeple evim ve ofisim dışında hiç kullanmamaya çalışıyorum.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Geceleri orman'da atim ile gezerim. Bunu herkes bilmez.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bazen normal insanlar gibi davranabiliyorum.
10 Yorumla- 1 yıl
Bişey yarımsa muhakkak tamamlamalıyım. Film müzik yemek ne olursa
10 Yorumla - 1 yıl
Evet var, pek bilinmediği için bilinmez kalmaya devam etsin😂
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gıdıklanmıyorum biri bu şekilde yaklaştığında canım acıyor sadece
10 Yorumla- 1 yıl
İlginç bir huyum yok, oldukça normal huylarım var : ))
10 Yorumla - 1 yıl
Huy değil de, takıntılarım var. Kimse bilmez bu takıntılarımı.
10 Yorumla İlginç bi huyum yok takıntılı olduğum bi kac konu var onu da herkes bilir.
10 Yorumlau
1 yılYok sanırım ya 😏
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 36,7b cevap paylaştı. Özel anıları olan yerlere , özellikle gidip kendi kendime konuşuyorum 🤦
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. Aşırı titiz biriyim 🤐
10 Yorumla- 1 yıl
Var birini sevmezsem illa bi haltı çıkar
10 Yorumla - 1 yıl
Duygusalimdir.. bunu kimse anlamaz dısardan
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Hayır öyle bir huyum yok açıkçası
10 Yorumla- 1 yıl
Evet aslında çok duygusal olmam sanırım
10 Yorumla - 1 yıl
Hayır yok...
10 Yorumla - 1 yıl
Herkesin vardır bence ya
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Henüz keşvedemedim yok sanırım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Bir elim ıslaksa diğeride ıslak olmalı
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Karnımı dalga gibi yapabilirim 🤣
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Tikim var insanlara gormek istemiom kimseyi
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bırak kimse bilmesin öyle kalsın 😊👍
10 Yorumla- 1 yıl
sallanmak
10 Yorumla Kola içince kafam güzel oluyor 😂
10 Yorumla- 1 yıl
Evet var
10 Yorumla - 1 yıl
Burun karıştırmak
10 Yorumla - 1 yıl
Yok sanırım
10 Yorumla - 1 yıl
Evet var
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Evet var ve bilinmemesini tercih ederim.
10 Yorumla - 1 yıl
Bilemedim
10 Yorumla - 1 yıl
yok...
10 Yorumla - 1 yıl
Daydreaming
00 Yorumla Messi benim
00 Yorumla
Detaylı bilgi