Bazı insanların kendilerine has tikleri vardır ve bunlar ile oynanılmasından ya da uğraşılmasından hiç hoşlanmazlar..
Mesela ; Esnemeye karşı hassasiyeti olan birisi karşısında biri esner ise o da esnemeye başlar hemen.. Ya da yiyeceklere karşı huyu ve tiki olan limon , şeftali vs. vs. gibi.. Sizin de var mı böyle garip huylarınız veya tikleriniz? 😊
İlginç bir huyunuz veya tikiniz var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cok kotu birsey :) ben de de var dizimde ve karin ve belimde mesela ben biri dizime ya da belime dokundumu delleniyorum direkt uzerine yuruyorum bazen vurdugum da oluyor istemiyerek #ParseltaşımcılıktaSınırtnimiyoruzÖzALKANLARLOJISTIK/NAKLIYE😀😀😀
Üzerine yürüyor isen bayağı tehlikeli imiş bu senin tik , yanii tikin olduğu yere dokunulunca istemsizce refleksler aşırı çalıştığı için ani orarak vurmalar da oluyor.. 😊 Bu arada iyi alıştın sen de #gizligörüş yapmaya #AlkanlarLojistik.. 😊😊
Nedeni senin bilmen yeterli baska birilerinin bilmrsine gerek duymuyorum, belki diyosundur kesin biri ya da birilerinin gormesini istemiyordur cekndigi birileri vardr, ama emin olki kimse yok cekindigim zaten sen varsin diye ben burdayim yok girmem..:) neyse ben hatirlatmk a istemiyorum ama biri illaki zorla hatirlat diyo bana be o zaman bisi hatirlatayim o Arkadasa 😂😂😂😂 hani baska yerde yazismk icin baska yerde yazcakti bir jet in sahibi emma okul kapali oldugu icin uygulamayi silmisti yanlis hatirlamiyosam okul acilinca uygulamayi tekrar kullanip banada yazacakti😆😀😀😀 ne oldu okul acilmadimi yolsa uygulamami cöktu😂😂😂😂😂😂😂
Bayağı uzun bir açıklama olmuş bu.. 😊 Estağfurullah öyle bir şey asla düşünmedim , aklıma dahi gelmedi bile.. Lakin sen böyle deyince geldi bak şimdi , yoksaa acabaaa şaka şaka 😊 biliyorum ve seni tanıdığım için hakkında kötü düşünmem asla.. O yüzden bu şekil de düşünme.. 😊 Jetin sahibine gelince , yakın bir zaman da dönüş yapacakmış.. 😊
Çok enterastik cidden.. 😊 Bir kaç saat önce birisi daha kafasını salladığını söylemiş idi , lakin onun hamsi gibi titriyormuş kafası sadece , sizin de onun gibi mi? 😊
En İyi Cevaplar