Örnek veriyorum ben karanlıkta tek kalmaktan korkardım sonra evde babamla tek kalınca odamda tek uyumaya mecbur kaldım mecbur kaldıkça korkumu yendim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Korkum yok
ALLAHTAN başka 1 şeyden korkmam ölümden bile ki 3 kez kıyısından dönmüşlüğüm var
Dışarı çıkma korkum var yenemedim
Benim de , psikologa gidiyorum
Ben hiç psikoloğa gitmedim senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkamıyorum gençliğimi de hep evde geçirdim maalesef evde yaşlanıyorum
İlk seansim dündü zar zor gittim kendimi çok zorladım, en önemli şeyin korkuların üstüne gitmek olduğunu o şekilde geçtiğini biliyorum ama çok zor seni çok iyi anlıyorum
Aslında benim asıl sorunum korku değil evet senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç evden dışarı çıkamıyorum gençliğimi hep evde geçirdim ama bu korkumu aşabilirim benim asıl sorunum utangaçlık çekingenlik yani çocukluğumdan beri utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim hiç açılamadım zamanla iyice içime kapandım utangaçlığım çekingenliğim arttı kendimi hep geri çektim insanlardan kaçtım eve kapandım önceden az da olsa dışarı sokağa çıkıyordum çocukluk ve ergenlik dönemlerinden bahsediyorum o yaşlarda okula gidiyordum sokağa çıkıyordum dışarı çıkmak benim için sorun değildi ama utangaçlık çekingenlik beni kısıtladı sınırladı hiç açılamadım okulda sokakta sessiz biriydim utangaç çekingen olduğum için de insanlarla yakınlık kuramıyordum ortamlara giremedim sosyalleşemedim liseden sonra da tamamen eve kapandım askere gittim askerde de aynı kaldım açılamadım askerden sonra yine eve kapandım gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti gitti yaşım ilerledikçe daha da berbat hale geldim senelerdir evden dışarı çıkmadan yaşıyorum hayatım evden ibaret böylece yaşlanıyorum
Benim klasik agarafobi. Dışarı çıkarsam başına kötü bir şey gelecekmiş gibi. Ama aşacağım eskiden cikabiliyordum son iki yıldır ebeveynlerim boşandıktan bir ay sonra bunu yaşadım ve gitgide kötü oluyor artık yenmeliyim.
Anlıyorum gerçekten çok zor bir durum ben de de agorafobi olabilir doktora gitmedim hiçbir teşhisim yok ama ömrüm evde geçip gidiyor gençliğimi hep evde geçirdim senelerdir evden dışarı çıkamıyorum içe dönük utangaç çekingen öz güvensiz olduğum için hayatım zaten olumsuz etkilendi ama dışarı çıkma korkusu da var çünkü dışarı çıkamıyorum cuma namazına camiye giderim oda her hafta değil ve dışarda hiç duramam hemen eve gelirim yani maalesef en güzel yaşlarım evde geçti gitti hiç çalışamadım gezemedim eğlenemedim sosyalleşemedim arkadaşım yok sevgilim olmadı markete çarşıya pazara gidemiyorum hiçbir etkinliğe katılamadım hiç sinemaya bile gidemedim 35 yaşına geldim ama gençliğime dair hiç güzel bir gün geçiremedim evde tutsak gibi yaşıyorum özgürlüğümü hissedemiyorum senelerce eve kapalı yaşamak beni fiziksel zihinsel duygusal sosyal psikolojik olarak da olumsuz etkiledi temiz havaya güneşe hasret yaşıyorum
Bak madem evden çıkamıyorsun iyi bir arastirma yapıp psikolojik kitap oku ama konu rahatsız olduğun konu olsun
Ya ben çok araştırma yapıyorum bu konularda ama bana hiçbir faydası olmuyor bilgi öğrenmek dışında bende değişme olmuyor hep aynıyım utangaçlığım çekingenliğim korkularım kaygılarım gittikçe daha da artıyor gençliğimi hiç yaşayamadan kaybettim ona yanıyorum ben en çok seneler geçiyor her şey değişiyor herkes ilerliyor ama ben hep aynıyım hayatı kaçırdım hayata geç kaldım kendimi hayatın dışında kalmış gibi hissediyorum kendimi dışarıya yabancı hissediyorum hayata karşı yetersiz zayıf güçsüz tamamlanmamış hissediyorum yaşadığımı bile unuttum artık
Sosyal medyalar var arkadaş edinme uygulamaları açacaksın kendine bir fake hesap en uçuk şekilde konuşacaksın içini acacaksin nasıl eğlenmek istiyorsan öyle sohbet edeceksin. Sonuçta kimse bilmiyor sen kimsin. Evinjn yakinlarinda yürüyüş yapmaya başla kırk dakika ama asla eve gitmeyeceksin bu senin ödevin dedi bana psikolog henüz yapamadım ama beraber yapabiliriz haberlesebiliriz
Ben hep buradayım kendimi bu sitede yazarak ifade ediyorum burada içimi döküyorum öyle dediğin gibi yapamam ki maalesef hiç dışarı da çıkmıyorum yürüyüş de yapmıyorum sabah akşam gece gündüz hep evdeyim
Yapabilir misin peki
Neyi yapabilir miyim evden dışarı çıkıp yürüyüş yap diyorsan onu yapamam bilmiyorum yapamıyorum diğer dediğini de zaten hiç yapamam ben burada kendimi olduğum gibi anlatıyorum
Hastaneye gittim, bir sürü insan vardı hepsinin ayrı dertleri vardı hepsinde bir telaş vardı. Bu belki yanlış anlaşılacak ama bana iyi hissettirdi. Kimse beni görmedi duymadı herkes kendi derdindeydi. Bir sürü insanın içinde yoktum resmen. Yani bu kadar kalabalık bir yerde rahat edeceğimi dusunmezdim hic
Ben öyle yerlerde utangaçlık çekingenlik endişe kaygı korku yaşıyorum okul hayatım askerlik hayatım hep o utangaçlık çekingenlik kaygi endişe içinde geçti hastaneye hiç gitmiyorum hastane ortamı beni kaygılandırıyor endişelendiriyor insan içine toplum içine çıkmak zaten benim için zor ayrıca market pazar çarşı hastane okul düğün gibi ortamlara girmekten utanıyorum çekiniyorum kaygılanıyorum korkuyorum maalesef hayatımı evde geçiriyorum zaten 35 yaşına geldim gençliğimi hiç yaşayamadan bitti dışarı çikmaya ihtiyaç duysam da kendimi dışarıya yabancı hissediyorum kendimi yetersiz buluyorum hiç markete bile gidemiyorum kendi mahalleme yaşadığım sokağa bile çıkmak beni kaygilandiriyorum endişelendiriyor insanlardan da utanıyorum çekiniyorum
Kendini zorlayacaksin biraz pes etmeyeceksin online psikologla goruseceksin bana özelden yaz 500 TL psikolog biliyorum
Ben de psikoloğa verecek para yok zaten psikoloğun faydası olacağını düşünmüyorum belki de çocukluk ve ergenlik dönemlerinde destek almam gerekiyordu 35 yaşına geldim hayatı kaçırdım gençliğimi kaybettim hayata geç kaldım bu yaştan sonra ne yapacağımı bile bilmiyorum hayallerim gerçekleşmedi
Zaten konuşmamız boyunca hayatı kaçırdım dedin. Daha yolun yarısı bile değil hayat dediğin senin geçmiş 30 yılın değil abi gelecek belki altmış yılın. Hiçbir şey için geç kalmadın. Kimse senden aniden dışa dönük biri olmanı bekleyemez alışkanlıklar öyle kolay bırakılmıyor evet ama belki bir nokta kadar yol almalisin ama almalısın sen kendine inanır kendi düşüncelerini değiştirirsen yapamayacağın bir şey yok. İlk önce gençliğimi hayatımı kaybettim demeyi birakman ve daha önümde upuzun bir yol var deyip buna inanman o nokta kadar yol
Yaşıtlarımdan çok geride kaldım yaşımın insanı değilim hayatı çok eksik yaşadım kendimi tamamlayamadım hayata karşı yetersiz zayıf güçsüz biriyim çocukluğumdan beri hiçbir şeyi aşamıyorum inancım umudum hep vardı hâlâ var ama yaşlandıkça her şey daha da zorlaştı çocukluğumdan beri hep sınırlı kısıtlı yaşıyorum kendimi aşamadım hiç açılamadım ergenlik ve gençlik dönemlerinde de kendimi aşamadım açılamadım sosyalleşemedim insanlardan kaçtım kendimi geri çektim hep eve kapandım hayatın güzelliklerinden mahrum kaldım hayatın tatlarında zevklerinden renklerinden mahrum kaldım eksik kaldım yetişkin bir insanım ama çok pasif öz güvensiz biriyim insanlarla yakınlık kuramıyorum sosyalleşemiyorum evden dışarı çıkamıyorum markete pazara çarşıya gidemiyorum mahalleme bile çıkamıyorum kişiliğim gelişmedi oluşmadı öz güvenim yok sosyal ve iletişim becerilerim yok hayata uyumsuz kaldım kendimi dışarıya hayata yabancı gibi hissediyorum gençliğimi hep evde geçirdim çalışamadım gezemedim eğlenemedim kız arkadaşım sevgilim olmadı hayattaki güzel şeylerden uzak kaldım bu benim için büyük bir kayıp eksiklik kendimi herşeye geç kalmış hissediyorum çocukluğumdan beri yaşamayı beceremedim 35 yaşıma geldim ama gençliğime dair yaşanmış bir güzel günüm bile olmadı hiç anılarım olmadı geçmişime dair hatırlayabileceğim şeyler o kadar az ki hiçbir şey yaşayamadan yaşlanmış gibiyim senrlerdir aynıyım hiçbir şey değişmedi değişmiyor yaşlandıkça her şey daha da berbat hale geldi
İlk önce cümlelerini degistirmelisin en azından defter sipariş et , her gün olmak istediğin kişiyi olmuşsun gibi yaz. Düşünceni değiştir cümlelerini. Beyin ister istemez inanır bir süre sonra. Hayatımı güzel yaşadım ve yaşıyorum
Kendimi seviyorum
Hiçbir şey için geç kalmadım
Mutluluk hep kapımda
Sosyal ve mutlu biriyim
Yapacağım çok güzel şeyler var ve yapmaya devam ediyorum vs
Kendimi kandıramam ki ben herşeyi kabulleniyorum eksiklerimin kusurlarımın farkındayım ben olumlu düşünüyorum zaten ama hiçbir şey değişmiyor her şey aynı ben içinde bulunduğum durumun farkındayım gençliğimi hiç ama hiç yaşayamadım herşeyden mahrum kaldım hayatımı hep renksiz tatsız zevksiz yaşıyorum olmak istediğim kişi olamadım en basit hayallerim bile gerçekleşmedi istediğim şeyleri yapamadım yaşayamadım hep mutsuzum hiç mutlu olamıyorum motivasyonum yok hayattan bezmiş gibiyim kendimi yorgun bitkin tükenmiş bezmiş hissediyorum sosyallesmek çalışmak gezmek eğlenmek insanlarla yakınlık kurmak insan içine çıkmak karşı cinsle tanışmak buluşmak çıkmak beni korkutuyor herşeyden utanıyorum çekiniyorum öz güvenim yok içime iyice kapandım kendimi hayata karşı yetersiz hissediyorum hayata yabancı gibiyim dışarıya çıkmak bana hayal gibi geliyor yaşadığımı bile unuttum artık